Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi kullanmaya baslayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim 13.gun iki çizgi çıktı diğer gün siliklesti
16.gün tekrar 2 çizgi çıktı acaba hangisinde yumurtlama gerceklestiii
Canım bende ilk defa kullanıyorum ovülasyon testini çok bilgim Yok ama 13.günde ve 16. Gün deki kırmızılık aynımydı eğer aynıysa iki defa yumurtlamış olabilirsin diyorlar böyle okumuştum

Canım bende ilk defa kullanıyorum ovülasyon testini çok bilgim Yok ama 13.günde ve 16. Gün deki kırmızılık aynımydı eğer aynıysa iki defa yumurtlamış olabilirsin diyorlar böyle okumuştum
Evet aynıydı canım umarım 2 tane yumurtlamıştır ikiz olur

kuzum dünki testin bundan koyudur muhtemelen
çatlamış gibi
Ewt canım üst üst kop koyu kırmızıydı ama bugün hem saat geçti Hemde öncesinde fazlasıyla sıvı tükettim onunda etkisiyle böyle çıkmış olabilir yarın yine yapacam bakalım silik çıkarsa çatlamış demektir

kizlar en koyu olarak 25.gunu gordum ve sonra siliklesti 32.gun yani dun dr gittim hic yumurta gormedi acaba busekilde koyulukta hic yumurtlamamis olamam degilmi acaba catlamis olabilirmi yada hic yumurtlama olmadimi

Eklentiler

• Screenshot_20180619-182511_Gallery.jpg
    38,9 KB · Görüntüleme: 32
Eki Görüntüle 2161651
kizlar en koyu olarak 25.gunu gordum ve sonra siliklesti 32.gun yani dun dr gittim hic yumurta gormedi acaba busekilde koyulukta hic yumurtlamamis olamam degilmi acaba catlamis olabilirmi yada hic yumurtlama olmadimi
Canım bildiğim kadarıyla t nin c den koyu olması lazım seninki biraz silik gibi sanki

Kızlar merhaba 3 4 gün önce yazmıştım.hiç köyü çıkmıyor diye sonra test yapmayı boşladım. Bugün yapayım dedim hiç çıkmadığı kadar köyü çıktı en üstteki bugün yaptığım. Adetime 7 gün var diyor takvimde ama ben 10gün kadar olduğunu düşünüyorum.gecikiyor çünkü yumurtlama olmusmusudr yoksa geçmiş mi di r adete yakın olur mu yani yumurtlama

Eklentiler

• IMG-20180626-WA0007.jpg
    25,8 KB · Görüntüleme: 37
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…