Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon Testi Silikleşme Zamanı Nasıl Olmalı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ayseee1987

⛧ⒶⓇⓎⒶⓃⒶ⛧ ᵕ̈♡︎
Pro Üye
13 Nisan 2018
7.320
16.177
248
Arkadaşlar ilk defa bu ay tam anlamıyla ovülasyon testi kullanıyorum. Pik olduktan sonrada yapmaya devam ettim.
Benim gibi pikten sonra ovülasyon takibine devam eden arkadaşlara sorum olacak.
Sizce bu silikleşme normalmi? Bunun normali nedir? Sizce benim yumurtalarımın tam çatlayamamış olma olasılığı nedir? (Pikten sonra 6. Günü test yapmadım)

Bu tekli olanıda bugün yaptım 10. Dakikasında çektim. Ovülasyon Pikten sonra 7. Günüm.

Son düzenleme:
pikten sonra çatlama kabul edilen testi
gördükten sınra ben hiç devam etmedim. mesela gecen sene 11. gün pik görürdüm 12. gün silikleşirdi ama direk silik yani. şimdi temmuz ayından beri aşağıdaki gibi oluyoe, hangis sağlıklı bilmiyorum açıkcası yada ideali. bu aylardan birinse hatırlarsan 21. gün progesteron baktırmıştım. 32 çıkmıştı. ve doktor iyi
bir yumurtlama demişti. ama gene de değişen bişiy yok. gebelik oluşmuyor . şiödi bu ayki testleri aşağıya koyim görsel, bugün de yaparım sıvıya dikkat edip 4 gibi bakalım silikleşme ne durımda olacak ?

tamamen kendi iç güdüm yumurtların yeterince büyüp çatlamadığını düşünüyorum. döllencek boyuta ulaşmıyor bence bende pkoyum her iki overde de

Eklentiler

• 74EA47B4-FF51-48EA-9DAF-DBEBA704234B.webp
    41 KB · Görüntüleme: 534
  • DF15978B-374C-4B77-A45C-6BBD39691B6A.webp
    92 KB · Görüntüleme: 684
Canım evet hatırlıyorum progestoran senin iyi çıkmıştı, benim de progesteron 21. Günü 18.6 gibi bi değer çıkmıştı. Doktor çok iyi çatladığını söyledi kafam çok karışık. Pko gibi bi durumumda yok.
Bugün senin pikten sonraki 2. Günün,yapınca testini muhakkak at canım. İlk 10./15.Dk da çek hep. Elinde test varsa,Sende siliği görmeden bırakma bakalım bu durumu bi anlayalım.
Teste devam eden arkadaşlarda bize yardımcı olurlarsa çok iyi olacak

evet canım ama şöyle bir şey söyledi diğer topikte arkadaş pik görmesine rağmen doktor kontrolünde aynu gün büyüyen yumurtası gözükmemiş bu da aslında testlere çok da bel bağlamamaız gerektiğini gösteriyor bakalım hayırlısı hepimiz için

Sohrab canım sen hamile olmadan önce uzun süre ovülasyon testleri yaptığını hatırlıyorum. Pikten sonra silikleşme durumunu takip ediyormuydun?

Kızlar imdatttt yardımınıza ihtiyacım var yumurtlama olmuş muuuu tecrübeli arkadaşlar cevaplarınız benim için çok önemliiii

Eklentiler

• AF2A5711-F943-4D28-B466-FB1934DAED8F.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 1.257
Kızlar imdatttt yardımınıza ihtiyacım var yumurtlama olmuş muuuu tecrübeli arkadaşlar cevaplarınız benim için çok önemliiii
Hayır olmamış yumurtlama olması için t ve c çizgisi eşit koyulukta olmalı veya t çizgisi daha koyu olabilir. Sizde öyle bir durum yok henüz. Sadece lh dalgalanması yaşamışsınız çok normal bende çok yaşadım

Ben daha çok koyulaşır diye beklerken böyle görünce canım çok sıkıldı ya ne yapacağımı bilemedimm o zaman testlere devam etmek gerekiyor sanırım

canım bugünkü test de böyle ama dediğim gibi ben nedense yeterince büyüdüğünü ve çatladığını düşünmüyorum takip edip merak edenler olur diye bırakıyorum

Eklentiler

• image.webp
    59,5 KB · Görüntüleme: 667
canım bugünkü test de böyle ama dediğim gibi ben nedense yeterince büyüdüğünü ve çatladığını düşünmüyorum takip edip merak edenler olur diye bırakıyorum
2 gün önceki pike göre bence seninki gayet iyi silikleşmiş canım.
Benimki pikten sonraki 7. Günü bile seninkinden daha koyu
Seninkinin olması gerektiği gibi olduğunu düşünüyorum, içini ferah tut.

Bugün yaptığın testi yapmadan önce acaba sen sıvı mı aldın? En az 2 saat tuttun mu idrarını canım?Çünkü 2. Çizgi silik bile yok.

Sıvı almadım ama o arada 2 kere lavaboya gittim 2.gittiğimde test yaptım 2 saat doldu diye

adet biteli 5 gün oldu bugün
Yapmaya devam edin, pik olması için daha erken. Ama hergün yap ki kaçırma çünkü araştırmalarıma göre lh hormonu anlık yükselen ve anlık düşen bir hormon muş (benim daha düşemedi o ayrı)

Ay çok canım sıkıldı ya böyle görünce dedim bi terslik var bu işte o zaman yapmaya devam edeyim bakalım her gün bir de ben daha koyu beklerken böyle görünce şok oldum

Ay çok canım sıkıldı ya böyle görünce dedim bi terslik var bu işte o zaman yapmaya devam edeyim bakalım her gün bir de ben daha koyu beklerken böyle görünce şok oldum
Yok canın sıkılmasın, lh hormonunda bazen dalgalanma olabilirmiş, böyle sendeki olduğu gibi, bence yarın böyle yok gibi çıkmaz. Bat gününü biliyorsan, ortalama zaten pik çıkacağı günü bilirsin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…