• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi kullanmaya baslayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şu an 22 23. Gun. Şimdi silik çıkması geçen haftaydı bugünlerde daha da silik çıkıyor çoğalacavı yerde azaldı

20180622_094858.jpg
bunlar da son yaptiklarim kizlaar..18 ve 21. Gunlerde koyuluk vardi bi gun ful silikti ondan sonra boyle cikiyo ne oldugunu anlamadm bu siliklik nedendir biri yardimci olabilir mi :işsiz:

Ben bugun tekrar ovulasyon testi yaptım düne göre daha koyu çıktı ama ben genelde 35 günde bir olduğum için bugünde 13. gun acaba yumurtlamam yaklaştımi ama belirgin akıntınsa yok...
Heveslenmeli miyim

9345D0C2-8CF8-418C-ABA7-4DDC34571E63.jpeg
Merhaba kızlar ben ovulasyon testi kullanmaya başladım adetim 1 haziran da başladı benim.geçen ay 40 günde adet oldum uzun süredir ilk defa gecikti. İlk yaptığım günden beri ovulasyon testi hep silik hiç t çizgisi c çizgisine yakın bile olmadı ama iki gündür akinti var hep silik çıkması neden kaynaklı sizce
Ben 32 günde bir oluyorum benimde aynı seninki gibi hep silik çıktı taki bütüne kadar. Geç yumurtluyorsun büyük ihtimalle. Akıntı bende de 2-3 gün öncesinde vardı ama yumurtlama bugüne. Benimde 1 hazirandı reglim. Testleri yapmaya devam et CNm 2-3 güne pozitifi görürsün.

Eki Görüntüle 2160085
Ben 32 günde bir oluyorum benimde aynı seninki gibi hep silik çıktı taki bütüne kadar. Geç yumurtluyorsun büyük ihtimalle. Akıntı bende de 2-3 gün öncesinde vardı ama yumurtlama bugüne. Benimde 1 hazirandı reglim. Testleri yapmaya devam et CNm 2-3 güne pozitifi görürsün.

burada yumurtlamış gibisin ama

İşte daha bugün yumurtladım 22.günümde akıntım 2 gün önce bitti. Yani biz geç yumurtladığımız için ovu hep silik çıkıyor yumurtlama gününe kadar

ben bu ay adet bittiğinden itibaren her günü değerlendirdim, 15, 16. günde çift çizgi görmeye başladım ondan sonra da hergünü değerlndirdik, hala da 19.gün her ihtimale karşı değerlendiriyoruz.

bende enson 26.gunu test yaptim baktim koyulasmadan siliklesmeye basliyor hevesim kacti yapmiyorum daha

Aynen öyle yapmaya devam et CNm ben geçen ay iki kez
ben bu ay adet bittiğinden itibaren her günü değerlendirdim, 15, 16. günde çift çizgi görmeye başladım ondan sonra da hergünü değerlndirdik, hala da 19.gün her ihtimale karşı değerlendiriyoruz.
yumurtladım bi 19. Gün bide 28. Gün belli olmuyor. O yüzden mümkün olduğu kadar sık değerlendir.

Aynen öyle yapmaya devam et CNm ben geçen ay iki kez
yumurtladım bi 19. Gün bide 28. Gün belli olmuyor. O yüzden mümkün olduğu kadar sık değerlendir.

bence de, öyle yapıyoruz artık 2.denemedeyim inşallah bu ay hayırlı haberler alırımm
İnşallah canım benim. Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın. 11 aydır hüsrana uğramaktan yoruldum. Bu ayda olmazsa hsg çektireceğim

Back