- 2 Aralık 2017
- 6.091
- 8.306
- 198
- Konu Sahibi Ayseee1987
-
Göğüs hassasiyeti hic olmadı bende zaten pek olmaz genel olarak. Akıntım benim de çoğaldı beyaz kremsi çoğunlukla. Benim en önemli adet belirtim bacak agrilari, son 2 gün falan cok ağrır, korkuyla onu bekliyorum insallah olmaz. Ya aslında bu belirtiler adetle gebelik aynı oluyo hep okuyodum adet olcam belirtilerim var bekliyorum deyip hamile olanları ve diyodum niye bu kadar belirtilere takılıyor insanlar iste aynıymış falan ama başa gelince öyle olmuyomusİğne batmaları bende de oldu çok hafif, ve hatta benim bu ay belime (poponun 1 cm üstüne) de iğne batması olduAslında benimde ara ara dünden beri adet sancısı oluyor. Ve göğüslerim ovülasyondan sonra bayağı ağrıdı özellikle sağ göğsüm ama son 2 gündür ağrısı çok azaldı. Yaklaşık 5 gündür süt gibi sulu beyaz akıntım var.
Göğüslerimin ağrısının azalması biraz umudumu yitirdi.
Bence sen yarın tekrar test yap.
İğne batmaları bende de oldu çok hafif, ve hatta benim bu ay belime (poponun 1 cm üstüne) de iğne batması olduAslında benimde ara ara dünden beri adet sancısı oluyor. Ve göğüslerim ovülasyondan sonra bayağı ağrıdı özellikle sağ göğsüm ama son 2 gündür ağrısı çok azaldı. Yaklaşık 5 gündür süt gibi sulu beyaz akıntım var.
Göğüslerimin ağrısının azalması biraz umudumu yitirdi.
Bence sen yarın tekrar test yap.
Kan verebiliyorsan tabi ver hemen varsa çıkar inşallah yoksada daha fazla ümitlenmezsin insanı en çok bu yoruyorAkşam senin için istersen yine yaparım ama Yok Asena ben kan testi yapayım, ya pozitif göreyim kafam rahat etsin, ya da negatifti göreyim kuzu kuzu oturayım köşemdedaha iyi değil mi?
Göğüs hassasiyeti hic olmadı bende zaten pek olmaz genel olarak. Akıntım benim de çoğaldı beyaz kremsi çoğunlukla. Benim en önemli adet belirtim bacak agrilari, son 2 gün falan cok ağrır, korkuyla onu bekliyorum insallah olmaz. Ya aslında bu belirtiler adetle gebelik aynı oluyo hep okuyodum adet olcam belirtilerim var bekliyorum deyip hamile olanları ve diyodum niye bu kadar belirtilere takılıyor insanlar iste aynıymış falan ama başa gelince öyle olmuyomusbence ya ikimiz de hamileyiz ya ikimiz de degiliz Ayseee1987 belirtiler ayni baksana. Yarın sabahı iple cekiyorum yapcam duramam zaten ama negatif hissediyorum
Hadi bismillahKız madem ikimizde ya hamileyiz ya değiliz, ne olur negatif hissetme ne olur akmı karamı belli olacak çok yakında. Bu teorine göre sende anlayacaksın hamilemisin değilmisin gidiyorum kan vermeye.
HahahaKız madem ikimizde ya hamileyiz ya değiliz, ne olur negatif hissetme ne olur akmı karamı belli olacak çok yakında. Bu teorine göre sende anlayacaksın hamilemisin değilmisin gidiyorum kan vermeye.
iyide yavrum sende bu lh hep böyle, dalgalanma olsa silikte cıkardı, umutlandırmak istemiyorum ya gecen ay kullandığın klomen etkisinden kist oldu yada bebek :)))Canım bi ihtimal diye hergün yapacam ben bat günüme kadar. Olumlu yada olumsuz başkalarınında işine yarasın istiyorum.
Ama şöyle bir gerçek var gebelik durumunda kanda beta hormonu yükselirken kanda da lh hormonu otomatik yükseliyormuş, tabii kist gibi durumlarda da lh hormonu anlık yükselişlerede geçebiliyormuş.
Ya bebekseiyide yavrum sende bu lh hep böyle, dalgalanma olsa silikte cıkardı, umutlandırmak istemiyorum ya gecen ay kullandığın klomen etkisinden kist oldu yada bebek :)))
Evet sanki hafiften koyulaşmışKızlar benimde mi yoksa koyulasmaya başladı ki bilemedimEki Görüntüle 2712495
Yaa inşallah boşa çıkmaz inşallah Allahım yüzünü güldürsün yaa klomen falan sonraki aya da etki ediyor diyolar. Sabırsızlıkla bekliyorum sonucu. Negatif çıkarsa da cok yıkılma nolur hemen önümüzdeki aya odaklanKızlar gittim verdim kanı, bir saat sonra çıkar.
Fena bir heyecan var. İlaç fln kullanmadan ilk defa hayalet bir çizgi ile, olma olasılığını yüksek tutarak kan testi verdim. Kalp ritmim bambaşka atıyor
Negatifsede ne yapalım kafam rahat adeti beklerim diyerek kandırıdım kendimi ❤
2 yıldır negatif kan testi sonuçları aldım canım kendimi tanıyorum, günlük yıkılıyorum, ertesi gün önüme bakabiliyorum.Yaa inşallah boşa çıkmaz inşallah Allahım yüzünü güldürsün yaa klomen falan sonraki aya da etki ediyor diyolar. Sabırsızlıkla bekliyorum sonucu. Negatif çıkarsa da cok yıkılma nolur hemen önümüzdeki aya odaklan
İnsallah öyledir canim valla cok sevinirim.. hemen mi gördün ikinci cizgiyi?2 yıldır negatif kan testi sonuçları aldım canım kendimi tanıyorum, günlük yıkılıyorum, ertesi gün önüme bakabiliyorum.
Fakat ilk defa kaset teste ilaç kullanmadan, çatlama iğnesi vurulmadan, hayalet çizgi gördüm.
Ama ne var ki bu defa pozitif olsa
Evet 5. Dk olmadan, ama incecik, mesala kocama gösterdim, o göremediİnsallah öyledir canim valla cok sevinirim.. hemen mi gördün ikinci cizgiyi?
Olsun daha adet günü gelmedi ki zaten cok silik cikar. Hadi insallah ya hemen sonucu yaz buraya sürekli bakıyorumEvet 5. Dk olmadan, ama incecik, mesala kocama gösterdim, o göremedi
Canım Pozitif çıkarsa önce bir bayılırım, Ayılınca yazarımOlsun daha adet günü gelmedi ki zaten cok silik cikar. Hadi insallah ya hemen sonucu yaz buraya sürekli bakıyorum
Canım Pozitif çıkarsa önce bir bayılırım, Ayılınca yazarım
Ay inşallahh pozitif cikardaEvet sanki hafiften koyulaşmışbu benim yaptıklarım tutarsa, kesin yapmaya devam et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?