- 25 Nisan 2024
- 912
- 183
- 18
- 24
Test yapmadım canım regle 2 gün kaldı bekliyorumtekrarladın mı acaba testii kaç gün kaldı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test yapmadım canım regle 2 gün kaldı bekliyorumtekrarladın mı acaba testii kaç gün kaldı?
İyi haberlerini alırız inşallahTest yapmadım canım regle 2 gün kaldı bekliyorum
Naptınız test yaptınız mı acaba?Test yapmadım canım regle 2 gün kaldı bekliyorum
Yarın yapacağım adetim bugündü başlamadıNaptınız test yaptınız mı acaba?
İnşallah hamilesinizdirYarın yapacağım adetim bugündü başlamadı
Hamileyim diye başlık açarım 2 senedir bekliyorum varsa anons bile geçebilirim hahaİnşallah hamilesinizdirmutlaka haber verin olur muu
![]()
Sabırsızlandııım şu an başlığıı görmek içiiinHamileyim diye başlık açarım 2 senedir bekliyorum varsa anons bile geçebilirim haha![]()
Ayyy çok heyecanlı işler bunlarSabırsızlandııım şu an başlığıı görmek içiiin![]()
Sorma 8 aydır heyecanım bitmediiAyyy çok heyecanlı işler bunlar
Sen ne durumdasın canım
Benim göğüslerim bu ay felaket ağrı değil ama acı var böyle ilk kez oluyor bel ağrım varSorma 8 aydır heyecanım bitmediisağlıklı olsun da bu sefer zamanı önemli değil aslında 2 senedir saçlarım beyazladı kayıplarımdan
benim regle 3 gün var bugün dahil ama çatlama olalı 7 gün oldu. Hafif göğüs uçlarım acıyo bal ağrım var bi de akıntım ama şeffaf su gibi bazende koyulaşıyor çözemedim
ilk 2 gebeliğimde hiç bi belirti hissetmemiştim. Reglim gecikince yapmıştım. Regli zamanı da ağrım falan hiç belirtim olmaz. Bende bilemiyorum. Ama karnımın alt kısmına doğru bir sertlik var bilmem bu belirti sayılır mı
![]()
Ben ilk hamileliğimi 2 sene önce nöğrendim ama dış gebelikti. İğneyle sonlandırdım. Sonra geçen sene yine hamileydim 7. Haftada kalbi durdu kürtajla sonlandırdık. Ondan beri 8 ay oldu deniyorum olmamıştı. Sanırım uygulamadaki çatlama gününü yanlış gösterdiği için günü tutturamadımBenim göğüslerim bu ay felaket ağrı değil ama acı var böyle ilk kez oluyor bel ağrım var
Sen 2 senedir mi demiyorsun 8 aydır mı
Kayıpların neden oldu
Eveet ben 2 seneye yakındır bekliyorum hiç olmadı bu ay femara kullandım 3 yumurta gelişti onun için çok umutluyumBen ilk hamileliğimi 2 sene önce nöğrendim ama dış gebelikti. İğneyle sonlandırdım. Sonra geçen sene yine hamileydim 7. Haftada kalbi durdu kürtajla sonlandırdık. Ondan beri 8 ay oldu deniyorum olmamıştı. Sanırım uygulamadaki çatlama gününü yanlış gösterdiği için günü tutturamadımbu ay o yüzden biraz daha umutluyum.
Ya nasip ikimizde hayırlı haberler alırız bu ay
Sizin ilk gebelik mi olacak peki?
Yarıın iyi haberlerini bekliyorum amaa içimde senin içinde çok iyi hisleer varEveet ben 2 seneye yakındır bekliyorum hiç olmadı bu ay femara kullandım 3 yumurta gelişti onun için çok umutluyum
Ayyy hadi inşallahh yaa benim hiç umudum yoktu gecikince biraz umutlandım doğrusuYarıın iyi haberlerini bekliyorum amaa içimde senin içinde çok iyi hisleer var![]()
İnşallah iyi haberler vericeezAyyy hadi inşallahh yaa benim hiç umudum yoktu gecikince biraz umutlandım doğrusu![]()
Erken canım yapmak istersen en erken 12.günde yap kesin çıkarİnşallah iyi haberler vericeez
Bu arada 7. Gündeyim ya ben test için erken mi yoksa biraz daha bekliyim mii
Aay 1 hafta nasıl sabredicem beenErken canım yapmak istersen en erken 12.günde yap kesin çıkar
İnşallah gelmez canımAay 1 hafta nasıl sabredicem beengerçi reglim sürpriz yapıp gelmezse şu 3 günde
![]()
Yaptın mıı?İnşallah gelmez canım![]()
Yaptım canım tertemiz tek çizgi silik falan hiçbir şey yok kuruma çizgisi bile yokYaptın mıı?