Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon Testi Silikleşme Zamanı Nasıl Olmalı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hamile değilim ovu test yapıyorum ama 19.günüm hala pik değil silikleşti iyice
Silikleştiyse yumurtlamışsınızdır bence. Adet döngünüz kaç gün? Bazı kişilerde tam pik yapmıyor, ama yumurtlama oluyor.burda çok gördük bu durumu. Testleriniz elinizdeyse altalta hepsini sıralayın bakalım nasıl ilerlemiş durumunuz.

Markasi ovula canım üç çizgi yok aslında ben b vitamini kullandığım icin afedersin idrarin rengi cok sari oluyo ve testlerimi bu şekilde bulandiriyo biraz belki ondan öyle gelmiştir
Olayı çözdüm sanırım. İşte bu olabilir. Bende bu ay adetimin 2. Günü ile 6. Günü arası toplamda 5 gün B12 dotex iğnesi vurdurttum.
Bak seninde testlerin silik çıkıyor benim de.
B12 kullandığımız için olabilir mi?

Her doktor bu testleri onaylamiyo ki yanlış göstermiş deyip üstünde durmaz ama tabi sor kimisi de mantıklı buluyo

Sanmıyorum canım ya benim testlerin sağ tarafinda sarımsı leke oluyo ya onu kastettim ben

Sanmıyorum canım ya benim testlerin sağ tarafinda sarımsı leke oluyo ya onu kastettim ben
E ozmn ben hamile değilim neden 3 tane testtede silik çizgi çıktı, hatta son dün yaptığım 5. Dk olmadan incecik belirdi. Bi bağlantısı olabilir çünkü sende biliyorsun negatif çıktı. Önceki testlerimde 2 yıldır hiç bunu yaşamamıştım.
Kist desek bu duruma: E kist olunca ağrı sancı olur, öyle bir durumum da olmadı. Bu b12 yi de soracam doktora senin idrarının içinde beyaz uçuşan tortular var mı canım?

attım testleri tüh kaçtı yani bu ay diyosun neyse ya hayırlısı olsun döngüm bazen 29 bazen 30 gün 19.günüm bugün

attım testleri tüh kaçtı yani bu ay diyosun neyse ya hayırlısı olsun döngüm bazen 29 bazen 30 gün 19.günüm bugün
Çalışmaları yaptıysan kafan rahat olsun, bence çatlamıştır. Dediğim gibi bazı kişilerde pik olmuyor ama yumurtlama oluyor. Sen bunu düşünürken bi bakmışsın hamilesin
İnşallah güzel bi haberle karşılaşırsın

inşallah ama maalesef 2 gün değerlendirebildim teste güvenip daha da almam test, gün aşırı candır

Benim de kafam karıştı ya sor bakalım. Tortu cok yok nadiren oluyor ama az. Testler hatalı oluyo bazen der bence dr

O tortulardan bende de oluyor

Kızlarrrrr 27 ekim ve 29 ekimi değerlendirdik aynı zamanda dün yani 29 ekimde ovülasyon testi pik oldu ama bugünü değerlendiremedik sizce yeterli mi bugünü pas geçtik ihtimal azalır mı

Kızlarrrrr 27 ekim ve 29 ekimi değerlendirdik aynı zamanda dün yani 29 ekimde ovülasyon testi pik oldu ama bugünü değerlendiremedik sizce yeterli mi bugünü pas geçtik ihtimal azalır mı
Evet canım azaldığını idda ediyorlar ama olacaksada olur, en önemli gün pikten sonraki gündür.

doğru söylüyorsun ya ben bu ay inanılmaz taktım kafama sanki ilk defa istemeye başlamışım gibi aslında yeni istemiyoruz da ovülasyonu ilk defa yapınca daha bi sardım bu çocuk konusuna bu ay

doğru söylüyorsun ya ben bu ay inanılmaz taktım kafama sanki ilk defa istemeye başlamışım gibi aslında yeni istemiyoruz da ovülasyonu ilk defa yapınca daha bi sardım bu çocuk konusuna bu ay
Sende tuzağa düşmüşsün o zaman ben 2 yıldır bu haldeyim. Hakkında hayırlısı, Allahım çok aratmasın insallah.

Yok elbette piktekide çok önemli, ama 1 gün sonrasında keşke değerlendirebilseydin. İnsanlar tek ilişkiye hamile kalıyor. Olacağı varsa oluyor
Şu pik zamanı oluyorda sonrası adama bi haller oluyor sanki, değerlendirilwcek günler de adamda tık yok sonrası manyak oluyor benim hala çözemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…