• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon Testi Silikleşme Zamanı Nasıl Olmalı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Meraba kızlar
Siz bu konuda baya bilgilisiniz buraya danısım dedim=)
Koyu çıkan testim 25 kasım sabahh
Baya koyu çıktı pik gibi düşündüm ben, çünkü 24 ünde de buna yakındı ama bundan biraz daha az koyuydu
25 i yani Aynı gün aksam 11 gibi yaptım o silik olan sekilde çıktı
Çatlamıs yani dimi aynı gün
Ben sadece 24 ve 25 kasımı değerlendirebildim sonrasında değerlendiremedik, doğru günleri değerlendirmişim dimi ve sonrasını değerlendiremedik kaçırmamısımdır bişey
Canım sanırım 24 akşamı pik olmuş ve akşam test yapmadığın için ve 25 kasım sabahı devam etmiştir pikin, ve 25 Kasım akşamına çatlamış.
Kısacaa tam 12 den vurmuşsun🥰 çok doğru günleri değerlendirmişsin çünkü 25 Kasım akşamı kesin çatlama olmuş.
Şimdi bekleme zamanı😊inşallah güzel haberlerini alırsın🙏🧿

Canım sanırım 24 akşamı pik olmuş ve akşam test yapmadığın için ve 25 kasım sabahı devam etmiştir pikin, ve 25 Kasım akşamına çatlamış.
Kısacaa tam 12 den vurmuşsun🥰 çok doğru günleri değerlendirmişsin çünkü 25 Kasım akşamı kesin çatlama olmuş.
Şimdi bekleme zamanı😊inşallah güzel haberlerini alırsın🙏🧿
Ayy insallah ya 😍
Bir seneyi geçti deniyoruz olmuyor
Bu ay ovulasyon denedik ilk defa tam olarak
Dikkatte ettim ağır işte yapmadım, halada yormuyorum çok kendimi
Artık hayırlı haberler alayım bu ayy bende nolur🙏
Sizinde bastan sona okudum mesajlarınızı hep
Hayırlısıyla kısa zamanda sizinde tüm bizim gibi bekleyelerinde güzel sağlıklı bebişleri olur insallahh 🙏

Ayy insallah ya 😍
Bir seneyi geçti deniyoruz olmuyor
Bu ay ovulasyon denedik ilk defa tam olarak
Dikkatte ettim ağır işte yapmadım, halada yormuyorum çok kendimi
Artık hayırlı haberler alayım bu ayy bende nolur🙏
Sizinde bastan sona okudum mesajlarınızı hep
Hayırlısıyla kısa zamanda sizinde tüm bizim gibi bekleyelerinde güzel sağlıklı bebişleri olur insallahh 🙏
İnşallah canım, bir gün dualarımız yerini bulacak😊 ayaklarını ve belinide sıcak tut. En yakın zamanda inşallah güzel haberlerini ver😍

Back
X