Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi kullanmaya baslayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

diğer topicte açıkladım canım yaptıkça da at bakalıö

kızlar, ben bu ay 5 gün, günde 1 kez ovülasyon testi yaptım. az yapmışımm? 10 gun kaldi gogus hassasiyeti var regl olucam sanirim

kızlar yorumlarmısınız? farklı gözler baksın ikiz doğurun inşallahh :)

Eklentiler

• 9B1710D7-0811-4638-A4B8-8266F8D8E194.jpeg
    38,8 KB · Görüntüleme: 45
canım yumurtlamışsınn, son 3te belli zten benim de böyleydi.. aynı testi kullanmmışızz zaten

evet kuzum bu defa miratech aldım sanırım cuma 14mm olan yumoşum çatladı çünkü klomenle hızlı büyüdü bu ay

evet kuzum bu defa miratech aldım sanırım cuma 14mm olan yumoşum çatladı çünkü klomenle hızlı büyüdü bu ay

canım inşallah hayırlı olur, hayırlı haberler alırız.. benim çalışmalar çok sık oldu ama bakalımm inşallahh tutmuştur. senin bat ne zamandı?

Kızlar bende 3 gündür ovülasyon testi yapıyorum üç gündür de kop koyu kırmızı çıkıyor t kısmı bu ne demek oluyor yumurtam çatlamıyor mu yani bide bu günleri hep değerlendirmeye çalışıyorum anlamadım bişey

canım yumurtlama dönemindesin demek

canım yumurtlama dönemindesin demek
Ewt canım yumurtlama dönemindeyim herhalde adetlerim düzensizdir ilk defa böyle bişey gördüm üç gün üst üste kırmızı olunca acaba çatlamasından problem mi var diye düşündüm bugün de yapıcam ovülasyon testi bakalım ne çıkacak

yapınca at kuzum artık silikleşmiş olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…