• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi kullanmaya baslayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaşlar ben 35 günde bir adet oluyorum bu ay ilk kez ovulasyon testi kullandım.adetin 12.gunundeyim ve iki çizgide kırmızı çıktı erken döllenme olabilir mi

evet yumurtlaman adet döngüne göre erken olmuş

arkadaşlar ovülasyon testlerimi paylaşmıştım 17 ve 18 haziran da çift çizgiyi görmüştüm, bugün yapışkan ve esneğen akıntı hafif katı akıntı geldi..sizce bu yumurtlamanın belirtisi mi yoksa daha farklı birşey mi söz konusu.

yumurtan çatlamış canım

Kizlar ne olur cevap verin ya dun doktora gittim 21 mm yumos olusmus dedi cuma yine gel catladi mi diye bakalim dedi ilk defa bugun ovulasyon testi kullandim 3 tane 3 u de yok gibi birsey bu catlamis demek mi oluyo

Kizlar ne olur cevap verin ya dun doktora gittim 21 mm yumos olusmus dedi cuma yine gel catladi mi diye bakalim dedi ilk defa bugun ovulasyon testi kullandim 3 tane 3 u de yok gibi birsey bu catlamis demek mi oluyo

çatlamış canım degerlendirdinizmi?

Ilk defa test kullaninca da siparis verince anca bugun elime geldi ama cizgi yok gibi bişey 3 testte de 21 mm olunca da koyu olmasi lazim dedim ama bilemiyorum iste catlayip catlamadigini

Ilk defa test kullaninca da siparis verince anca bugun elime geldi ama cizgi yok gibi bişey 3 testte de 21 mm olunca da koyu olmasi lazim dedim ama bilemiyorum iste catlayip catlamadigini

canım 21 mm de çatlar zaten çatlamamış olsa pik görünür
pik olmuş ve çatlamış rahat ol sen gün say artık

Merhaba kızlar ben ovulasyon testi kullanmaya başladım adetim 1 haziran da başladı benim.geçen ay 40 günde adet oldum uzun süredir ilk defa gecikti. İlk yaptığım günden beri ovulasyon testi hep silik hiç t çizgisi c çizgisine yakın bile olmadı ama iki gündür akinti var hep silik çıkması neden kaynaklı sizce

Merhaba kızlar ben ovulasyon testi kullanmaya başladım adetim 1 haziran da başladı benim.geçen ay 40 günde adet oldum uzun süredir ilk defa gecikti. İlk yaptığım günden beri ovulasyon testi hep silik hiç t çizgisi c çizgisine yakın bile olmadı ama iki gündür akinti var hep silik çıkması neden kaynaklı sizce
Canım genelde 40 günde mi oluyorsun?

İki saat öncesinde suyu bırakıyorum herşeye dikkatbettim ama çift çizgi hiç çıkmıyor hep silik ya da yok gibi

biraz daha bekle canim silik cikmaya basladiysa eger ovulasyona yaklasiyorsun demektir.

Back