Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi kullanmaya baslayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım çatlamak üzere ise silik çıkmış olabilir
Lh bedenimizde yumurtayı çatlatmak için yükselir ve işi bitince düşer
yok canim mumkun fegil o cunku dunde silikti bugun daha silik 20milimde catlamazki daha bugun dr gittim catlatma ignesini vurdurdum bence bende ise yaramiyor ovu testi

yok canim mumkun fegil o cunku dunde silikti bugun daha silik 20milimde catlamazki daha bugun dr gittim catlatma ignesini vurdurdum bence bende ise yaramiyor ovu testi

Dündemi silikti
Demekki lh yumurtayı çatlatmak için yükseliyor ama bu kesin çatlatacagı anlamına gelmiyor
İğne oldunsa bugünü de degerlendir canım
İğneden sonra kesin 36 saat sonra çatlayacak diye birşey yok

gecen ay dr soyledigimde ovu testiyle takip ediyorum diye bana guvenilir olmadigini soyledi bilmiyorum belki ben pkos oldugumdan bana gore olmadiginida soylemis olabilir

Canım pko varmış sende
Ovu testi önerilmiyor evet
Usg de daha net sonuc alırsın
Zaten iğneni de oldun hadi hayırlısı :)
Bende de vardı pko bekarken
İlk bebeğimden sonra geçti biliyomusun:)

Dündemi silikti
Demekki lh yumurtayı çatlatmak için yükseliyor ama bu kesin çatlatacagı anlamına gelmiyor
İğne oldunsa bugünü de degerlendir canım
İğneden sonra kesin 36 saat sonra çatlayacak diye birşey yok
dunde silikti evet canim ins. bu gece yarin ve pazar gunu degerlendirecegiz

Canım pko varmış sende
Ovu testi önerilmiyor evet
Usg de daha net sonuc alırsın
Zaten iğneni de oldun hadi hayırlısı :)
Bende de vardı pko bekarken
İlk bebeğimden sonra geçti biliyomusun:)
evet canimnpko var dr banada demisti dogumdan sonra kimini duzeliyor diye ama 2dogum yaptim duzelmedi nasipartik hakkimizda hayirlisi olsun
sirf denemek icin yarinda yapacagim bakalim yine aynimi cikacak 1tane ovu testi var baska yok zaten

Eklentiler

• F947E2E8-11F9-43DF-8FE8-32FE8AF0BD06.jpeg
    F947E2E8-11F9-43DF-8FE8-32FE8AF0BD06.jpeg
    44,6 KB · Görüntüleme: 31
Merhaba bende bu ay basladim ve benim gibi bu ay baslayanlar beraber devam edelim
1)hangi marka ovu test kullanyosunuz
2)adetin kacinci guni baliyorsunuz
BENDE bu ay başlayacağım, tabi bugün bat günüm inşallah gerek kalmaz. Miratech marka, 8.gün başlayacağım

İnşallah canım agustos ilk haftası müjdeler gelsin inşallah
Canim sag ve sol yum ikisi bir ayda catlama ihtimali varmidir veya catladiginda hafif bi tip tip lar olyor bu genellikle tek tarafli olyor ama bu ay ikisi yarimsagat arayla hareketliydi sag sol
Dokduruna sorsana cnm bir ayda iki tarafli yum catlamasi olyormu diye

Canim sag ve sol yum ikisi bir ayda catlama ihtimali varmidir veya catladiginda hafif bi tip tip lar olyor bu genellikle tek tarafli olyor ama bu ay ikisi yarimsagat arayla hareketliydi sag sol
Canım genelde tek taraftaki en büyük yumurta çatlar
Ama iki tarafta birden oluştuysa da yani büyüdüyse çatlar tabi

Tabi ki oluyor canim, benim 3-4 u ard arda catladigi olmustu.

Back