• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon Testi Silikleşme Zamanı Nasıl Olmalı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
IMG-20201030-WA0003.webp

Ben ayşeden de ümitliyim bilmiyorum ya😊
Canım ben kan testi yaptırdım. Pik 19 Ekim, çatlama 20 Ekim olsa, 29 ekimde kan testi negatif 😊 olsaydı en az beta 5 çıkardı. Ama çıkmadı :( bundan sonra yükselme olurmu ki? Çünkü pik günü belli, geç döllenme gibi bi durum olamazki bu şartlarda :(
Tabii gönül isterki bi mucize olsun :KK200: :KK200::KK200:

Dün kan testi sonucum negatif çıktı fakat ben hala ovülasyon testi yapmaya devam ediyorum 🍀
Yumurtlamanın(pik gününün)12. Günü Lh testi
20201030_125949.webp

Dün kan testi sonucum negatif çıktı fakat ben hala ovülasyon testi yapmaya devam ediyorum 🍀
Yumurtlamanın(pik gününün)12. Günü Lh testi
Eki Görüntüle 2713108
markası ne bu testin 10 gün yaptım ben hiç pik göremedim artı medle yaptım bu arada sen de beta hg atsan bakardık kan test sonucunu

markası ne bu testin 10 gün yaptım ben hiç pik göremedim artı medle yaptım bu arada sen de beta hg atsan bakardık kan test sonucunu
Sen hamile değilmiydin canım? Hamileyken mi yaptın pik göremedin?
Bu lh testi, her paketin içinde 1 tane var
20201030_133145.webp
Kan testi sonucum negatif canım. Küçüktür 5 ten yazıyor. Bir değer yok. <5 :(

Sen ikinci yumurtlamayı yaşıyor olabilir misin ya degerlendirmeye devam et bence adetin gecikirse ikinci kez yumurtluyosundur ve dollenirse epey sonra gebeliği öğrenirsin

Sen ikinci yumurtlamayı yaşıyor olabilir misin ya degerlendirmeye devam et bence adetin gecikirse ikinci kez yumurtluyosundur ve dollenirse epey sonra gebeliği öğrenirsin

1.si ne zamandı ki görmedim onu da bu ay hiç yumurtlamamış da olabilirim ya da test bozuktu

Yok daha neler kız, bence 2 kere yumurtlamak helede 10 gün arayla tekrar yumurtlamak hurafe, hem ben yumurtlama günlerimde cinsel olarak çok istekli olurum, şimdi zerre isteğim yok.bi terslik var canım farkındayım. Adet olayım 3. Günü doktora bu testleride götürecem, lh hormonu pikten sonra bi azaldı sonra gün gün koyulaştı diyeceğim, bakalım nasıl bir açıklama yapacak bende merak ediyorum.

Back
X