Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon Testi Silikleşme Zamanı Nasıl Olmalı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet cok dogru ben cok işsizim ondan zorlanıyorum düşünmeme konusunda insallah en kisa zamanda Rabbim hepimize nasip etsin sağlıklı hayırlı evlatlar

Ah canım benim üzülme bende hep yaşıyorum gebelik testinde silik çizgiler görüyorum artk ona bile güvenim kalmadı
Bugün üzülmemem elde değil canım ama yarın iyi olurum. Benimde artık güvenim kalmadı erken yapılan, erken çıkan testlere ☹

Adetinize kaçgün var, bence değeriniz artacak 5 ten küçük hamilelik yok anlamına gelmiyor
Ahhh o mucize beni bulmaz canım be❤❤❤
Adetime gecikme olmazsa 4 gün daha var. 19 Ekim pik günüydü, 20 Ekim çatlamış olması lazımdı.

Ahhh o mucize beni bulmaz canım be❤❤❤
Adetime gecikme olmazsa 4 gün daha var. 19 Ekim pik günüydü, 20 Ekim çatlamış olması lazımdı.
Daha var, benim arkadaşın 1 gibi değeri çıkmıştı hamilelik yok demişlerdi adeti 5 gün gecikince tekrar yaptı 78 lerde çıktı. Yani ağır birşey kaldırma bekle belli olmaz, varsa nasipte olacakrır kesinlikle. İnşallah artar güzel haberini alırız

Bak solan umutlarımı yeşertiyorsun ❤Arkadaşınız adetinden kaç gün önce kan vermişti 1 çıkmıştı?

Bak solan umutlarımı yeşertiyorsun ❤Arkadaşınız adetinden kaç gün önce kan vermişti 1 çıkmıştı?
İdrar testi hep negatifti taki geçene kadar 3 gün öncedi sanırım kan<1 çıkmıştı. Hamile değilim demişti, ama bekleyecem dedi adeti 5,6 gün geçince idrarda slik çıktı kanda 78 lerde birşeydi. Bende şaşırdım hatta, yani çok umutlanma ama üzülmede yani seninde öyle olabilir bence.

ben 4 ün bile arttığını gördüm daha 10 gün yeni olmuş siizn döllenme ya da 9 gün filan erken ypmışsınız kan testini inş yükselir çok küçük değil bence de artabilir

ben 4 ün bile arttığını gördüm daha 10 gün yeni olmuş siizn döllenme ya da 9 gün filan erken ypmışsınız kan testini inş yükselir çok küçük değil bence de artabilir
Öyle birşey olsa bu sonuç değişse kollarıma cenneti almış gibi hissederim inan ❤❤❤
Allahım mucilerinden 1 tanesini banada gönderse ne olur ki

Canım dışarıdaydım valla şok oldum ama cumalar hürmetine kim istiyorsa en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…