Ne yazıkki testte bulaştın mı öyle oluyosun bu ay bende 30 ovülasyon testini kullandım pik olduğu zaman 3 saatte bi yaptım 2-3 gün kaçırmamak için ama yine kaçtı galiba gebelik testim negatif çıktıAldım bile kuzum :)
Ben varya çok fenayım test uzmanı oldum vallahi testsiz boşa giden idrara acıyorum :)
Rahatladım yani şuan
İnternetten toplu gebelik alıcam bi de
Evde tuz olmasın test olsun yani öyle bir deliyim
Ama bana cok şey kazandırdı bu test deliliği :)
Görünmeyen çizgiyi bile görüyorum artık
Ne yazıkki testte bulaştın mı öyle oluyosun bu ay bende 30 ovülasyon testini kullandım pik olduğu zaman 3 saatte bi yaptım 2-3 gün kaçırmamak için ama yine kaçtı galiba gebelik testim negatif çıktı
Aynen canim, dolabim ovu ve gebelik testiyle dolu, hatta dun yine gebelik testi yaptim nasil kizarmis dige merak ettimAldım bile kuzum :)
Ben varya çok fenayım test uzmanı oldum vallahi testsiz boşa giden idrara acıyorum :)
Rahatladım yani şuan
Aynen canim, dolabim ovu ve gebelik testiyle dolu, hatta dun yine gebelik testi yaptim nasil kizarmis dige merak ettim
Testi dün yaptım 6 gün vardı hoş düzensiz oluyorum bazen 3 gün atabiliyoNe kadar var batına canım?
Testi dün yaptım 6 gün vardı hoş düzensiz oluyorum bazen 3 gün atabiliyo
Ayy atmazmiyimAtsana kız iki neşemizi bulalım :))
Ayy atmazmiyim
Kacinci gun pik oldu? Gec olduysa cikmaya bilir testte.Ne yazıkki testte bulaştın mı öyle oluyosun bu ay bende 30 ovülasyon testini kullandım pik olduğu zaman 3 saatte bi yaptım 2-3 gün kaçırmamak için ama yine kaçtı galiba gebelik testim negatif çıktı
Kuzum ben bakuden aliyorum.Kız bu testi nerden buldun :) markası ne
Kuzum ben bakuden aliyorum.
gecen ayda ben 240 tl vermistim ovu testine birsey elde edemeyince tovbe ettim dr muayene parasi vereyim daha iyi enazindan kactimi diye kafam agrimazAldım bile kuzum :)
Rahatladım yani şuan
Evet kuzum azeriyim, bakude yasiyorum. Bu kirmizi cizgileri senden de bekliyorum insallah .Ha sen baküdesin :)) test tanıdık gelmedi diyorum ben de
Ne güzel iki tatlış kırmızı çizgi maşallahhh
gecen ayda ben 240 tl vermistim ovu testine birsey elde edemeyince tovbe ettim dr muayene parasi vereyim daha iyi enazindan kactimi diye kafam agrimaz
simdi kizimi dr goturdum kendimede kontrol sirasi aldim bakalim catlamismi catlamamismi yumurta
yakinda kafayi catlaticaz haberiniz olsun
Evet kuzum azeriyim, bakude yasiyorum. Bu kirmizi cizgileri senden de bekliyorum insallah .
ins. canim gecen ay kist olarak kaldi ins. budefa catlamistirÇatlatmadan gelseydi bebeler :))
Haber ver mutlaka kuzum etiketle beni hadi inşallah çatlamış patlamıştır :)
ins. canim gecen ay kist olarak kaldi ins. budefa catlamistir
Yap kuzum sefan olsun :)hah iste yaa dusenin halinden dusen anliyor bende suan gaza geldim 10 lu paket alicam her gun test artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?