- 15 Şubat 2009
- 3.933
- 1.885
- 723
yarina esime soyleyeyim alsin benimde 10.gun yarinValla canim bilmiyorumki nerde var aktarda vardir buyuk ihtimal benimkinin ustunde ariburnu polen yaziyo onu kullaniyorm. Ben adetimin 10. Gunu denemeye basladm 16. Gun pik yapti 17. Gun siliklesti normaldede 30 gun dongum ilk defa yumurtam gelisti iste bu ay
Test yapdim cnm negativSen adet olabilmek için içiyorsun onu rahimde ne varsa temizliyo bi daha yapma sakın
Hayırlısı Rabbim verceeği zamanı bilirTest yapdim cnm negativ
Tek cizgi kocaman
Regl daha gelmedi
Canım 2 gğn öncedekinin arasında yapmadın mı ovu o zaman yumurtlama olmuş olabilir çünkü yanmada idrar yolu enfeksiyonu olmussundurEki Görüntüle 2153410 Kizlar nasilsinjz benim tahmini yum. Günleri bugunlerde ustteki 1. Test 2 gün önce alttakide az önce yaptığım test sizce yum. Olmusmu catlamismi ve kötü bi durum daha var idrar yanmasi başladi nasjl gecer
yarina esime soyleyeyim alsin benimde 10.gun yarin
Hayırlısı Rabbim verceeği zamanı bilir
Aynen cnm hayirlisiHayırlısı Rabbim verceeği zamanı bilir
Evet cnm bu ay artik denicem bakalim hayirlisiBat bugün mü cnm?
Hadi hayırlısı canım. Gönlüne göre olur inşallah.Evet cnm bu ay artik denicem bakalim hayirlisi
Bir gelse su adetHadi hayırlısı canım. Gönlüne göre olur inşallah.
Yok canım arasında yapmadım bu ay normalde hiç yapmiycaktimda yinede yaptm zaten geçen ayda 2. Cizgi köyü oluyoduda 2. Kadar olmadı yine oylemi ki acaba dedim evet enfeksiyon oldu su gibi akinti var ve akıntı sarimsiydi yesilimsiye döndü nolcak nasil geccek bilmiyorum yanma dune gore azaldı biraz sanki ama yinede varCanım 2 gğn öncedekinin arasında yapmadın mı ovu o zaman yumurtlama olmuş olabilir çünkü yanmada idrar yolu enfeksiyonu olmussundur
Canım akşam üstü ovu. Testi tekrar yaptım ve 1. Çizgiyle aynı koyulukta cikti ama maalesef bu yanma durumu var nolcak bilmiyirumCanım 2 gğn öncedekinin arasında yapmadın mı ovu o zaman yumurtlama olmuş olabilir çünkü yanmada idrar yolu enfeksiyonu olmussundur
Canıl bugununmutlaka değrrlndir o zaman yanma içinse dr gitmen gerek ilaçla geçer ancakYok canım arasında yapmadım bu ay normalde hiç yapmiycaktimda yinede yaptm zaten geçen ayda 2. Cizgi köyü oluyoduda 2. Kadar olmadı yine oylemi ki acaba dedim evet enfeksiyon oldu su gibi akinti var ve akıntı sarimsiydi yesilimsiye döndü nolcak nasil geccek bilmiyorum yanma dune gore azaldı biraz sanki ama yinede var
Kizlar 12 gun ovu testine bakrmsnx
Canıl bugununmutlaka değrrlndir o zaman yanma içinse dr gitmen gerek ilaçla geçer ancak
Eki Görüntüle 2153557 canım pik olmuş dimi bu gece yarın felan degerlendirmeliyim
Eki Görüntüle 2153557 canım pik olmuş dimi bu gece yarın felan degerlendirmeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?