- 2 Aralık 2017
- 6.091
- 8.306
- 198
- Konu Sahibi Ayseee1987
-
Evet cok dogru ben cok işsizim ondan zorlanıyorum düşünmeme konusundaAynen öyle canım, düşünmeden kalabiliyorsan en güzeli onu yapmak, yapabilmek. Ben yapamadım sen yapzaten adet gelecekse gelecek, zaten hamileysen hamilesin böyle düşünüp rahatlat zihnini. Hakkında hayırlısı olsun, inşallah hayırlısı hamile olmandır
Ah canım benim üzülme bende hep yaşıyorum gebelik testinde silik çizgiler görüyorum artk ona bile güvenim kalmadıNegatif canım
Bugün üzülmemem elde değil canım ama yarın iyi olurum. Benimde artık güvenim kalmadı erken yapılan, erken çıkan testlere ☹Ah canım benim üzülme bende hep yaşıyorum gebelik testinde silik çizgiler görüyorum artk ona bile güvenim kalmadı
Adetinize kaçgün var, bence değeriniz artacak 5 ten küçük hamilelik yok anlamına gelmiyorBugün üzülmemem elde değil canım ama yarın iyi olurum. Benimde artık güvenim kalmadı erken yapılan, erken çıkan testlere ☹
Ahhh o mucize beni bulmaz canım be❤❤❤Adetinize kaçgün var, bence değeriniz artacak 5 ten küçük hamilelik yok anlamına gelmiyor
Daha var, benim arkadaşın 1 gibi değeri çıkmıştı hamilelik yok demişlerdi adeti 5 gün gecikince tekrar yaptı 78 lerde çıktı. Yani ağır birşey kaldırma bekle belli olmaz, varsa nasipte olacakrır kesinlikle. İnşallah artar güzel haberini alırızAhhh o mucize beni bulmaz canım be❤❤❤
Adetime gecikme olmazsa 4 gün daha var. 19 Ekim pik günüydü, 20 Ekim çatlamış olması lazımdı.
Bak solan umutlarımı yeşertiyorsunDaha var, benim arkadaşın 1 gibi değeri çıkmıştı hamilelik yok demişlerdi adeti 5 gün gecikince tekrar yaptı 78 lerde çıktı. Yani ağır birşey kaldırma bekle belli olmaz, varsa nasipte olacakrır kesinlikle. İnşallah artar güzel haberini alırız
İdrar testi hep negatifti taki geçene kadar 3 gün öncedi sanırım kan<1 çıkmıştı. Hamile değilim demişti, ama bekleyecem dedi adeti 5,6 gün geçince idrarda slik çıktı kanda 78 lerde birşeydi. Bende şaşırdım hatta, yani çok umutlanma ama üzülmede yani seninde öyle olabilir bence.Bak solan umutlarımı yeşertiyorsun❤Arkadaşınız adetinden kaç gün önce kan vermişti 1 çıkmıştı?
Umut olsun, umudumuz olacakki daha çok istekli olalım, Allahtan ümit kesilmez güzel haberler vermeni temenni ediyorumBak solan umutlarımı yeşertiyorsun❤Arkadaşınız adetinden kaç gün önce kan vermişti 1 çıkmıştı?
ben 4 ün bile arttığını gördüm daha 10 gün yeni olmuş siizn döllenme ya da 9 gün filan erken ypmışsınız kan testini inş yükselir çok küçük değil bence de artabilirBak solan umutlarımı yeşertiyorsun❤Arkadaşınız adetinden kaç gün önce kan vermişti 1 çıkmıştı?
ben 4 ün bile arttığını gördüm daha 10 gün yeni olmuş siizn döllenme ya da 9 gün filan erken ypmışsınız kan testini inş yükselir çok küçük değil bence de artabilir
Kan testi mi yaptın canım?Günaydın test yaptım ben de negatif
Yok idrarKan testi mi yaptın canım?
Güzel duaların için çok sağol canım, artık önümüzdeki aylara bağladım umutlarıCanım dışarıdaydım valla şok oldum ama cumalar hürmetine kim istiyorsa en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin
Canım bazı kişilerde adet gecikince çıkıyor idrarda. Kan vermedikçe adetin gelene kadar negatif değildirYok idrar
Bilmem bu aydan pek umutlu degilim ama bakalım yine tekrarlarim adet olmazsam bikac gün sonraCanım bazı kişilerde adet gecikince çıkıyor idrarda. Kan vermedikçe adetin gelene kadar negatif değildirbekle daha en az 4 günün var
Yinede testi atma bakalım diğeri gibi kuruma çizgisi oluşacak mıBilmem bu aydan pek umutlu degilim ama bakalım yine tekrarlarim adet olmazsam bikac gün sonra
Bunda da olustu 2 saat sonra ama ciddiye almıyorum dediğim gibiYinede testi atma bakalım diğeri gibi kuruma çizgisi oluşacak mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?