- 1 Şubat 2018
- 299
- 166
- 33
Evet canım ilk bebek olucak kısmetse, yaş kaç senin bu arada?ilk bebek mi olucak sizin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım ilk bebek olucak kısmetse, yaş kaç senin bu arada?ilk bebek mi olucak sizin?
Evet canım ilk bebek olucak kısmetse, yaş kaç senin bu arada?
senin testlerini bilmem ama bende zaten pkos oldugu icin dengesizlikler olabilir sonucta pkosun temel sorunu yumurtlamama ya bakalim yarinads silik cikarsa 25.gunu dusunecegim pik diye
Kızlar bu ne demek. Ben ilk defa kullanıyorum ovulasyon testini. Ayın 18 i ikinci çizgi Silikti dün akşam aynı renkteydi bugün ikinci çizgi daha koyu. Bu ne demek oluyor?
Sizce ben ne durumdayim.kafam karisti yinecanım yumurtlamışsın
Valla ben bu testlerden hic bisey anlamadjmbeninde ayni oldu iki gunbonce acaba yumirtlamadikmi
Eki Görüntüle 2159068
sencede ayni olmamismi test
Artik degerlendirme imkanim yok esim il disinda.bide bu testlerjme bakarmisinjzcanim 21. gunu ve bir ertesi gunu degerlendir
Pko degilim aslinda.allahtan hayirlisi bu aydan da gecti demek ki yapicak bisey yok21.gun gibi duruyor ama oda tam pik degil ayni benim test gibi yapacak yok bu ay boyle pkosmusun peki sende
Pko degilim aslinda.allahtan hayirlisi bu aydan da gecti demek ki yapicak bisey yok
tam net degilki cizgi yinede pik sayilirmicanim hic belli olmaz, belki olmustur bigun oncesi bile cok onemli
Insallah olmustur yacanim hic belli olmaz, belki olmustur bigun oncesi bile cok onemli
ins. olmusturInsallah olmustur ya
Vallahi ya ne kadar stres yapmicam dese de insan stres oluyo ya ne zamn gorecez o koyu cizgiyi acabains. olmustur
bende 20gundir yapiyorum 27.gundeyim 25sayilirsa oldu yoksa olmafi aman bu islerde ne stresli![]()
n artik yapmayacagim test falan gun asiri iliskiye devam edecegim yeter testlere verdigim paraya yazikVallahi ya ne kadar stres yapmicam dese de insan stres oluyo ya ne zamn gorecez o koyu cizgiyi acaba
Yazik tabi.ben ilk defa bu ay aldim denemek icin ama hicbisey anlamadm hayirlisi artikbe
n artik yapmayacagim test falan gun asiri iliskiye devam edecegim yeter testlere verdigim paraya yazik
bende ilk defa bu ay aldim ve predector pahali olandan pkos oldugum icin bilmedim erken basladim 3defa aldim 210 tl verdimYazik tabi.ben ilk defa bu ay aldim denemek icin ama hicbisey anlamadm hayirlisi artik
Yazik gunah verdigin paraya yaabende ilk defa bu ay aldim ve predector pahali olandan pkos oldugum icin bilmedim erken basladim 3defa aldim 210 tl verdim
ise yarasa bari uzulmeyecegim yoksa yazik gunah![]()