- 13 Nisan 2018
- 7.320
- 16.177
- 248
- Konu Sahibi Ayseee1987
Müsaitsen çeksene fotosunu gönder canımBunda da olustu 2 saat sonra ama ciddiye almıyorum dediğim gibi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Müsaitsen çeksene fotosunu gönder canımBunda da olustu 2 saat sonra ama ciddiye almıyorum dediğim gibi![]()
Atarmisin canım resmini
Fotoda anlasilmaz ki çok belli belirsiz bisey ama deneyim bakalimMüsaitsen çeksene fotosunu gönder canım![]()
Canım ben kan testi yaptırdım. Pik 19 Ekim, çatlama 20 Ekim olsa, 29 ekimde kan testi negatifBen ayşeden de ümitliyim bilmiyorum ya![]()
Görüyorum o hayaleti
Yok canım ya keske olsa ama Sabah erkenden yaptım bunu baktim epeyce tertemiz. 2 saat sonra uyuyup uyandığımda boyleydi ama renk pembe bile değil bariz kuruma çizgisi buGörüyorum o hayaletikızzz bari seninki hamilelik olsun
![]()
Yinede umutsuz bir durum değil canım. 2 gün sonra yine yap, inşallah belirginleşirYok canım ya keske olsa ama Sabah erkenden yaptım bunu baktim epeyce tertemiz. 2 saat sonra uyuyup uyandığımda boyleydi ama renk pembe bile değil bariz kuruma çizgisi bu![]()
markası ne bu testin 10 gün yaptım ben hiç pik göremedim artı medle yaptım bu arada sen de beta hg atsan bakardık kan test sonucunuDün kan testi sonucum negatif çıktı fakat ben hala ovülasyon testi yapmaya devam ediyorum
Yumurtlamanın(pik gününün)12. Günü Lh testi
Eki Görüntüle 2713108
Sen hamile değilmiydin canım? Hamileyken mi yaptın pik göremedin?markası ne bu testin 10 gün yaptım ben hiç pik göremedim artı medle yaptım bu arada sen de beta hg atsan bakardık kan test sonucunu
Daha da koyulasmis ilginçDün kan testi sonucum negatif çıktı fakat ben hala ovülasyon testi yapmaya devam ediyorum
Yumurtlamanın(pik gününün)12. Günü Lh testi
Eki Görüntüle 2713108
Sanki 3 tane çizgi var gibi gördüm bu testin markası ne canim
Markasi ovula canım üç çizgi yok aslında ben b vitamini kullandığım icin afedersin idrarin rengi cok sari oluyo ve testlerimi bu şekilde bulandiriyo biraz belki ondan öyle gelmiştirSanki 3 tane çizgi var gibi gördüm bu testin markası ne canim
Sen ikinci yumurtlamayı yaşıyor olabilir misin ya degerlendirmeye devam et bence adetin gecikirse ikinci kez yumurtluyosundur ve dollenirse epey sonra gebeliği öğrenirsinmarkası ne bu testin 10 gün yaptım ben hiç pik göremedim artı medle yaptım bu arada sen de beta hg atsan bakardık kan test sonucunu
Sen hamile değilmiydin canım? Hamileyken mi yaptın pik göremedin?
Bu lh testi, her paketin içinde 1 tane var
Eki Görüntüle 2713129
Kan testi sonucum negatif canım. Küçüktür 5 ten yazıyor. Bir değer yok. <5![]()
Sen ikinci yumurtlamayı yaşıyor olabilir misin ya degerlendirmeye devam et bence adetin gecikirse ikinci kez yumurtluyosundur ve dollenirse epey sonra gebeliği öğrenirsin
Ay pardon ben1.si ne zamandı ki görmedim onu da bu ay hiç yumurtlamamış da olabilirim ya da test bozuktu
Yok daha neler kız, bence 2 kere yumurtlamak helede 10 gün arayla tekrar yumurtlamak hurafe, hem ben yumurtlama günlerimde cinsel olarak çok istekli olurum, şimdi zerre isteğim yok.bi terslik var canım farkındayım. Adet olayım 3. Günü doktora bu testleride götürecem, lh hormonu pikten sonra bi azaldı sonra gün gün koyulaştı diyeceğim, bakalım nasıl bir açıklama yapacak bende merak ediyorum.Sen ikinci yumurtlamayı yaşıyor olabilir misin ya degerlendirmeye devam et bence adetin gecikirse ikinci kez yumurtluyosundur ve dollenirse epey sonra gebeliği öğrenirsin