- 15 Aralık 2017
- 367
- 305
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teste göre yumurtan olgunlaşmış gibi canım ama sen yapmaya devam et silikleşecek mi ona bak. Tabi bu arada çalışmaları ihmal etme.Merhaba bana yardimci olurmusuz dun ovulasyon testi yaptim resmi ekliyorum sizce yumurtlama olmusmu ne zaman catlar ilk ay kullandigim icin pek anlamiyorum. Koyulugu yeterlimi yumurtlama olmusmudur acaba
Teste göre yumurtan olgunlaşmış gibi canım ama sen yapmaya devam et silikleşecek mi ona bak. Tabi bu arada çalışmaları ihmal etme.
Canim adet tarihin gelince hatta birkac gün once bile kanda beta yükselirKızlar az önce kahve rengi bi akıntım oldu yerleşme kanaması olabilir mi? Yerleşme kanaması yaşayanlar ilişkiden kaç gün sonra oldu ve nasıldı yardımcı olabilir misiniz? Bide yerleşme kanamasından kaç gün sonra kanda beta yükselir
Canim senin yumurtlaman olmus kacinci gunundesin ben 16. Gundeyim hala silik cizgiler goruyorumMerhaba bana yardimci olurmusuz dun ovulasyon testi yaptim resmi ekliyorum sizce yumurtlama olmusmu ne zaman catlar ilk ay kullandigim icin pek anlamiyorum. Koyulugu yeterlimi yumurtlama olmusmudur acaba
Canım ama tahminimce benim yumurta ayın 27 sinde 2. Kez ovu testim pozitif olduğunda döllendi. Yani daha 5 gün geçmiş olduCanim adet tarihin gelince hatta birkac gün once bile kanda beta yükselir
O zaman daha belli olmaz canim yani gec dollenme oldu diyosan uzerinden iki hafta gecince kanda cikiyo diye biliyorumCanım ama tahminimce benim yumurta ayın 27 sinde 2. Kez ovu testim pozitif olduğunda döllendi. Yani daha 5 gün geçmiş oldu
Canım takvim fasa fiso ya benim bu ay takvime göre 12 siydi ama 19 u ve 27sinde yumurtlama oldu.Benim yumurtlama akintım var yumurtlama takvimine gorede tam bugun yumurtlama tarihim ama cizgi hep silik anlamis degilim
canım Bişi sorcam sende pko nun 2 belirtisi de var mı? Göbek bölgesinde yağlanma aşırı kıllanma ve adet düZensizliği bu 3 taneden 2si var mı
Canim senin yumurtlaman olmus kacinci gunundesin ben 16. Gundeyim hala silik cizgiler goruyorum
Canım babada 7 yıl önce pko dediler ama hiç bir belirti yoktu evlendikten sonra yumurtalarımın gelişemediğini söylediler 1 ay klomen kullandım sonraki ay kimyasal gebelik yaşadım bu ay da geçde olsa yumurtalarım çatladı ve inşallah gebeyim.K
Onceden adet olmuyodm 6 ayda bir olurdum canim ama son 1 yildir duzene girdi bende anlamadm ilacta kullanmadm 30 gunde bir adet oluyorm. Bendeki pko yumurtaliklarda pko gorunumu var bide yumurtlamam olmuyo en fazla 12 mm buyuyo onun disinda baska bi etkisi yok yaglanma vs gbi yumurta gelisimi olmuyo bide bi tane hormonum yuksek ama hangisi hatirlamiyorm
29 günde canimDun 16. Gunumdu dun yaptim bu testide bugunde 17 gunumdeyim saat 9 da tekrar test yapicam siliklesmisse catlamis demekmis bakalm siliklesmismi. Kac gunde bir adet oluyosn canim
Canım babada 7 yıl önce pko dediler ama hiç bir belirti yoktu evlendikten sonra yumurtalarımın gelişemediğini söylediler 1 ay klomen kullandım sonraki ay kimyasal gebelik yaşadım bu ay da geçde olsa yumurtalarım çatladı ve inşallah gebeyim.
Acaba kacirmis olabilirmisin pik yaptigi gunu29 günde canim
Canım inşallah ama olmasa bile doktora gittiğinde klomen kullanmak istediğini söyle İnan yumurtaları canlandırıyor. Geç olgunlaşıyor ama çatlıyor yumurtan. Hatta benim yumurtalarım o kadar tembeldiki klomen kullandığım ay olgunlaşmadı ve çatlayamadı. 2 ay sonra çok şükür ayda 2 kez yumurtladımYasadiklarimiz hemen hemen ayni benimde yumurtlarim gelismiyo ben hic ilac kullanmadm daha dogru duzgun bi doktor bulamadigim icin biliyosn her kadin dogum doktoru anlamiyo bizim hastaligimizi benimde bu ay ilk kez yumurtam gelisti cok saskinim insallah benimde bu ay olur gebelik