• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi kullanmaya baslayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım benim. Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın. 11 aydır hüsrana uğramaktan yoruldum. Bu ayda olmazsa hsg çektireceğim

inşallah canım Rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsün..belli mi olur belki bu ay olur..ilk çocuk mu? folik asit kullanıyormusun?

inşallah canım Rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsün..belli mi olur belki bu ay olur..ilk çocuk mu? folik asit kullanıyormusun?
11 aydır ha oldu ha olacak diye folik asit kullanıyorum canım. İnsülin direnci var bende onun içinde ilaç kullanıyorum. Ama bi türlü nasip olmadı daha. 1 temmuz bat bakalım ne olacak

11 aydır ha oldu ha olacak diye folik asit kullanıyorum canım. İnsülin direnci var bende onun içinde ilaç kullanıyorum. Ama bi türlü nasip olmadı daha. 1 temmuz bat bakalım ne olacak

bata az varmış, gerçi ben bu kadar ümitliyim ama bende de bu ay idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı ilaç kullandım doktora sordum gebeliği etkilemez dedi.

bata az varmış, gerçi ben bu kadar ümitliyim ama bende de bu ay idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı ilaç kullandım doktora sordum gebeliği etkilemez dedi.
Hakkımızda hayırlısı olsun canım. Ümitlenmekten yoruldum bu ay oluruna bıraktım çok umutlu değilim. Ama kısmet diyorum. İnşallah senin Ümit’lerin boşa çıkmaz

Hakkımızda hayırlısı olsun canım. Ümitlenmekten yoruldum bu ay oluruna bıraktım çok umutlu değilim. Ama kısmet diyorum. İnşallah senin Ümit’lerin boşa çıkmaz

inşallah canım hepimizinn umarım bu ay güzel haberler veririz birbirmize inşallahh

kizlar 24 mm yumurta olusmus sabahki ovulasyon igne vurmadan onceki ilk 5 dakka net bisey çıkmamıştı asagidaki igneden sonraki 5 saniye de cikti igneden dolayi mi boyle catlamak uzere oldugu icin mi
IMG-20180623-WA0000.jpg

yok canim
bence catlamak uzere, zaten sabahkinde de hafif belli yaklastigi..igne catlatma ignesi mi? kacinci gun?
15. Gunu adetin ama catlatma ignesinin ilk gunu iste aslinda yarin adet dongusune gore catlamasi lazimdi ben isimi 24 mm olunca garantiye almak istedim böyle bi yumurta kolay kolay nasip olmaz dedim

Merhaba kızlar 2 aylıkevliyim ve ovulasyon testi kullanmak istiyorum adetlerim düzensiz maalesef geçen ay 31 gün bu ay ise 37 günde adet oldum bugün Reglimin ilk günü sizce testleri ne zaman kullanmaya başlamalıyım

Back