Insallah catlar ve tutar allahin izniyleamin canım benimde ancak yarın pik olur gibi geliyor
dün yumurtam 14mm di klomenle büyüyor muhtemelen pzt çatlar
Inşallah canım bu tutarsa erken döllenme olacak rabbim nasip eder insallahen koyudan sonra silikleşti ise çatlamış demektir lh düşüşe geçer çünkü
şimdi bekleme zamanı :)
Hepsi silik görünüyor canım iki çizgi hemen hemen aynı olması lazimKızlar yorumlarmısiniz bugün yaptığım test daha da mi koyulasacak bide dun ilişki olmustu bugün tekrar olmalı mi bu ay ilk kez test yaptım bakalım hayirlisi
Inşallah canım bu tutarsa erken döllenme olacak rabbim nasip eder insallah
Ya canim benim hala catlamadi test cok koyu igne uzerinden 24 saatten fazla gecti nedencanım benim de 15. gün çatlar normalde ama klomenle bu ay 11 yada 12. gün bekliyoruz
dr a sordum sıkıntı olmaz rahim duvarı hazır dedi hayırlısıyla güzel haberler verelim inşalah
Bu bugun yaptigim testler catlamis mi oluyo simdi
Ya canim benim hala catlamadi test cok koyu igne uzerinden 24 saatten fazla gecti neden
Inşallah canımcanım benim de 15. gün çatlar normalde ama klomenle bu ay 11 yada 12. gün bekliyoruz
dr a sordum sıkıntı olmaz rahim duvarı hazır dedi hayırlısıyla güzel haberler verelim inşalah
çatlamış kuzum :)
Hadi ya kac saat canli kalıyor yumurta kocisim mesaiye gitti de ayiptir söylemesi
Kuzum diger testi 5 saat once yapmistim henuz 19 saatim var gibi sabah gelecek ordan da 12 saat giderse ha bide malum seçim var 24 bitmez insallah24 saat kuzum :) sen yine de gelir gelmez herüfü sıkıştır :))
kaç saat önce çatladı bilemeyiz çünkü
Kuzum diger testi 5 saat once yapmistim henuz 19 saatim var gibi sabah gelecek ordan da 12 saat giderse ha bide malum seçim var 24 bitmez insallah
Valla igneden 24 sonra falan deniliyordu ama esim olmadığı icin dünü degerlendirdik insallah olur ya hayirli haberlerle gelirizAllah iyiliğini versin :)
sabaha kaldı o zaman olsun daha iyi
Inşallah 12.gun silik tibu topikteki herkesten bu ay hayırlı haberler alırız inşallah kızlar.
Inşallah 12.gun silik ti
13.gun belirgin 2 çizgi vardı
14.gun yine siliklesti değerlendirdim ama inşallah tutar
umarım yumurtlamışımdır.. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?