Daha önce testinde koyuluğu görmüşmüydün canm. Eğer koyuluğu görmediysen 1-2 güne çatlarKızlar bu son yaptığım ovulasyon testi. Telfondkai uygulamada belirtilen yumurtlama gününden iki gün sonra yaptım bundan öncekiler silik çıktı. Testimde bitti sizce kesin yumurta olmuş mu ?
polen nasil birsey hic duymadim
İnşallah çok bekletmeden gelir miniğin canım illa ilaç diye şartlama kendiniHer ay bisey deniyorum bu ay polenle buyudu ilk defa eger gebelik olmazsa bi ay daha polen kullanicam sonrada aklimda incir kuru var
İnşallah çok bekletmeden gelir miniğin canım illa ilaç diye şartlama kendini
nekadar zamandir kullaniyorsunAri poleni canim bende hic duymamistm esimin halasi ben cok grip oluyorm diye vermisti her sabah bir cay kasigi suyla ic dedi icmeye basladm. Ovu testide yapiyodm bu ay ilk defa yumurtamin buyudugunu gordum hic bir sekilde 12 mm den fazla buyumuyodu cunku sonra bi arkadasimdan da polenin yumurta gelistirdigini duydm internetten bi arastirdim gercekten oyleymis sans eseri oldu yani bendede ama nerde satiliyo hic bilmiyorm
yok görmedim bu çatlamamış dimiDaha önce testinde koyuluğu görmüşmüydün canm. Eğer koyuluğu görmediysen 1-2 güne çatlar
nekadar zamandir kullaniyorsun
nekadar zamandir kullaniyorsun
O zaman daha olgunlaşma aşamasında canım önce t çizgisi c çizgisi kadar koyulaşacak sonraki yaptığın testlerde tekrar silikleşmeye başlarsa o zaman çatlamış demektir.yok görmedim bu çatlamamış dimi
O zaman daha olgunlaşma aşamasında canım önce t çizgisi c çizgisi kadar koyulaşacak sonraki yaptığın testlerde tekrar silikleşmeye başlarsa o zaman çatlamış demektir.
En baştakinde çatlamış gibi görünüyor canım ama sen yine de bi kaç kez daha yap iyice silikleşsinSence benim catlamismi canim en bastaki 3 gun oncekiler alttaki dun en alttaki bugun
Canm çk teşekkür ederm testim bitti bidha almak istemiyorum bu sonuçtan sonra ne kdr sürede en koyu olur biliyor musunO zaman daha olgunlaşma aşamasında canım önce t çizgisi c çizgisi kadar koyulaşacak sonraki yaptığın testlerde tekrar silikleşmeye başlarsa o zaman çatlamış demektir.
bende pkos var ve 13yildir evliyim korunmuyoruz okadar soyleyeyim sanaSenindemi yumurtalarin gelismiyo?
bende pkos var ve 13yildir evliyim korunmuyoruz okadar soyleyeyim sana2kizimvar ikiside klomenle oldu simdi 3.istiyoruz 3aydir olmadi
Canım her iki çizgide aynı koyulukta olduktan 24-36 saat içinde yumurta çatlıyor. O koyuluğu gördüğün andan itibaren 2 günde bir en az 1 hafta çalışmalara devam etArkadaslar mrb, ben iki aydır ovulasyon testi kullanıyorum ,acaba yanlıs mı yapıyorum ilişki için tam koyulasması mı gerekiyor.hangi günleri değerlendirmeliyim tam bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?