Merhaba kizlar, asilama olmustum tutmadi dun kan testi yaptim 2.39. Adetimi bekliyorum 2-3 gune olmali, agrim cok bu gun herhalde bu gun baslar diye dusunuyorum. Bu ay ben de ovulyasyon testini denemegi dusunuyorum hatta aldim bile)) ama hic anlayisin yok. Yumurtlamamda hic bi problem yok, en az 3 tane yumurtam oluyor. 3 aydir catlatma ignesi yaptirdim. Bu ay hic bi sey yapmiyicam. Yardimci olursaniz sevinirim.
kızlar, ben bu ay 5 gün, günde 1 kez ovülasyon testi yaptım. az yapmışımm? 10 gun kaldi gogus hassasiyeti var regl olucam sanirim
3 ve 4.de yumirtlamissin canim sondaki hangi gune aitkızlar yorumlarmısınız? farklı gözler baksın ikiz doğurun inşallahh :)
kızlar yorumlarmısınız? farklı gözler baksın ikiz doğurun inşallahh :)
3 ve 4.de yumirtlamissin canim sondaki hangi gune ait
hangi günler yapıp ne gördüğün önemli :)
canım yumurtlamışsınn, son 3te belli zten benim de böyleydi.. aynı testi kullanmmışızz zaten
ovülasyonu takip eden 5 gün yaptım, zaten tüm haftayı da değerlendirdim günde bir iki kez:)
evet kuzum bu defa miratech aldım sanırım cuma 14mm olan yumoşum çatladı çünkü klomenle hızlı büyüdü bu ay
hadi bakalim 14gun sonra hayirli haberler alalim bebisli haber olur ins.sonuncuyu az önce yaptım kuzum
cuma 14 mm yumurtam vardı eger çatladıysa o çatlamıştır bugün 11. gün oldu
klomen ile
Kızlar bende 3 gündür ovülasyon testi yapıyorum üç gündür de kop koyu kırmızı çıkıyor t kısmı bu ne demek oluyor yumurtam çatlamıyor mu yani bide bu günleri hep değerlendirmeye çalışıyorum anlamadım bişey
canım yumurtlama dönemindesin demek
Ewt canım yumurtlama dönemindeyim herhalde adetlerim düzensizdir ilk defa böyle bişey gördüm üç gün üst üste kırmızı olunca acaba çatlamasından problem mi var diye düşündüm bugün de yapıcam ovülasyon testi bakalım ne çıkacakcanım yumurtlama dönemindesin demek
Ewt canım yumurtlama dönemindeyim herhalde adetlerim düzensizdir ilk defa böyle bişey gördüm üç gün üst üste kırmızı olunca acaba çatlamasından problem mi var diye düşündüm bugün de yapıcam ovülasyon testi bakalım ne çıkacak
canim senin bat ne zamandi
Tamam canım evde değilim şuan akşam yapsam doğru sonuç alabilirmiyim acaba geç saatte geçerim anca eveyapınca at kuzum artık silikleşmiş olabilir
Tamam canım evde değilim şuan akşam yapsam doğru sonuç alabilirmiyim acaba geç saatte geçerim anca eve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?