Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi kullanmaya baslayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bu son yaptığım ovulasyon testi. Telfondkai uygulamada belirtilen yumurtlama gününden iki gün sonra yaptım bundan öncekiler silik çıktı. Testimde bitti sizce kesin yumurta olmuş mu ?

Eklentiler

• 20180601_141029.jpg
    20,7 KB · Görüntüleme: 24
Kızlar bu son yaptığım ovulasyon testi. Telfondkai uygulamada belirtilen yumurtlama gününden iki gün sonra yaptım bundan öncekiler silik çıktı. Testimde bitti sizce kesin yumurta olmuş mu ?
Daha önce testinde koyuluğu görmüşmüydün canm. Eğer koyuluğu görmediysen 1-2 güne çatlar

polen nasil birsey hic duymadim

Ari poleni canim bende hic duymamistm esimin halasi ben cok grip oluyorm diye vermisti her sabah bir cay kasigi suyla ic dedi icmeye basladm. Ovu testide yapiyodm bu ay ilk defa yumurtamin buyudugunu gordum hic bir sekilde 12 mm den fazla buyumuyodu cunku sonra bi arkadasimdan da polenin yumurta gelistirdigini duydm internetten bi arastirdim gercekten oyleymis sans eseri oldu yani bendede ama nerde satiliyo hic bilmiyorm

nekadar zamandir kullaniyorsun

Bu ay kullandim bi tek 20 gun falan icmisimdir heralde canim

O zaman daha olgunlaşma aşamasında canım önce t çizgisi c çizgisi kadar koyulaşacak sonraki yaptığın testlerde tekrar silikleşmeye başlarsa o zaman çatlamış demektir.

Sence benim catlamismi canim en bastaki 3 gun oncekiler alttaki dun en alttaki bugun

Eklentiler

• Screenshot_20180601-170704.png
    120,1 KB · Görüntüleme: 33
  • Screenshot_20180601-170710.png
    167,8 KB · Görüntüleme: 29
  • Screenshot_20180601-170715.png
    98,1 KB · Görüntüleme: 25
O zaman daha olgunlaşma aşamasında canım önce t çizgisi c çizgisi kadar koyulaşacak sonraki yaptığın testlerde tekrar silikleşmeye başlarsa o zaman çatlamış demektir.
Canm çk teşekkür ederm testim bitti bidha almak istemiyorum bu sonuçtan sonra ne kdr sürede en koyu olur biliyor musun

Ortalama 2-3 içinde çatlar gibi ama belli olmuyor canım bazen bu çatlayamıyor bi başka yumurta olgunlaşıp çatlıyor. Eğer yeni test almak istemiyorsan ve Fırsatın varsa regli olana kadar gün aşırı çalışmalara devam et. Çünkü hiç belli olmuyor. Mesela ben regliden 4 gün önce yumurtladım.

Arkadaslar mrb, ben iki aydır ovulasyon testi kullanıyorum ,acaba yanlıs mı yapıyorum ilişki için tam koyulasması mı gerekiyor.hangi günleri değerlendirmeliyim tam bilemiyorum.

Arkadaslar mrb, ben iki aydır ovulasyon testi kullanıyorum ,acaba yanlıs mı yapıyorum ilişki için tam koyulasması mı gerekiyor.hangi günleri değerlendirmeliyim tam bilemiyorum.
Canım her iki çizgide aynı koyulukta olduktan 24-36 saat içinde yumurta çatlıyor. O koyuluğu gördüğün andan itibaren 2 günde bir en az 1 hafta çalışmalara devam et

ovulasyon testinde iki çizgi de eşit olduğu gün önemli
bu yumurtamızın çatlamasına az kalmış demek

yalnız ben şunu anladım ki testi daha iyi takip edebilmek için günde iki kez yapmak gerek

mesela ben sabah yaptım pik olmak üzereydi
dedim ki yarın bu pik olur

ama elimde test cok oldugundan mesai çıkışı saat 2 de tekrar yaptım inanılmaz koyu iki çizgi çıktı

yani ben ertesi gün sabah 11 i beklemiş olsam demekki o saate kadar 9 saattir pik halde kalıcaktı yani 9 saatim kayıp

yumurta çatlar çatlamaz ne kadar çabuk taze spermle karşılasırsa o kadar iyi

çünkü yumurta da saatler geçtikçe canlılıgını kaybediyor ve yoruluyor

zira yumurta yaklaşık 24 saat ya da 36 saate kadar canlı kalabiliyor

diğer testlerde gördüm ki devamında benim yumurtam 22 saatte çatladı

o medenle testi gün içinde iki kez yapmak ya da günü iyi takip etmek adına öğleden sonra yapmak daha faydalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…