Liboguick kullanıyorum ben canım
ben de miratech kullandım, bakalım önüzmüzdeki ay olmazsa ben de bu markadan almak istiyorum internetten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Liboguick kullanıyorum ben canım
Liboquick hem fiyatı ıygun hemde bu sitedekiler genelde onu kullanıp memnun kalmışlarben de miratech kullandım, bakalım önüzmüzdeki ay olmazsa ben de bu markadan almak istiyorum internetten
İnşallah canım benim. Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın. 11 aydır hüsrana uğramaktan yoruldum. Bu ayda olmazsa hsg çektireceğim
11 aydır ha oldu ha olacak diye folik asit kullanıyorum canım. İnsülin direnci var bende onun içinde ilaç kullanıyorum. Ama bi türlü nasip olmadı daha. 1 temmuz bat bakalım ne olacakinşallah canım Rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsün..belli mi olur belki bu ay olur..ilk çocuk mu? folik asit kullanıyormusun?
11 aydır ha oldu ha olacak diye folik asit kullanıyorum canım. İnsülin direnci var bende onun içinde ilaç kullanıyorum. Ama bi türlü nasip olmadı daha. 1 temmuz bat bakalım ne olacak
Hakkımızda hayırlısı olsun canım. Ümitlenmekten yoruldum bu ay oluruna bıraktım çok umutlu değilim. Ama kısmet diyorum. İnşallah senin Ümit’lerin boşa çıkmazbata az varmış, gerçi ben bu kadar ümitliyim ama bende de bu ay idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı ilaç kullandım doktora sordum gebeliği etkilemez dedi.
Hakkımızda hayırlısı olsun canım. Ümitlenmekten yoruldum bu ay oluruna bıraktım çok umutlu değilim. Ama kısmet diyorum. İnşallah senin Ümit’lerin boşa çıkmaz
İinşallah canım sende bi gelişme olursa bana haber ver olur mu?inşallah canım hepimizinn umarım bu ay güzel haberler veririz birbirmize inşallahh
İinşallah canım sende bi gelişme olursa bana haber ver olur mu?
Rabbim bu ay yüzümüzü güldürsün inşallah. Allah’a emanet ol. İi gecelerveririm canım benim bat 4 temmuz, buralardayım. sen de haber ett
Rabbim bu ay yüzümüzü güldürsün inşallah. Allah’a emanet ol. İi geceler
kizlar 24 mm yumurta olusmus sabahki ovulasyon igne vurmadan onceki ilk 5 dakka net bisey çıkmamıştı asagidaki igneden sonraki 5 saniye de cikti igneden dolayi mi boyle catlamak uzere oldugu icin mi Eki Görüntüle 2160299
iğnenin etkisi olmaz o dimicanim catlamak uzere
yok canimiğnenin etkisi olmaz o dimi![]()
15. Gunu adetin ama catlatma ignesinin ilk gunu iste aslinda yarin adet dongusune gore catlamasi lazimdi ben isimi 24 mm olunca garantiye almak istedim böyle bi yumurta kolay kolay nasip olmaz dedimyok canim
bence catlamak uzere, zaten sabahkinde de hafif belli yaklastigi..igne catlatma ignesi mi? kacinci gun?
15. Gunu adetin ama catlatma ignesinin ilk gunu iste aslinda yarin adet dongusune gore catlamasi lazimdi ben isimi 24 mm olunca garantiye almak istedim böyle bi yumurta kolay kolay nasip olmaz dedim
Doktor gunasiri dedi deneyecegim bi de hergun meryem suresi okuyacagim insallah ise yarar![]()