- 21 Ocak 2015
- 1.056
- 528
- 123
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
Hayırlı olsun topik kızlar.
Yeni bir umuta beraber destek olalım
Yeni bir umuta beraber destek olalım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugününe değerlendirin, tam zamanıSon birliktelik 9 unda oldu, 11 inde çift çizgiyi yakaladik
Kuzumm anca gelebildim sabah şehir dışına gidicez biraz hazırlık yaptımM MaviBoncuk01 nerdesiiin
Cnm aynen bende de öyle.İyi akşamlar kızlar yeni topik Hayırlı olsun inşallah hepimize uğur getirir ay anca gelebildim buralara bu akşam hayırlısıyla ilk adet günümü atlattım bu ay nedense agrım olmadı normalde her ay ilk gün felaket geçerdi birde nedense çok koyu renk kırmızı değilde bildiğiniz koyu kahve geliyor
Kolay gelsin cnm.Kuzumm anca gelebildim sabah şehir dışına gidicez biraz hazırlık yaptım
Bugününe değerlendirin, tam zamanı![]()
tercüman oldunGeçen ay yani Kasımda instagramda bir bayan ile ovulasyon takibi yaptım. Yumurtlama günü ve silikleştikten sonraki 3 günü değerlendirdik. Çoook ümitliydim. Çünkü bakıyordum bu şekilde takip yapan herkes çift çiZgiyi gördü. Ben de bu yüzden baya bi ümitlendim ama sonuç hüsran. Çok üzüldüm. Ağladım. Sonra dedim ki ‘ismihazan, ne kadar ağlasan da sızlansan da bu bebek nasibi ne zamansa o zaman gelecek. Demek ki nasip bu ay da değildi dedim ve kendimi güzel bir sarstım. Moralim bir anda düzeldi sanki hiç bebek istemiyorum gibi aklımdan tamamen silindi gitti bu ay. O kadar silindi ki gün aşırı ilişki bile olmamış. Adetime 4 gün kala çamaşırımda kahverengi lekelenme oldu. Bismillah dedim bu da ne . Baktım internete yerleşme kanaması olabilir... Sonra üstünü değiştiriyordum aynaya baktım ve göğüs damarlarım belirginleşmiş. Allahım dedim demek işin sırrı kafadan silmekteymiş. Ama ne oldu. Beklenen adetim 2 gün önceden geldi. Hemde belirtilerim psikolojik değilken bariz belirtiler varken. Test yaptım ve öğlen adet oldum. Zaten testim de tek çizgiydi. Ama adet olurken et parçası gibi afedersiniz ama hayvanlardaki sırkanak tarzı bir şeyler geldi. Ve bir kaç tane pıhtılaşmış kan vardı. Önemsemedim. Düşük yapmış olabilir miyim diyorum ama testlerde hiç pozitif görmedim. Yani kızlar işin sırrı kafaya takmamakta da değilmiş bunu anladım. Artık nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum. Tekrar ovulasyon takibi yapmak istiyorum ama o şekilde de aklımdan hiç mi hiç çıkmıyor ...[/QUOT
Aa çok ilginç bizim bu ay herşeyimiz aynı hadi bebişlerimizi de ocak ayında tutturalım canım bu gidişle aynı gecede yumurtlıcazCnm aynen bende de öyle.
Resmen kahverengi oldu adetim.
Hem 30. Günden erken geldi ve hiç agrım olmadi
Yok kuzum haftasonu kaçamağı pazar akşamı döncem öle hava değişimineKolay gelsin cnm.
Ne zaman geleceksin?
Uzak mı?
Canım nasılsın? Adet olmuşsun ben onuda olamadım ne olacak benim bu halimİyi akşamlar kızlar yeni topik Hayırlı olsun inşallah hepimize uğur getirir ay anca gelebildim buralara bu akşam hayırlısıyla ilk adet günümü atlattım bu ay nedense agrım olmadı normalde her ay ilk gün felaket geçerdi birde nedense çok koyu renk kırmızı değilde bildiğiniz koyu kahve geliyor
Oooh ne güzel kafan dağılır çok iyi düşünmüşsünüz :)Yok kuzum haftasonu kaçamağı pazar akşamı döncem öle hava değişimine
Oldum kuzum bugün yaa naptı ne etti geldi kırmızılar napalim hayırlısıyla birinci günü atlattım bile çok mu stres yaptın acaba sen kaç gün oldu gecikmenCanım nasılsın? Adet olmuşsun ben onuda olamadım ne olacak benim bu halim![]()
Tarihleri şaşırdım ben,Yok geçti artık, 12 aralik silindigi gun
Aynen canım sonra da derslerime odaklancam inşallahOooh ne güzel kafan dağılır çok iyi düşünmüşsünüz :)
Iyi cnm kafa dağıtırsın en azından. Hava değişikliği iyi gelirYok kuzum haftasonu kaçamağı pazar akşamı döncem öle hava değişimine
Yumurtlama yılbaşına yakın olcak bakalımAa çok ilginç bizim bu ay herşeyimiz aynı hadi bebişlerimizi de ocak ayında tutturalım canım bu gidişle aynı gecede yumurtlıcaz
Inşallah güzel bir test bekliyoruz sendenSon birliktelik 9 unda oldu, 11 inde çift çizgiyi yakaladik