- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
- 128
Bir de bu direk damlatilan kisa testlerde dha net cikyirdu bu kapakli uzun testlerde sanki net cikmyr gibi gecen ay onu kulnmstm bu ay buna gectm ama bu uzun olanlri sevmedm
laboquick iyi canım
hiç yanılmadı bende
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir de bu direk damlatilan kisa testlerde dha net cikyirdu bu kapakli uzun testlerde sanki net cikmyr gibi gecen ay onu kulnmstm bu ay buna gectm ama bu uzun olanlri sevmedm
gununde Test negativ cikdi cnmCanm soğan kürü yapıyorum demişsindir gebe olmadığından eminsin dimi? Sonra kötü şeyler olmasında
Evet bende duydum neyse bu gun icmicem bakalim krndiliginden gelsinEğer bebek falan varsa soğan kürü düşük yapabilir die duymuştum.
Tıptıplar kasığında mı oluyor canmEvet bende duydum neyse bu gun icmicem bakalim krndiliginden gelsin
Ama en ilginci memelerim cok agriyor ve
Sagli sollu arada tiptiplar olyor ha gelecek ha geldi diyorum bos
Belim sabahlari kirilmiş gibi
Ayaklarim yanyor
Acabu adet belirtilerinde olyormu cnm
Evet canim sagli sollu kasigimda olyorTıptıplar kasığında mı oluyor canm
Canım umutlandırmak istemem ama benim kimyasal gebelik geçirdiğim ayda benim de öyle oluyordu. Sanki nabzım kasıklarımda atıyor gibi pıtpıt atımlar oluyorduEvet canim sagli sollu kasigimda olyor
Aynen cnm ben hic adet once bu durumu takip etmedim bilmiyordumCanım umutlandırmak istemem ama benim kimyasal gebelik geçirdiğim ayda benim de öyle oluyordu. Sanki nabzım kasıklarımda atıyor gibi pıtpıt atımlar oluyordu
Dun oldu cnmBenim pozitif göstermemişti canım belki de değerin çok yükselmemiştir yada geç döllenme olduğu için şuan gebeliğin başında olabilirsin. Ben regli olduğumda 3. Gün kan değerimde düşmeye başlamıştı 1 haftada da sıfırlandı zaten. Sorması ayıp son ilişkin ne zaman oldu
Pik olmus canm testine devam etKızlar ilk defa ovulasyon testi yaptım bakar mısınız bugün adetin 13. Günü
nm kan testi nerde yapyorlar hemen cvap icin?Valla canın senin durum benimkinden de karışık çıktıbence bi kaç gün daha bekle ama bu süre de bişi kullanmamaya dikkat et
canım bugun pik olmuş bugunu değerlendir mutlaka yarınıdaKızlar ilk defa ovulasyon testi yaptım bakar mısınız bugün adetin 13. Günü
Canım geç döllenme olabilir die sordum benimki mesela ilişkiden 18 gün sonra bile çok düşük bi değer çıkmıştı.C
nm kan testi nerde yapyorlar hemen cvap icin?
Iliskiyle ne alaka cnm neden sordun
canım bugun pik olmuş bugunu değerlendir
Eşim yarın çalışıyo cnm bugünü ve günaşırıyı degerlendirebiliriz tutma ihtimali Yok mucanım bugun pik olmuş bugunu değerlendir mutlaka yarınıda
Bosuna yormim ozam kendimi carsamba kadar gelmezse test tekrarlicamCanım geç döllenme olabilir die sordum benimki mesela ilişkiden 18 gün sonra bile çok düşük bi değer çıkmıştı.
var ama bu test t c den koyu olduğu zaman 24-36 saat içinde yumurtan çatlayacak demektir bugünü değerlendir yarında test yap eğer hala koyuysa diğer gün olsun ama değilse yarınıda değerlendir derim benYarın
Eşim yarın çalışıyo cnm bugünü ve günaşırıyı degerlendirebiliriz tutma ihtimali Yok mu