- 13 Nisan 2018
- 7.320
- 16.177
- 248
- Konu Sahibi Ayseee1987
-
Silikleştiyse yumurtlamışsınızdır bence. Adet döngünüz kaç gün? Bazı kişilerde tam pik yapmıyor, ama yumurtlama oluyor.burda çok gördük bu durumu. Testleriniz elinizdeyse altalta hepsini sıralayın bakalım nasıl ilerlemiş durumunuz.hamile değilim ovu test yapıyorum ama 19.günüm hala pik değil silikleşti iyice
Markasi ovula canım üç çizgi yok aslında ben b vitamini kullandığım icin afedersin idrarin rengi cok sari oluyo ve testlerimi bu şekilde bulandiriyo biraz belki ondan öyle gelmiştir
Her doktor bu testleri onaylamiyo ki yanlış göstermiş deyip üstünde durmaz ama tabi sor kimisi de mantıklı buluyoYok daha neler kız, bence 2 kere yumurtlamak helede 10 gün arayla tekrar yumurtlamak hurafe, hem ben yumurtlama günlerimde cinsel olarak çok istekli olurum, şimdi zerre isteğim yok.bi terslik var canım farkındayım. Adet olayım 3. Günü doktora bu testleride götürecem, lh hormonu pikten sonra bi azaldı sonra gün gün koyulaştı diyeceğim, bakalım nasıl bir açıklama yapacak bende merak ediyorum.
Sanmıyorum canım ya benim testlerin sağ tarafinda sarımsı leke oluyo ya onu kastettim benOlayı çözdüm sanırım. İşte bu olabilir. Bende bu ay adetimin 2. Günü ile 6. Günü arası toplamda 5 gün B12 dotex iğnesi vurdurttum.
Bak seninde testlerin silik çıkıyor benim de.
B12 kullandığımız için olabilir mi?
E ozmn ben hamile değilim neden 3 tane testtede silik çizgi çıktı, hatta son dün yaptığım 5. Dk olmadan incecik belirdi. Bi bağlantısı olabilir çünkü sende biliyorsun negatif çıktı. Önceki testlerimde 2 yıldır hiç bunu yaşamamıştım.Sanmıyorum canım ya benim testlerin sağ tarafinda sarımsı leke oluyo ya onu kastettim ben
Silikleştiyse yumurtlamışsınızdır bence. Adet döngünüz kaç gün? Bazı kişilerde tam pik yapmıyor, ama yumurtlama oluyor.burda çok gördük bu durumu. Testleriniz elinizdeyse altalta hepsini sıralayın bakalım nasıl ilerlemiş durumunuz.
Çalışmaları yaptıysan kafan rahat olsun, bence çatlamıştır. Dediğim gibi bazı kişilerde pik olmuyor ama yumurtlama oluyor. Sen bunu düşünürken bi bakmışsın hamilesinattım testleri tüh kaçtı yani bu ay diyosun neyse ya hayırlısı olsun döngüm bazen 29 bazen 30 gün 19.günüm bugün
inşallah ama maalesef 2 gün değerlendirebildim teste güvenip daha da almam test, gün aşırı candırÇalışmaları yaptıysan kafan rahat olsun, bence çatlamıştır. Dediğim gibi bazı kişilerde pik olmuyor ama yumurtlama oluyor. Sen bunu düşünürken bi bakmışsın hamilesin
İnşallah güzel bi haberle karşılaşırsın
Benim de kafam karıştı ya sor bakalım. Tortu cok yok nadiren oluyor ama az. Testler hatalı oluyo bazen der bence drE ozmn ben hamile değilim neden 3 tane testtede silik çizgi çıktı, hatta son dün yaptığım 5. Dk olmadan incecik belirdi. Bi bağlantısı olabilir çünkü sende biliyorsun negatif çıktı. Önceki testlerimde 2 yıldır hiç bunu yaşamamıştım.
Kist desek bu duruma: E kist olunca ağrı sancı olur, öyle bir durumum da olmadı. Bu b12 yi de soracam doktorasenin idrarının içinde beyaz uçuşan tortular var mı canım?
Bence sen baya hamilesinDün kan testi sonucum negatif çıktı fakat ben hala ovülasyon testi yapmaya devam ediyorum
Yumurtlamanın(pik gününün)12. Günü Lh testi
Eki Görüntüle 2713108
O tortulardan bende de oluyorE ozmn ben hamile değilim neden 3 tane testtede silik çizgi çıktı, hatta son dün yaptığım 5. Dk olmadan incecik belirdi. Bi bağlantısı olabilir çünkü sende biliyorsun negatif çıktı. Önceki testlerimde 2 yıldır hiç bunu yaşamamıştım.
Kist desek bu duruma: E kist olunca ağrı sancı olur, öyle bir durumum da olmadı. Bu b12 yi de soracam doktorasenin idrarının içinde beyaz uçuşan tortular var mı canım?
Canım adete 5 gün kala yani dün kan testi yaptım negatif.Bence sen baya hamilesin
Malesef bende çabalıyorumCanım adete 5 gün kala yani dün kan testi yaptım negatif.olsa beta en az 5 yada 10 çıkardı. Öyle değil mi?
Sen hamilemisin canım?
Evet canım azaldığını idda ediyorlar ama olacaksada olur, en önemli gün pikten sonraki gündür.Kızlarrrrr 27 ekim ve 29 ekimi değerlendirdik aynı zamanda dün yani 29 ekimde ovülasyon testi pik oldu ama bugünü değerlendiremedik sizce yeterli mi bugünü pas geçtik ihtimal azalır mı
Yok elbette piktekide çok önemli, ama 1 gün sonrasında keşke değerlendirebilseydin. İnsanlar tek ilişkiye hamile kalıyor. Olacağı varsa oluyorHadi yaa 27 sindeki ve 29 u yani pikteki o kadar önemli değil o zaman
Sende tuzağa düşmüşsün o zamandoğru söylüyorsun ya ben bu ay inanılmaz taktım kafama sanki ilk defa istemeye başlamışım gibi aslında yeni istemiyoruz da ovülasyonu ilk defa yapınca daha bi sardım bu çocuk konusuna bu ay
Şu pik zamanı oluyorda sonrası adama bi haller oluyor sanki, değerlendirilwcek günler de adamda tık yok sonrası manyak oluyor benim hala çözemedimYok elbette piktekide çok önemli, ama 1 gün sonrasında keşke değerlendirebilseydin. İnsanlar tek ilişkiye hamile kalıyor. Olacağı varsa oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?