Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi kullanmaya baslayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yarina esime soyleyeyim alsin benimde 10.gun yarin

Kizlar nasilsinjz benim tahmini yum. Günleri bugunlerde ustteki 1. Test 2 gün önce alttakide az önce yaptığım test sizce yum. Olmusmu catlamismi ve kötü bi durum daha var idrar yanmasi başladi nasjl gecer

Canım 2 gğn öncedekinin arasında yapmadın mı ovu o zaman yumurtlama olmuş olabilir çünkü yanmada idrar yolu enfeksiyonu olmussundur

Kizlar 13. Gun ovu testim digrr tesltrde kuck olanlrda dha net olrdu ikimci cizgi bunda bole olyr belkide bu daha hassas oldgndn bole ama ben bugunlerde olyrdm

Eklentiler

• 20180603_142432.jpg
    53 KB · Görüntüleme: 42
Valla canım gelse bi dert gelmese bi dert. Ben tam adet oldum bu ay da yok dedim ama 3 gündür o kadar az sulu ve açık renkli ki aklımda halen soru işaretleri.

Canım 2 gğn öncedekinin arasında yapmadın mı ovu o zaman yumurtlama olmuş olabilir çünkü yanmada idrar yolu enfeksiyonu olmussundur
Yok canım arasında yapmadım bu ay normalde hiç yapmiycaktimda yinede yaptm zaten geçen ayda 2. Cizgi köyü oluyoduda 2. Kadar olmadı yine oylemi ki acaba dedim evet enfeksiyon oldu su gibi akinti var ve akıntı sarimsiydi yesilimsiye döndü nolcak nasil geccek bilmiyorum yanma dune gore azaldı biraz sanki ama yinede var

Canıl bugununmutlaka değrrlndir o zaman yanma içinse dr gitmen gerek ilaçla geçer ancak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…