Bana mı sordun canım, innovita
evet canim, hayirlisi olsun insallah bu ay hepimizin olur.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana mı sordun canım, innovita
İnşallah ya tüm anne olmak isteyenlerin duası kabul olsun inşallah, yorumun ne peki yumurtlamam olmuş mudur benimevet canim, hayirlisi olsun insallah bu ay hepimizin olur.
İnşallah ya tüm anne olmak isteyenlerin duası kabul olsun inşallah, yorumun ne peki yumurtlamam olmuş mudur benim
Evet gördüm canım silikleşmiş, ben gündüz işte olduğum için öğle saatlerinde yapma fırsatım olmuyo anca sabahları veya akşamları yapabiliyorum ama dün karın ağrısı hissettim regl gibi o da bi yumurtlama belirtisi mi bilmiyorumolmus gibi duruyor canim, zaten koyuluk ve acikliktan belli..ben gun bir kez yaptim ve aksam 20.00 dan sonra test yapmayiniz yaziyordu. tam gunun orta saatine getir bence. benim testlerim yukari da var bak istersen en koyu gunleri aldim benim de aciklik olan vardi
Evet gördüm canım silikleşmiş, ben gündüz işte olduğum için öğle saatlerinde yapma fırsatım olmuyo anca sabahları veya akşamları yapabiliyorum ama dün karın ağrısı hissettim regl gibi o da bi yumurtlama belirtisi mi bilmiyorum
Bekleyip görücez artık bakalım :)yumurtaliklarin da ise evet yumurtlama belirtisi bi de akinti oluyor.
Bekleyip görücez artık bakalım :)
Yok kuzum takvim kullanmıyorum benim adetler genelde düzensiz olduğu için boşa kürek sallamak gibi geliyotakvim uygulamasi kullaniyor musun??
Yok kuzum takvim kullanmıyorum benim adetler genelde düzensiz olduğu için boşa kürek sallamak gibi geliyo![]()
Malesef degerlendirme gibi bi sansim kalmadi..esim sehir disina cikti is sebebiyle.bence her iki gunu degerlendir ben oyle yaptim
Hmm aklımda olsun o zaman olurda bu ay tutmazsa onu da denerimbenim de son birkaç düzensiz geldi canım ama tam gün aralığını girince doğru saptıyor ben bu ay ovülasyon testi ile birlikte doğruladımm
Hmm aklımda olsun o zaman olurda bu ay tutmazsa onu da denerim
Hmm aklımda olsun o zaman olurda bu ay tutmazsa onu da denerim
benim kullandigim marka en pahalisi bilmiyorum sozde guvenilir predictor ovulasyon testi dunu degerlendirmistik bugunude degerlebdirecegim yarin tekrar yapacagim testi bilmiyorum kafam cok karisti 13.gun basladim ozaman bile silik cizgi vardi bugun 26.gun ikinci yaptigim testte silik bile cizgi kalmamistiben de değerlendirdim yukarı da paylaştım ben de ovülasyon testlerini, hatta benim pik olduğu gün sabah değerlendirebildim bilmeden. bekleyeceğiz. ayrıca kullanılan testin markasına göre de değişiyor diye duymuştum
benim kullandigim marka en pahalisi bilmiyorum sozde guvenilir predictor ovulasyon testi dunu degerlendirmistik bugunude degerlebdirecegim yarin tekrar yapacagim testi bilmiyorum kafam cok karisti 13.gun basladim ozaman bile silik cizgi vardi bugun 26.gun ikinci yaptigim testte silik bile cizgi kalmamisti
Eki Görüntüle 2158749
boyle
evet canim bu ay birde gec diye3 paket aldimevet duymuştum predictoru, hatta eczaneden istedim yoktu pahalı diye getirmiyoruz dedi.. canım en koyu olan çizgiyi değerlendirdiyseniz olmuştur bence.
evet canim bu ay birde gec diye3 paket aldim
25.gun daha koyu 14.gunden canim ama gun asiri degerlendirdik bakalim artik gerisi nasip14.gun digerinden daha koyu gibi degerlendirdin mi?
25.gun daha koyu 14.gunden canim ama gun asiri degerlendirdik bakalim artik gerisi nasip
senin testlerini bilmem ama bende zaten pkos oldugu icin dengesizlikler olabilir sonucta pkosun temel sorunu yumurtlamama ya bakalim yarinads silik cikarsa 25.gunu dusunecegim pik diyebenim de son iki gun oyle oldu, cok fazla degerlendirgimiz icin sorun olur mu diye dusunuyorum