Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi kullanmaya baslayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende ilk defa bu ay aldim ve predector pahali olandan pkos oldugum icin bilmedim erken basladim 3defa aldim 210 tl verdim
ise yarasa bari uzulmeyecegim yoksa yazik gunah
Canim ben laboquick aldim gittigidiyordan 30 tanesi 45 tl gibi biseydi cok pahaliya almissin tabi marka farki var ama

Canım 25.gün pik yapmışsın lh herkeste farklı yükseliyo 26.güne çatlamış yumurtan test gerçekten çok stres yapıyo ben geçen ay yaptım çok stres oldum bu ay yapmadım adet olursam yapar mıyım bilmiyorum almak istersen laboquik hem kaliteli hem nette ucuz maaş kartıyla da alabilirsin ben öyle yaptım 30 ovu+5 gebelik testini 37 liraya aldım sende öyle yapabilirsin gittigidiyor ya da n11den

ayni benim testlerim gibi cikmis koyulugu gormeden enkoyu testten sonraki yok oluyor sonraki testlerde tine ilk gunku gibi silik sekilde gozukmeye basliyor ben artik yapmayacagim gun asiri iliski deneyecegim hayirlisi hakkimizda
Boyle olunca yumurtlamis mi olduk yani.cok kafa karistirici yaaamiin inaasallah en hajyrliisi olur

arkadaşlar ovülasyon testlerimi paylaşmıştım 17 ve 18 haziran da çift çizgiyi görmüştüm, bugün yapışkan ve esneğen akıntı hafif katı akıntı geldi..sizce bu yumurtlamanın belirtisi mi yoksa daha farklı birşey mi söz konusu.

ayni benim testlerim gibi cikmis koyulugu gormeden enkoyu testten sonraki yok oluyor sonraki testlerde tine ilk gunku gibi silik sekilde gozukmeye basliyor ben artik yapmayacagim gun asiri iliski deneyecegim hayirlisi hakkimizda
Bugun ki testlerim neden hala silikler anlamadim gitti.bu iyi bisey mi acaba

Merhaba arkadaşlar ben 35 günde bir adet oluyorum bu ay ilk kez ovulasyon testi kullandım.adetin 12.gunundeyim ve iki çizgide kırmızı çıktı erken döllenme olabilir mi

21.gunmuydu senin daha koyu test
ben artik yapmayi biraktim sinirim bozuldu pik gormedim siliklesmeye basladi biraktim bende
Bi 18.gunde koyuluk vardi bide 21.gunde vardi sonrasi silik cook sonrada koyulasiyo biraz.artik kafam allak bullak oldu valla ya...son 2 testim kaldi onlari da yaptkktan sonra daha alacagimi zannetmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…