Tamam canımsaat 22 ye dek yapabilirsin canım
Tamam canım
Seninde yumurtlama günlerin mi canımben de yapcam akşama :)
Kızlar benim 13.gun iki çizgi çıktı diğer gün siliklestiSeninde yumurtlama günlerin mi canım
Canım bende ilk defa kullanıyorum ovülasyon testini çok bilgim Yok ama 13.günde ve 16. Gün deki kırmızılık aynımydı eğer aynıysa iki defa yumurtlamış olabilirsin diyorlar böyle okumuştumKızlar benim 13.gun iki çizgi çıktı diğer gün siliklesti
16.gün tekrar 2 çizgi çıktı acaba hangisinde yumurtlama gerceklestiii
Evet aynıydı canım umarım 2 tane yumurtlamıştır ikiz olurCanım bende ilk defa kullanıyorum ovülasyon testini çok bilgim Yok ama 13.günde ve 16. Gün deki kırmızılık aynımydı eğer aynıysa iki defa yumurtlamış olabilirsin diyorlar böyle okumuştum
İnşallah canımEvet aynıydı canım umarım 2 tane yumurtlamıştır ikiz olur
Seninde yumurtlama günlerin mi canım
İnşallah hayırlı haberler alırız bu ay canımevet canım aynen
amin canım inşallahİnşallah hayırlı haberler alırız bu ay canım
Canım saat 10 dan sonra yapabildim ve öncesinde fazlasıyla su içtim niyetliydim o yüzden ne bulduysam içtim yani bu hala çatlamamış demek miamin canım inşallah
Eki Görüntüle 2161573
Canım saat 10 dan sonra yapabildim ve öncesinde fazlasıyla su içtim niyetliydim o yüzden ne bulduysam içtim yani bu hala çatlamamış demek mi
Ewt canım üst üst kop koyu kırmızıydı ama bugün hem saat geçti Hemde öncesinde fazlasıyla sıvı tükettim onunda etkisiyle böyle çıkmış olabilir yarın yine yapacam bakalım silik çıkarsa çatlamış demektirkuzum dünki testin bundan koyudur muhtemelen
çatlamış gibi
Canım bildiğim kadarıyla t nin c den koyu olması lazım seninki biraz silik gibi sankiEki Görüntüle 2161651
kizlar en koyu olarak 25.gunu gordum ve sonra siliklesti 32.gun yani dun dr gittim hic yumurta gormedi acaba busekilde koyulukta hic yumurtlamamis olamam degilmi acaba catlamis olabilirmi yada hic yumurtlama olmadimi
Eki Görüntüle 2161765
Buda bugün ki testim canım çatlamış demek ki iyice silikleştiğine göre
Tamam canım değerlendire değerlendire bi hal olduk Rabbim hayırlısıyla nasip eder inşallahçatlamış kuzum bugünü de değerlendirin :)
Tamam canım değerlendire değerlendire bi hal olduk Rabbim hayırlısıyla nasip eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?