• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon Testi Silikleşme Zamanı Nasıl Olmalı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kan testi sonucım <5
Malesef Negatif. Hakkınız geçti helal edin.
Demkki kist oluşmuş, bakalım adetim zamanında gelecek mi 😢

Yaa çok şaşırdım canım dur bakalim adet gelene kadar umut var ama kist konusundan bu kadar emin olma
Olsa çıkardı bişeyler :(
5 den küçük yazıyor. Ama yinede adete kadar ovülasyon testini yapıp buraya koyacam canım, en azından başkaları bu sistemden giderse benim gibi gebelik ile umutlanmasın.

Olsa çıkardı bişeyler :KK43:
5 den küçük yazıyor. Ama yinede adete kadar ovülasyon testini yapıp buraya koyacam canım, en azından başkaları bu sistemden giderse benim gibi gebelik ile umutlanmasın.
Benim de belim kasıklarım cok agriyo canım ben de adet olcam heralde, senin bile negatifse benim de öyledir ilk dakikalarda çıkmış ikinci çizgi.. napalim önümüzdeki aya bakicaz artık. Ben naturallen macun almıştım adetle beraber ona baslicam yumurta kalitesi icin

Benim de belim kasıklarım cok agriyo canım ben de adet olcam heralde, senin bile negatifse benim de öyledir ilk dakikalarda çıkmış ikinci çizgi.. napalim önümüzdeki aya bakicaz artık. Ben naturallen macun almıştım adetle beraber ona baslicam yumurta kalitesi icin
Benim durumumu anlattım canım, ama bence sen umudunu kesme :KK68:

Benim durumumu anlattım canım, ama bence sen umudunu kesme :KK68:
Yok canım ya zaten bende yumurta tembelligi var, yeterince gelismiyo sanırım, ovulasyon testlerinde tam pik göremeyince de umudum kalmamıştı, beni de klomen vs bekliyo da işte direniyorum bikac ay daha macundu vitamindi deneyim diye

Yok canım ya zaten bende yumurta tembelligi var, yeterince gelismiyo sanırım, ovulasyon testlerinde tam pik göremeyince de umudum kalmamıştı, beni de klomen vs bekliyo da işte direniyorum bikac ay daha macundu vitamindi deneyim diye
Kaç aydır deniyorsun canım sen?

Bu 4. Ay canm 3 senelik evliym
E daha erkenmiş strese hiç gerek yok, ama yumurta tembelliği teşisi koyulduysa klomen gibi ilaç kullanman gerekecek. Doktora gittiğinde 4 aydır deniyorum dersen ilgilenmez. 1 yıldır deniyorum de daha iyi ilgilenir.

E daha erkenmiş strese hiç gerek yok, ama yumurta tembelliği teşisi koyulduysa klomen gibi ilaç kullanman gerekecek. Doktora gittiğinde 4 aydır deniyorum dersen ilgilenmez. 1 yıldır deniyorum de daha iyi ilgilenir.
Evet erken de iste bunu subatta bi Dr demişti ultrasonla baktığında. O yüzden stres oluyorum hic bi sorun olmasa neyse. Ben de öyle düşünüyorum insallah gerek kalmaz da

Evet erken de iste bunu subatta bi Dr demişti ultrasonla baktığında. O yüzden stres oluyorum hic bi sorun olmasa neyse. Ben de öyle düşünüyorum insallah gerek kalmaz da
İnşallah bu ay seni hamile görürüz 🤲
Ama olmazsada birdahaki ay bitkisel kürlerden, çörek otu tarçın incir gibi şeyler yap.
Birgün bizde Anne olalım ne olur Allahım duy sesimizi 🙏🤲

İnşallah bu ay seni hamile görürüz 🤲
Ama olmazsada birdahaki ay bitkisel kürlerden, çörek otu tarçın incir gibi şeyler yap.
Birgün bizde Anne olalım ne olur Allahım duy sesimizi 🙏🤲
Bal tarçın çörekotu yedim 2 ay, olmadi. İncir de yedim kür olarak yapmasam da. O da prolaktin yukseltir diye devam etmedim sınırdaydı çünkü. Naturallen aldim bakalim hayırlısı artık, sen negatifi görünce inan o kadar modum düştü ki bel kasık ağrım artti adet bekliyorum aglayasim var sürekli

Bal tarçın çörekotu yedim 2 ay, olmadi. İncir de yedim kür olarak yapmasam da. O da prolaktin yukseltir diye devam etmedim sınırdaydı çünkü. Naturallen aldim bakalim hayırlısı artık, sen negatifi görünce inan o kadar modum düştü ki bel kasık ağrım artti adet bekliyorum aglayasim var sürekli
:( :( ahhh canım ya, bide benim modumu düşün. Bu aydan eminim negatif, ama senin bir umudun var. Silik bir çizgi testin var, bugün o hamile arkadaşta söyledi sana. Onunda 2-3 saat sonra çıkmış çizgi. Aynı seninki gibi. Bence modunu yüksek tut.
Haaa bu arada sürekli ağlayasın geliyorsa belkide gebelik hormonundandır🤣🤣

:KK43: :KK43: ahhh canım ya, bide benim modumu düşün. Bu aydan eminim negatif, ama senin bir umudun var. Silik bir çizgi testin var, bugün o hamile arkadaşta söyledi sana. Onunda 2-3 saat sonra çıkmış çizgi. Aynı seninki gibi. Bence modunu yüksek tut.
Haaa bu arada sürekli ağlayasın geliyorsa belkide gebelik hormonundandır🤣🤣
😊 Adet öncesi de duygusal ve huysuz olurum ben. Diyorum ya önceki aylardan birinde ayni seyi yasadim cok baktim forumda saatler sonra pozitif çıkan coktu ama cogu negatifti, pozitif daha azdi. Düşünmek istemiyorum artık hayırlısı diyelim 😊

😊 Adet öncesi de duygusal ve huysuz olurum ben. Diyorum ya önceki aylardan birinde ayni seyi yasadim cok baktim forumda saatler sonra pozitif çıkan coktu ama cogu negatifti, pozitif daha azdi. Düşünmek istemiyorum artık hayırlısı diyelim 😊
Aynen öyle canım, düşünmeden kalabiliyorsan en güzeli onu yapmak, yapabilmek. Ben yapamadım sen yap 😂 zaten adet gelecekse gelecek, zaten hamileysen hamilesin böyle düşünüp rahatlat zihnini. Hakkında hayırlısı olsun, inşallah hayırlısı hamile olmandır 🌹🥰

Back
X