çok teşekkür ederim, o zaman yarını bekleyeyim deneme için en iyisiCanım her iki çizgide aynı koyulukta olduktan 24-36 saat içinde yumurta çatlıyor. O koyuluğu gördüğün andan itibaren 2 günde bir en az 1 hafta çalışmalara devam et
Çok teşekkür ederim, bugün iki kere yaptım ben ama üç saat vardı arada,benzer çıktı ikinci çizgi yakın koyulukta kontrol çizgisine,muhtemelen yarın iyice koyulasırovulasyon testinde iki çizgi de eşit olduğu gün önemli
bu yumurtamızın çatlamasına az kalmış demek
yalnız ben şunu anladım ki testi daha iyi takip edebilmek için günde iki kez yapmak gerek
mesela ben sabah yaptım pik olmak üzereydi
dedim ki yarın bu pik olur
ama elimde test cok oldugundan mesai çıkışı saat 2 de tekrar yaptım inanılmaz koyu iki çizgi çıktı
yani ben ertesi gün sabah 11 i beklemiş olsam demekki o saate kadar 9 saattir pik halde kalıcaktı yani 9 saatim kayıp
yumurta çatlar çatlamaz ne kadar çabuk taze spermle karşılasırsa o kadar iyi
çünkü yumurta da saatler geçtikçe canlılıgını kaybediyor ve yoruluyor
zira yumurta yaklaşık 24 saat ya da 36 saate kadar canlı kalabiliyor
diğer testlerde gördüm ki devamında benim yumurtam 22 saatte çatladı
o medenle testi gün içinde iki kez yapmak ya da günü iyi takip etmek adına öğleden sonra yapmak daha faydalı
Merhaba bende bu ay basladim ve benim gibi bu ay baslayanlar beraber devam edelim
1)hangi marka ovu test kullanyosunuz
2)adetin kacinci guni baliyorsunuz
Bende bugun satın aldım n11.com dan en iyisi laboguıck miş içinde 20 adet var ben ıkı kutu sıparıs ettım erken gebelik testi ile toplam 60 lıraya denk geldiMerhaba bende bu ay basladim ve benim gibi bu ay baslayanlar beraber devam edelim
1)hangi marka ovu test kullanyosunuz
2)adetin kacinci guni baliyorsunuz
Benm fikrim ikiside koyu olduktn ortalana bi gun snra yapmk cunku o testlrin ustundede pik oldktn 24 ila 36 saat snra salincak diyor ama tam pik oldgu ani yakladysn ama aklnda kalmasn istyrsn pik olnca da yapblrsnKızlar ayrıca koyu çizgi cıktıktan bir gun sonra mı yoksa o gun mu ilişki yaşamak lazımherkes farklı şeyler yazmış internette reglm biteli bir gün oldu ne zaman başlamalayım
Cok teşekkür ederim cnm eşim çocuk doktoru oda okudu bıraz onun bile kafası karıştı artık ama dediğin en doğrusu bence de doktorumda yumurtalamdan bir gun önce de cok önemli sperm 72 saat canlı kalıyor dedı ama oda cok mumkun degıl doktorlara cok takılmamak lazım galba en doğrusu tecrübeBenm fikrim ikiside koyu olduktn ortalana bi gun snra yapmk cunku o testlrin ustundede pik oldktn 24 ila 36 saat snra salincak diyor ama tam pik oldgu ani yakladysn ama aklnda kalmasn istyrsn pik olnca da yapblrsn
Evt dogru ama ben sperm promlemi yuznden hamilelk olmyrsa oyuzden yunrtlama oldugu an spermle bulusmasi lazm malum spermlrmz guclu degl kendim icn ole en azndnCok teşekkür ederim cnm eşim çocuk doktoru oda okudu bıraz onun bile kafası karıştı artık ama dediğin en doğrusu bence de doktorumda yumurtalamdan bir gun önce de cok önemli sperm 72 saat canlı kalıyor dedı ama oda cok mumkun degıl doktorlara cok takılmamak lazım galba en doğrusu tecrübe
Kızlar ayrıca koyu çizgi cıktıktan bir gun sonra mı yoksa o gun mu ilişki yaşamak lazımherkes farklı şeyler yazmış internette reglm biteli bir gün oldu ne zaman başlamalayım
Simdi bktm teste daha net koyu .onasil oluyo yani bi yarim saat snra daha net ikinci czgiCanım yapmaya devam et 2 güne koyulaşır
Ovulasyon testinde ilk 5 dk sonuç doğrudur ondan donrssı değilSimdi bktm teste daha net koyu .onasil oluyo yani bi yarim saat snra daha net ikinci czgi
aktarlardami satiliyor nereden alabilirim canim kacinci gun basladin testi denemeye senBendede pkos var bende ilk defa yumurtam gelisti iste bencr polenj dene sende
Cnm hic bi belirti yok normal klasik adet belirtileri var akinti yok ovu test silik yarinGmz1292 canım n’aptın ?
Bide canim bu agsam sogan kuru icdim yarinda icecem gelecegi varsa reglin iki defa sogan kuru icdigimde gelyor zaten hani fazla gecikme yapmasin diyeGmz1292 canım n’aptın ?
Kuzum ya bebek varsa neden soğan suyu içtin düşük yaptırıyor o ?Bide canim bu agsam sogan kuru icdim yarinda icecem gelecegi varsa reglin iki defa sogan kuru icdigimde gelyor zaten hani fazla gecikme yapmasin diye
Duzen acisindan
Usutmusum ondanda sogan kuru kullandim
Inanmiyorum gercekdenmi!!!!???Kuzum ya bebek varsa neden soğan suyu içtin düşük yaptırıyor o ?
aktarlardami satiliyor nereden alabilirim canim kacinci gun basladin testi denemeye sen
Sen adet olabilmek için içiyorsun onu rahimde ne varsa temizliyo bi daha yapma sakınInanmiyorum gercekdenmi!!!!???
Aa dogrumu bu ?
Bakalim sabah test yapim varsa var yoksa yokdur cnm ama dusuk yapdirdigini bilmiyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?