- 7 Aralık 2017
- 545
- 359
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım suan enfeksiyon var o engel olurmu sence
Degerlendircem canim bakalm dua edin ya canım acimasinda değerlendireyim :)evet canım bugün ve yarın muhakkak :)
canım bu konuda bilgim yok ama gebeliğe engel olacagını pek sanmıyorum
Adetin gelmis cnm stres yapmada rahat brak kendini olyor bazen az gelirValla canım gelse bi dert gelmese bi dert. Ben tam adet oldum bu ay da yok dedim ama 3 gündür o kadar az sulu ve açık renkli ki aklımda halen soru işaretleri.
Nadir bi durum ama olabilir bi kan verValla canım şuan bitti sadece kahve lekelenmem var başka topikte şuan 2 arkadaş bildiğin adet gibi yoğun ve kırmızı kanaması olmuş ikisi de gebe. Hayırlısı 1 hafta sonra kan vercem bende. Çünkü göğüs uçlarım koyulaştı ve göbeğimde çok silik bi çizgi oluşmuş eşim farketti ama hastayım gebelik yok dedim umutlanmasın die.
Bilmiyorum 10 güne kadar belli olur.Nadir bi durum ama olabilir bi kan ver
Allah buyukdur en onemlisi hastalik olmasin
Meme uclari ben bildigim 3 ay gibi olyor
Benim 3 4 ayda koyulasdi
Bugun ve yarın değerlendir canım silik çıkana kadarEki Görüntüle 2153557 canım pik olmuş dimi bu gece yarın felan degerlendirmeliyim
Sagol canim ama benim adetlrtim 27 28 gunde bir oluyor demkki 12 ve 13 gunde yumrtalama oluyor bugunde 13. gün 3 gun kadar snra yumrtalama olcagini sanmyrm ya teste bi sknti var ya da bu kadar kirmizlik olck bu ay ama adetlrmden dolayi okdr gec yurtmalma olaciginj sanmyrm. Sagol yorumuna .hatta yurmtlama olmus bile olablr oyuzden azalmis olblrdevam canım iki üç güne pik olur
Sagol canim ama benim adetlrtim 27 28 gunde bir oluyor demkki 12 ve 13 gunde yumrtalama oluyor bugunde 13. gün 3 gun kadar snra yumrtalama olcagini sanmyrm ya teste bi sknti var ya da bu kadar kirmizlik olck bu ay ama adetlrmden dolayi okdr gec yurtmalma olaciginj sanmyrm. Sagol yorumuna .hatta yurmtlama olmus bile olablr oyuzden azalmis olblr![]()
Bir de bu direk damlatilan kisa testlerde dha net cikyirdu bu kapakli uzun testlerde sanki net cikmyr gibi gecen ay onu kulnmstm bu ay buna gectm ama bu uzun olanlri sevmedmcanım o belli olmaz
benim adet döngüm 30 hatta 31 dir
geçen ay 15. gün bu ay 14. gün pik oldu
hatta 13. gün bile nerdeyse eşit koyuluktaydı
yani bayagı erken oldu
dr a da gidip onaylattım evet çatlamış sıvı akmış dedi
sende de biraz geç olabilir
rahat ol kasma sakın birden koyulaşır
Hayirlisi cnm bende su regl dort gozle bekliyorum iki gun daha gecsin test yapacam hic sevmem duzensizligiBilmiyorum 10 güne kadar belli olur.
Bu sabah daha bir gun olacak cnmHayırlısı canım kaç gün geciktin?
Tamam canım ama sikinti surda 2 tane ovu. Testim kaldı sadeceBugun ve yarın değerlendir canım silik çıkana kadar
Hayırlısı olsun canımTest yapdim cnm negativ
Tek cizgi kocaman
Regl daha gelmedi
canım ben pko değilim ama benim adet düzendimde 40 45 arası ben adet bitiminden 10 gün sonra başlıyorum her gün bir tane yapıyorum bakıyorum çizgiler koyulaşınca günde 2 ye çıkarıyorumben pkosum ve asiri duzensiz reglim 40 50 gun bile oldugu oluyor gecen ay 14.gun klomenle gelismisti bu ay inofolic kullaniyorum acaba yumurtlamama yardimci olup yine klomen gibi 14.gunde catlama olabilirmi ben neye gore ovulasyon testi kacinci gun baslayayim