- 15 Şubat 2009
- 3.933
- 1.885
- 723
kist oldu gecen ay yoksa dr verirdim hic teste verirmiydimYazik gunah verdigin paraya yaa![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kist oldu gecen ay yoksa dr verirdim hic teste verirmiydimYazik gunah verdigin paraya yaa![]()
Hmm insallah bu ay tutarda daha para harcamayiz testlerekist oldu gecen ay yoksa dr verirdim hic teste verirmiydim
Canim ben laboquick aldim gittigidiyordan 30 tanesi 45 tl gibi biseydi cok pahaliya almissin tabi marka farki var amabende ilk defa bu ay aldim ve predector pahali olandan pkos oldugum icin bilmedim erken basladim 3defa aldim 210 tl verdim
ise yarasa bari uzulmeyecegim yoksa yazik gunah![]()
kredi kartiyla oldugundan alamadim canim yoksa tercihim uygundan yanaydi benimdeCanim ben laboquick aldim gittigidiyordan 30 tanesi 45 tl gibi biseydi cok pahaliya almissin tabi marka farki var ama
Kapida odemeli testlerde var farkli markalarda netten bak insallah gerek kalmaz daha o testleri almayakredi kartiyla oldugundan alamadim canim yoksa tercihim uygundan yanaydi benimde
tam net degilki cizgi yinede pik sayilirmi
hevesim kacti ins. kist giderde dr kontrolunde eger gebelik olmazsa devam ederimKapida odemeli testlerde var farkli markalarda netten bak insallah gerek kalmaz daha o testleri almaya
peki sence benim test sayilirmi
Eki Görüntüle 2159206
peki 23.gun denedinmi yani siliklik devam ettimiSizce ben ne durumdayim.kafam karisti yine Eki Görüntüle 2159032
ayni benim testlerim gibi cikmis koyulugu gormeden enkoyu testten sonraki yok oluyor sonraki testlerde tine ilk gunku gibi silik sekilde gozukmeye basliyorBunu bu aksam yaptim ilk 5 dk icinde boyle oldu.yarin tekrar yapicam bakalim ne cikarEki Görüntüle 2159208 Eki Görüntüle 2159208
Canım 25.gün pik yapmışsın lh herkeste farklı yükseliyo 26.güne çatlamış yumurtan test gerçekten çok stres yapıyo ben geçen ay yaptım çok stres oldum bu ay yapmadım adet olursam yapar mıyım bilmiyorum almak istersen laboquik hem kaliteli hem nette ucuz maaş kartıyla da alabilirsin ben öyle yaptım 30 ovu+5 gebelik testini 37 liraya aldım sende öyle yapabilirsin gittigidiyor ya da n11denpeki sence benim test sayilirmi
Eki Görüntüle 2159206
Boyle olunca yumurtlamis mi olduk yani.cok kafa karistirici yaaayni benim testlerim gibi cikmis koyulugu gormeden enkoyu testten sonraki yok oluyor sonraki testlerde tine ilk gunku gibi silik sekilde gozukmeye basliyorben artik yapmayacagim gun asiri iliski deneyecegim hayirlisi hakkimizda
![]()
Bugun ki testlerimayni benim testlerim gibi cikmis koyulugu gormeden enkoyu testten sonraki yok oluyor sonraki testlerde tine ilk gunku gibi silik sekilde gozukmeye basliyorben artik yapmayacagim gun asiri iliski deneyecegim hayirlisi hakkimizda
![]()
21.gunmuydu senin daha koyu test
Bi 18.gunde koyuluk vardi bide 21.gunde vardi sonrasi silik cook sonrada koyulasiyo biraz.artik kafam allak bullak oldu valla ya...son 2 testim kaldi onlari da yaptkktan sonra daha alacagimi zannetmiyorum21.gunmuydu senin daha koyu test
ben artik yapmayi biraktim sinirim bozuldu pik gormedim siliklesmeye basladi biraktim bende
en iyisi gun asiri birliktelik ben buna kanaat getirdimBi 18.gunde koyuluk vardi bide 21.gunde vardi sonrasi silik cook sonrada koyulasiyo biraz.artik kafam allak bullak oldu valla ya...son 2 testim kaldi onlari da yaptkktan sonra daha alacagimi zannetmiyorum