- 25 Kasım 2018
- 2.370
- 3.376
- 83
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
1 Aralıkta olmam gerekiyordu yumurtlama geç olunca 8 Aralık’ta olurum dedim ama olmadım halaOldum kuzum bugün yaa naptı ne etti geldi kırmızılar napalim hayırlısıyla birinci günü atlattım bile çok mu stres yaptın acaba sen kaç gün oldu gecikmen
Benim program da2mle gösteriyor ama programla uyumlu olmuyor benim yumurtlamam bu arada benim.zor çatladı ya yumurtam ben ona bağladım bu ay tırmanışını nasip tabiYumurtlama yılbaşına yakın olcak bakalım
Allah allah kanda da negatif benim de geçen ay 7 gün gecikmişti canım yaa ama o akşam adetim geldiğinde ayy ölüyorum sandım çok fecidi1 Aralıkta olmam gerekiyordu yumurtlama geç olunca 8 Aralık’ta olurum dedim ama olmadım hala
Pazartesi’ye kadar bekliycem bende bi test daha yaparım zaten negatif çıkacağına Eminim tarlusal alırım artıkAllah allah kanda da negatif benim de geçen ay 7 gün gecikmişti canım yaa ama o akşam adetim geldiğinde ayy ölüyorum sandım çok fecidi
Evet internette 28 i diye gösteriyo ama tabiki ben 10. Günümden itibaren teste başlıcam nasipse.Benim program da2mle gösteriyor ama programla uyumlu olmuyor benim yumurtlamam bu arada benim.zor çatladı ya yumurtam ben ona bağladım bu ay tırmanışını nasip tabi
Hayırlısıyla yap test canım yaramaz kendinimi saklıyor acaba :) ay neler okuyoruz burda negatif negatif.sonrs pozitif oluveryrPazartesi’ye kadar bekliycem bende bi test daha yaparım zaten negatif çıkacağına Eminim tarlusal alırım artık
Ben reglim.bitsin 1 gün ara verip başlıcam canım bu ayda öle yapmıstımEvet internette 28 i diye gösteriyo ama tabiki ben 10. Günümden itibaren teste başlıcam nasipse.
Sen kaçıncı günde başlıcaksin?
Sanmıyorum canım ya ama tabiki de nasip inşaallah öyle birşeydir :) inşaallah birbirimizin güzel haberlerini duyarız Ocak ayında :)Hayırlısıyla yap test canım yaramaz kendinimi saklıyor acaba :) ay neler okuyoruz burda negatif negatif.sonrs pozitif oluveryr
Ben daha yapmayı düşünmüyorum yanılttılar beniBen reglim.bitsin 1 gün ara verip başlıcam canım bu ayda öle yapmıstım
İnşallah canım.benim inşallah tez vakitteSanmıyorum canım ya ama tabiki de nasip inşaallah öyle birşeydir :) inşaallah birbirimizin güzel haberlerini duyarız Ocak ayında :)
Ay ben yapmazsam hiç.anlayamam yumurtladıgımı mesela bu Ay agrım öle yapışkan akıntım hissetmedm yada gözden kaçırdımBen daha yapmayı düşünmüyorum yanılttılar beni
Amin insallah canimVakti saati var ama biz sabırsızlanıyoruz rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin canım:)
Kuzum sen kaçıncı gün adet oldun?Oldum kuzum bugün yaa naptı ne etti geldi kırmızılar napalim hayırlısıyla birinci günü atlattım bile çok mu stres yaptın acaba sen kaç gün oldu gecikmen
SelamlarHastanedeyim kızlar ya kan versem mi son adetım den bu yana 41.gun yumurtlamadan bu yana 15 veya 16.gunum.
Aslında hicbir şey hissetmiyorum ya sonuçta bebis olsa hisseder insan değil mi ? Bende hiçbir his ve heyecan yok.allahim niye böyle olduk
Bence yumurtlama olmuş olabilir. Bugünü değerlendirin çünkü çizgi baya koyu. Kontrol çizgisi kadar koyu olmamış evet ama bu şekilde kontrol çiZgisi kadar koyu olmadan tekrar ertesi gün silikleşeler çok gördüm. Bence bugünü değerlendirin. Yarın ovu testine devam edin bakalım ne olacakMerhaba hanımlar bende bu ay ovuslasyon takibi yapıyorum ilk defa tecrübesizm sizce yumurtlama olmuşmu yoksa daha koyumu olması lazım en alttakini bugün yaptım döngümün 18.günündeym
Yok vermedim kuzum bekliycem biraz dahaSelamlar
Verdin mi kan naptin kuzum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?