Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi kullanmaya baslayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar yorumlarmısiniz bugün yaptığım test daha da mi koyulasacak bide dun ilişki olmustu bugün tekrar olmalı mi bu ay ilk kez test yaptım bakalım hayirlisi

Eklentiler

• 1529763828212-1846185220.jpg
    46,3 KB · Görüntüleme: 29
Inşallah canım bu tutarsa erken döllenme olacak rabbim nasip eder insallah

canım benim de 15. gün çatlar normalde ama klomenle bu ay 11 yada 12. gün bekliyoruz
dr a sordum sıkıntı olmaz rahim duvarı hazır dedi hayırlısıyla güzel haberler verelim inşalah

canım benim de 15. gün çatlar normalde ama klomenle bu ay 11 yada 12. gün bekliyoruz
dr a sordum sıkıntı olmaz rahim duvarı hazır dedi hayırlısıyla güzel haberler verelim inşalah
Ya canim benim hala catlamadi test cok koyu igne uzerinden 24 saatten fazla gecti neden

Bu bugun yaptigim testler catlamis mi oluyo simdi

Eklentiler

• 20180623_200705.jpg
    33,1 KB · Görüntüleme: 31
24 saat kuzum :) sen yine de gelir gelmez herüfü sıkıştır :))
kaç saat önce çatladı bilemeyiz çünkü
Kuzum diger testi 5 saat once yapmistim henuz 19 saatim var gibi sabah gelecek ordan da 12 saat giderse ha bide malum seçim var 24 bitmez insallah

Kuzum diger testi 5 saat once yapmistim henuz 19 saatim var gibi sabah gelecek ordan da 12 saat giderse ha bide malum seçim var 24 bitmez insallah

Allah iyiliğini versin :)
sabaha kaldı o zaman olsun daha iyi

Inşallah 12.gun silik ti
13.gun belirgin 2 çizgi vardı
14.gun yine siliklesti değerlendirdim ama inşallah tutar
umarım yumurtlamışımdır.. ..

yumurtlamışsındır canım, içini ferah tut.. insallah bakalım hayırlısı gzel haberler verelim birbirmize

Kızlar bu ayki ovulasyon testlerim sizce çatlamış mı bugün? En son 22 sinde ilişkim oldu sizce bugünü de değerlendirmem şart mı?

Merhaba kizlar, asilama olmustum tutmadi dun kan testi yaptim 2.39. Adetimi bekliyorum 2-3 gune olmali, agrim cok bu gun herhalde bu gun baslar diye dusunuyorum. Bu ay ben de ovulyasyon testini denemegi dusunuyorum hatta aldim bile)) ama hic anlayisin yok. Yumurtlamamda hic bi problem yok, en az 3 tane yumurtam oluyor. 3 aydir catlatma ignesi yaptirdim. Bu ay hic bi sey yapmiyicam. Yardimci olursaniz sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…