- 21 Ekim 2013
- 441
- 437
- 323
- 34
- Konu Sahibi Ayseee1987
-
haber ver canım hemenSonucu almaya gidiyorum....
(Kalbim GÜM GÜM)
Canım nerdesin hadi öldüm valla meraktan❤❤Sonucu almaya gidiyorum....
(Kalbim GÜM GÜM)
Bence kırmızılar gelene kadar ümit var tatlım hayırlısı olsun inşAllahKan testi sonucım <5
Malesef Negatif. Hakkınız geçti helal edin.
Demkki kist oluşmuş, bakalım adetim zamanında gelecek mi
Yaa çok şaşırdım canım dur bakalim adet gelene kadar umut var ama kist konusundan bu kadar emin olmaKan testi sonucım <5
Malesef Negatif. Hakkınız geçti helal edin.
Demkki kist oluşmuş, bakalım adetim zamanında gelecek mi
Olsa çıkardı bişeylerYaa çok şaşırdım canım dur bakalim adet gelene kadar umut var ama kist konusundan bu kadar emin olma
Benim de belim kasıklarım cok agriyo canım ben de adet olcam heralde, senin bile negatifse benim de öyledir ilk dakikalarda çıkmış ikinci çizgi.. napalim önümüzdeki aya bakicaz artık. Ben naturallen macun almıştım adetle beraber ona baslicam yumurta kalitesi icinOlsa çıkardı bişeyler
5 den küçük yazıyor. Ama yinede adete kadar ovülasyon testini yapıp buraya koyacam canım, en azından başkaları bu sistemden giderse benim gibi gebelik ile umutlanmasın.
Benim durumumu anlattım canım, ama bence sen umudunu kesmeBenim de belim kasıklarım cok agriyo canım ben de adet olcam heralde, senin bile negatifse benim de öyledir ilk dakikalarda çıkmış ikinci çizgi.. napalim önümüzdeki aya bakicaz artık. Ben naturallen macun almıştım adetle beraber ona baslicam yumurta kalitesi icin
Yok canım ya zaten bende yumurta tembelligi var, yeterince gelismiyo sanırım, ovulasyon testlerinde tam pik göremeyince de umudum kalmamıştı, beni de klomen vs bekliyo da işte direniyorum bikac ay daha macundu vitamindi deneyim diyeBenim durumumu anlattım canım, ama bence sen umudunu kesme
Kaç aydır deniyorsun canım sen?Yok canım ya zaten bende yumurta tembelligi var, yeterince gelismiyo sanırım, ovulasyon testlerinde tam pik göremeyince de umudum kalmamıştı, beni de klomen vs bekliyo da işte direniyorum bikac ay daha macundu vitamindi deneyim diye
Bu 4. Ay canm 3 senelik evliymKaç aydır deniyorsun canım sen?
E daha erkenmiş strese hiç gerek yok, ama yumurta tembelliği teşisi koyulduysa klomen gibi ilaç kullanman gerekecek. Doktora gittiğinde 4 aydır deniyorum dersen ilgilenmez. 1 yıldır deniyorum de daha iyi ilgilenir.Bu 4. Ay canm 3 senelik evliym
Evet erken de iste bunu subatta bi Dr demişti ultrasonla baktığında. O yüzden stres oluyorum hic bi sorun olmasa neyse. Ben de öyle düşünüyorum insallah gerek kalmaz daE daha erkenmiş strese hiç gerek yok, ama yumurta tembelliği teşisi koyulduysa klomen gibi ilaç kullanman gerekecek. Doktora gittiğinde 4 aydır deniyorum dersen ilgilenmez. 1 yıldır deniyorum de daha iyi ilgilenir.
İnşallah bu ay seni hamile görürüzEvet erken de iste bunu subatta bi Dr demişti ultrasonla baktığında. O yüzden stres oluyorum hic bi sorun olmasa neyse. Ben de öyle düşünüyorum insallah gerek kalmaz da
Canım naptin çıktı mı sonuçSonucu almaya gidiyorum....
(Kalbim GÜM GÜM)
Bal tarçın çörekotu yedim 2 ay, olmadi. İncir de yedim kür olarak yapmasam da. O da prolaktin yukseltir diye devam etmedim sınırdaydı çünkü. Naturallen aldim bakalim hayırlısı artık, sen negatifi görünce inan o kadar modum düştü ki bel kasık ağrım artti adet bekliyorum aglayasim var sürekliİnşallah bu ay seni hamile görürüz❤
Ama olmazsada birdahaki ay bitkisel kürlerden, çörek otu tarçın incir gibi şeyler yap.
Birgün bizde Anne olalım ne olur Allahım duy sesimizi
Negatif canımCanım naptin çıktı mı sonuç
Bal tarçın çörekotu yedim 2 ay, olmadi. İncir de yedim kür olarak yapmasam da. O da prolaktin yukseltir diye devam etmedim sınırdaydı çünkü. Naturallen aldim bakalim hayırlısı artık, sen negatifi görünce inan o kadar modum düştü ki bel kasık ağrım artti adet bekliyorum aglayasim var sürekli
ahhh canım ya, bide benim modumu düşün. Bu aydan eminim negatif, ama senin bir umudun var. Silik bir çizgi testin var, bugün o hamile arkadaşta söyledi sana. Onunda 2-3 saat sonra çıkmış çizgi. Aynı seninki gibi. Bence modunu yüksek tut.
Haaa bu arada sürekli ağlayasın geliyorsa belkide gebelik hormonundandır
Aynen öyle canım, düşünmeden kalabiliyorsan en güzeli onu yapmak, yapabilmek. Ben yapamadım sen yapAdet öncesi de duygusal ve huysuz olurum ben. Diyorum ya önceki aylardan birinde ayni seyi yasadim cok baktim forumda saatler sonra pozitif çıkan coktu ama cogu negatifti, pozitif daha azdi. Düşünmek istemiyorum artık hayırlısı diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?