en iyisi gun asiri birliktelik ben buna kanaat getirdim
Testi sabah ilk idrarla yapsam olur mu kızlar
Merhaba arkadaşlar ben 35 günde bir adet oluyorum bu ay ilk kez ovulasyon testi kullandım.adetin 12.gunundeyim ve iki çizgide kırmızı çıktı erken döllenme olabilir mi
arkadaşlar ovülasyon testlerimi paylaşmıştım 17 ve 18 haziran da çift çizgiyi görmüştüm, bugün yapışkan ve esneğen akıntı hafif katı akıntı geldi..sizce bu yumurtlamanın belirtisi mi yoksa daha farklı birşey mi söz konusu.
Kizlar ne olur cevap verin ya dun doktora gittim 21 mm yumos olusmus dedi cuma yine gel catladi mi diye bakalim dedi ilk defa bugun ovulasyon testi kullandim 3 tane 3 u de yok gibi birsey bu catlamis demek mi oluyo
Kocam iste canim dun degerlendirebildik sadeceçatlamış canım degerlendirdinizmi?
Kocam iste canim dun degerlendirebildik sadece
Insallah ya yarini sabırsızlikla bekliyorum insallah igneye gerek kalmazo da olur :)
Ilk defa test kullaninca da siparis verince anca bugun elime geldi ama cizgi yok gibi bişey 3 testte de 21 mm olunca da koyu olmasi lazim dedim ama bilemiyorum iste catlayip catlamadigini
Insallah ya yarini sabırsızlikla bekliyorum insallah igneye gerek kalmaz
Ya insallah canim ama catlamissa da 1 gün sürmüştür çünkü sabah akintim vardi simdi yok pms donemine girdigimi hissediyorum sinir stres bastigi icinbence dr usg de senin çatlayan yumurtanı ve akan sıvıyı görücek :)
yumurtan çatlamış canım
Canım genelde 40 günde mi oluyorsun?Merhaba kızlar ben ovulasyon testi kullanmaya başladım adetim 1 haziran da başladı benim.geçen ay 40 günde adet oldum uzun süredir ilk defa gecikti. İlk yaptığım günden beri ovulasyon testi hep silik hiç t çizgisi c çizgisine yakın bile olmadı ama iki gündür akinti var hep silik çıkması neden kaynaklı sizce
Merhaba kızlar ben ovulasyon testi kullanmaya başladım adetim 1 haziran da başladı benim.geçen ay 40 günde adet oldum uzun süredir ilk defa gecikti. İlk yaptığım günden beri ovulasyon testi hep silik hiç t çizgisi c çizgisine yakın bile olmadı ama iki gündür akinti var hep silik çıkması neden kaynaklı sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?