• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayirlisi bakalim GurbuzKedi GurbuzKedi duskapani duskapani gordunuz mu sayfayi :rolleyes:
:)) gördüm canım:) ovulasyoncuya çıktı adım:KK70: hayırlı olsun yeni konu:)) ben son günlerde mide bulantılarıyla filan uğraştığım için çok ilgilenemiyoum buralarla. Ara sıra girip biraz okuyup çıkıyorum:)

:)) gördüm canım:) ovulasyoncuya çıktı adım:KK70: hayırlı olsun yeni konu:)) ben son günlerde mide bulantılarıyla filan uğraştığım için çok ilgilenemiyoum buralarla. Ara sıra girip biraz okuyup çıkıyorum:)
Aaa basladi mi bulantilarin.. gecmis olsun uzun surmez insallah ya.. cubuk kraker iyi geliyordu yataktan hizli kalkma bir de. Saglikla kucagina al insallah cnm.:anne::nazar:

Cnm benimkine de 28 ocak diyor program ama hiç sanmıyorum.
10. Gün teste başlarım.
Sen ne zaman başlıyorsun kuzum?
3 testim var elimde siparis versem mi vermesem mi bilemedim.. asagi yukari oturdu gibi dongu 26-31 arasiydi 29 gunde geliyor gibi artik. Cok kafa karistiriyor.. ister istemez hep bunla mesgul oluyorsun... ne yapsak var mi fikrin?

3 testim var elimde siparis versem mi vermesem mi bilemedim.. asagi yukari oturdu gibi dongu 26-31 arasiydi 29 gunde geliyor gibi artik. Cok kafa karistiriyor.. ister istemez hep bunla mesgul oluyorsun... ne yapsak var mi fikrin?
Benimde bu ay erken geldi. Bence kilolarımdan dolayı, şaşırdı vücudum.
Cnm 3 test az gibi geldi, sen internetten ver siparişini bence.
Benim 20li kutu var acilmadik.

Merhaba arkadaşlar Yeni konu başlığımız hayırlı olsun Ben de 21 İnci gündeyim ovülasyon hala negatif

Biraz kendimden bahsedeyim
Ben de bir pko yum adetlerim genelde 48 günde bir bazen 50 günde bir olur
Geçen ay yumurtlama olmadı
nisan mayıs gibi boş gebelik geçirdim
o zaman da ovulasyon takibi yapmıştım 19. Gunde ovülasyon olmuştu O yüzden 19 günde çok umutluydum ama şimdi 21 gün deyim acaba Bu zamandan sonra ki yumurtlama anlamli olur mu Onu bilmiyorum aranızda ovulasyon günü geç gelip hamile kalan var mı

Merhaba arkadaşlar Yeni konu başlığımız hayırlı olsun Ben de 21 İnci gündeyim ovülasyon hala negatif

Biraz kendimden bahsedeyim
Ben de bir pko yum adetlerim genelde 48 günde bir bazen 50 günde bir olur
Geçen ay yumurtlama olmadı
nisan mayıs gibi boş gebelik geçirdim
o zaman da ovulasyon takibi yapmıştım 19. Gunde ovülasyon olmuştu O yüzden 19 günde çok umutluydum ama şimdi 21 gün deyim acaba Bu zamandan sonra ki yumurtlama anlamli olur mu Onu bilmiyorum aranızda ovulasyon günü geç gelip hamile kalan var mı
Canım inşallah positif görürsün.
ben 2016 da 23. Günde pik olmuştu ve hamilelikle sonuçlanmıştı.
Benimde düzensiz, kilo yüzünden

Benimde bu ay erken geldi. Bence kilolarımdan dolayı, şaşırdı vücudum.
Cnm 3 test az gibi geldi, sen internetten ver siparişini bence.
Benim 20li kutu var acilmadik.
Test yapiyorsan erken geldi nasil olabiliyor kuzum... catlamadan 14 gun sonra regl geliyor.. nasil hesapliyordun..

Test yapiyorsan erken geldi nasil olabiliyor kuzum... catlamadan 14 gun sonra regl geliyor.. nasil hesapliyordun..
Cnm ilk deneyimle karşılaştırınca, ilk hamile kaldığımda 23. Günde pik olmuştu.
Şimdi ise 13. Günde pik oldu.
Yani hep 30 günden sonra adet olurdum hep de 32, 33 falan ama şimdi 27. Günde adet oldumda onu diyodum

Canım inşallah positif görürsün.
ben 2016 da 23. Günde pik olmuştu ve hamilelikle sonuçlanmıştı.
Benimde düzensiz, kilo yüzünden

Ha demek öyle sevindim canım Demek ki kaliteli yumurta olması önemli zamanı değil
pko olanlar genelde kilolu olur ama ben aksine çok zayıfım Değişik bir vaka olduğumu düşünüyorum ama Kadınlar Kulübü'ne Üye olduktan sonra kendim gibi Hatta daha da farklı insanların olabileceğini görmüş oldum

Back
X