- 28 Kasım 2018
- 323
- 434
- 18
- 35
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
Aaaa beni orda bırakıp yeni konuya mı geçtiniz :):) ovülasyooon bizim işimiz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaaa beni orda bırakıp yeni konuya mı geçtiniz :):) ovülasyooon bizim işimiz
Eee bingo yapanlar olarak her zaman tecrubelerinizden yararlanmak isterizAaaa beni orda bırakıp yeni konuya mı geçtiniz :):) ovülasyooon bizim işimiz![]()
35.gün geldi canımmKuzum sen kaçıncı gün adet oldun?
Benimki de 29. Gunde gelmis oldu yumurtlamayi da 29 kasima cekti program.35.gün geldi canımm
:)) gördüm canım:) ovulasyoncuya çıktı adım
Hoş geldin canım, bize Uğur getirsin diye yeni sayfa açtık hayatımıza:))Aaaa beni orda bırakıp yeni konuya mı geçtiniz :):) ovülasyooon bizim işimiz![]()
Hadi bakalım hayırlı olsun Başak burcu olacak inşallah minnoşlarınız:):):)Hoş geldin canım, bize Uğur getirsin diye yeni sayfa açtık hayatımıza:))
Cnm benimkine de 28 ocak diyor program ama hiç sanmıyorum.Benimki de 29. Gunde gelmis oldu yumurtlamayi da 29 kasima cekti program.
Simdi 28 aralikta yumurtlama gosteriyor regl hunume de 11 ocak diyor..
Seninki aslan mi oluyo?Hadi bakalım hayırlı olsun Başak burcu olacak inşallah minnoşlarınız:):):)
Aaa basladi mi bulantilarin.. gecmis olsun uzun surmez insallah ya.. cubuk kraker iyi geliyordu yataktan hizli kalkma bir de. Saglikla kucagina al insallah cnm.:)) gördüm canım:) ovulasyoncuya çıktı adımhayırlı olsun yeni konu:)) ben son günlerde mide bulantılarıyla filan uğraştığım için çok ilgilenemiyoum buralarla. Ara sıra girip biraz okuyup çıkıyorum:)
3 testim var elimde siparis versem mi vermesem mi bilemedim.. asagi yukari oturdu gibi dongu 26-31 arasiydi 29 gunde geliyor gibi artik. Cok kafa karistiriyor.. ister istemez hep bunla mesgul oluyorsun... ne yapsak var mi fikrin?Cnm benimkine de 28 ocak diyor program ama hiç sanmıyorum.
10. Gün teste başlarım.
Sen ne zaman başlıyorsun kuzum?
Ben goremicrm galiba piki
Adetten 3 gün sonra başladım bugün adet bittimi 14. Günüm pkoluyumyaAz kalmis gibi canim 1 kac gune olur gibi cok erken baslamistin dimi?
Benimde bu ay erken geldi. Bence kilolarımdan dolayı, şaşırdı vücudum.3 testim var elimde siparis versem mi vermesem mi bilemedim.. asagi yukari oturdu gibi dongu 26-31 arasiydi 29 gunde geliyor gibi artik. Cok kafa karistiriyor.. ister istemez hep bunla mesgul oluyorsun... ne yapsak var mi fikrin?
Canım inşallah positif görürsün.Merhaba arkadaşlar Yeni konu başlığımız hayırlı olsun Ben de 21 İnci gündeyim ovülasyon hala negatif
Biraz kendimden bahsedeyim
Ben de bir pko yum adetlerim genelde 48 günde bir bazen 50 günde bir olur
Geçen ay yumurtlama olmadı
nisan mayıs gibi boş gebelik geçirdim
o zaman da ovulasyon takibi yapmıştım 19. Gunde ovülasyon olmuştu O yüzden 19 günde çok umutluydum ama şimdi 21 gün deyim acaba Bu zamandan sonra ki yumurtlama anlamli olur mu Onu bilmiyorum aranızda ovulasyon günü geç gelip hamile kalan var mı
Test yapiyorsan erken geldi nasil olabiliyor kuzum... catlamadan 14 gun sonra regl geliyor.. nasil hesapliyordun..Benimde bu ay erken geldi. Bence kilolarımdan dolayı, şaşırdı vücudum.
Cnm 3 test az gibi geldi, sen internetten ver siparişini bence.
Benim 20li kutu var acilmadik.
Cnm ilk deneyimle karşılaştırınca, ilk hamile kaldığımda 23. Günde pik olmuştu.Test yapiyorsan erken geldi nasil olabiliyor kuzum... catlamadan 14 gun sonra regl geliyor.. nasil hesapliyordun..
Canım inşallah positif görürsün.
ben 2016 da 23. Günde pik olmuştu ve hamilelikle sonuçlanmıştı.
Benimde düzensiz, kilo yüzünden