Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi kullanmaya baslayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kizlar merhaba. adetim.normalde duzenlidir. yunrtlamayla ilgili bi problem yok fakat ben merak edip takip etmek istedim.adetin 10. 11. gun yaptim ikinci cizgi cikmadi. 12. gun silik cikti bi daha da yapmadim ertesi gun yumrtladigimi farkettim.ikinci bir gebelik dusunuyoruz. su an adete 3 gun var. az once bir ovulasyon testi daha yaptim. 2. cizgi silik cikti. neden acaba? ilk kez kullaniyorum adet oncesi de silik cizgi cikar mi?

Eve
Evet cikar hamile iseniz koyu olur silik olmaz bildigim kadariyla bence adet gununu bekleyip test yapin

Eve

Evet cikar hamile iseniz koyu olur silik olmaz bildigim kadariyla bence adet gununu bekleyip test yapin
bende de aynısı oldu.normalde yumurtladım 14.günde sonra çizgi tamamen kayboldu. adetim yaklaşıp göğüslerim şişince ovülasyon testi yapayım dedim testte silik çizgiyi gördüm tekrar.yeniden mi yumurtlamak demek oluyor yani anlamadım

ben bu ay adet bittiğinden itibaren her günü değerlendirdim, 15, 16. günde çift çizgi görmeye başladım ondan sonra da hergünü değerlndirdik, hala da 19.gün her ihtimale karşı değerlendiriyoruz.

sende benim kafadan :)

Kızlar ben 12. 13. 14.gun ovulasyon testi yaptım
12 silik çıktı 13 belirgin iki kırmızı çizgi vardı 14.gun yine yaptım yine silik çıktı acaba yumurtlama gerçekleşmiş midir?

14. gün çatlamış canım

canım yumurtlamanın ne zaman olacagı hiç belli olmuyor
sen yine de aksatmadan devam et çalışmaya
Inşallah bu ay tutar rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ben hep yumurtlama günümü 19 gün olarak hesaplıyorum akıntı gelmemesi normalmiş it yumurta catladiginda

Inşallah bu ay tutar rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ben hep yumurtlama günümü 19 gün olarak hesaplıyorum akıntı gelmemesi normalmiş it yumurta catladiginda

ben akıntıyı hiç farketmiyorum
test yaparak anlıyorum gününü
bu ay da erken çatlicak sanırım klomen kullandım ama tek yumurta var dedi dr o da tutarsa

canım bundan daha koyuyu yakaladın ve sonra silikleşti değilmi?
çatlama gerçekleşmiş ama döllenip döllenmediğini 7-8 güne kadar anlarsın :)
gönlünce olsun

Canım benimde 12.gun 14.gun silik çıktı
13 gün 2kırmızı çizgi net çıktı yumurtlama gerçekleşti sanırım inşallah bu ay tutar

en koyudan sonra silikleşti ise çatlamış demektir lh düşüşe geçer çünkü
şimdi bekleme zamanı :)

canım bundan daha koyuyu yakaladın ve sonra silikleşti değilmi?
çatlama gerçekleşmiş ama döllenip döllenmediğini 7-8 güne kadar anlarsın :)
gönlünce olsun
Evet 2 kere yakaladim koyulugu sonrakiler hep boyleydi.hayirlisi olsun artik hepimiz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…