Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Hangi markayi kullaniyorsun. Kanimca idrarida cok damlatiyor olabilirsin 3 damla yeterli. Ayrica hem sadece ovulasyon testine bagli kalma akintin varmi onu kontrol ediyormusun. Bu kadar panik olma adetlerin cok duzenlimi gunu gununemi oluyorsun ?
Laboquick kullaniyorum canim. Idrari fazla damlatiyor olabilirim:) 5 falan damlatiyorum kesin ciksin diye. Fazla olunca da mi cikmaz? Evet duzenlidir adetim 25 gun surer. Akintimi anlayamiyorum takip edemiyorum o yuzden

Laboquick kullaniyorum canim. Idrari fazla damlatiyor olabilirim:) 5 falan damlatiyorum kesin ciksin diye. Fazla olunca da mi cikmaz? Evet duzenlidir adetim 25 gun surer. Akintimi anlayamiyorum takip edemiyorum o yuzden
3~4 damla normali. 3 sonuc icin yeterli oluyor o kadar damlatma :) daha once doktora gittinmi yani kist falan varsa buda testi etkiliyor 2.cizgi cimayabiliyor ama varsa cizgi cok silik bile olsa hemen ertesi gun kopkoyu girebilirsin illa yavas yavas koyulasacak diye birsey yok bugun tekrar test yapacaksin degil mi

Canim idrari iki uc damla damlat yeterli. Bence cok damlatiyon

Güzel anneler ve anne adayları; fikrinize ihtiyacım var..
Benim adet döngüm normalde 27-28 gündür. Son 1yıldır polip olduğu icin döngüm gittikçe kısaldı.. Ocak ayında polipimi aldırdım ve reglim 27 günde oldu (normale döndü yani)

12. ve 13. günüm yumurta akı gibi akıntım oldu, ovulasyon testinde cok koyu olmasa da 2.çizgi 1.ye yakındı.14.gün azaldı.15.gün test yapmadım. Bugün 16.günüm çok fazla yumurta akı gibi ve sıvı su gibi akıntım olduğu icin test yaptım gündüz 12 de.. Ekte testi ekliyorum, ikinci çizgi cok koyu şimdi ben yumurtladım mı,nezaman yumurtlayacağım 16.gün geç değil mi? 14.gün aksam ilişki oldu en son, bu durumda bugün mü yarın mı olmalı ? aksam tekrar test yaparak silikleşme var mı diye bakmalı mıyım?

Çok uzun yazdım ,kusura bakmayın teşekkürler şimdiden yardımlarınız için <3 <3

Eklentiler

• 12737120_10154325610276494_1792109191_o.webp
    77,2 KB · Görüntüleme: 62
kızlar banada yardımcı olurmusunuz ovalasyon testi yaptım sonuc bu sizde bugun yakınlaşma olsunmu adet döngüm 30 gün bugun adet biteli 10 . gun bugun ik defa ovalasyon testi yaptım saat 4 te sizde birde akşam yapmam gerekir mi bu gün yakınlaşma olamlımı lütfen msjıma cp yazın

bence yumurtladın çünkü bende 17.gün gördüm ve 18.gün çatlama oldu ben değerlendir derim

şimdilik günde bir tane yeter canım 3 saat almadan sıvı almadan test yap ve tam koyu olana kadar günde bir tane yeterli

Arkadaşım çatlamış mı çatlamak üzere mi sence, tekrar test yapayım mı aksam? Bu aksam mı degerlendirmemi önerirsin yarın mı senin nasıl olmustu değerlendirmen.. teşekkür ederim: )
ben çift çizgiyi görmeden önceki geceyi yani 16.günü değerlendirdik ondan sonra olmadı zaten ilişki ve sanırım o tuttu... koyu çizgi olana kadar gün aşırı devam edin derim o zaman kaçırma ihtimaliniz olmaz zatne

bence yumurtladın çünkü bende 17.gün gördüm ve 18.gün çatlama oldu ben değerlendir derim
Canım senin 18. Gün catladiysa değerin nasıl okadar yüksek çıktı maşallah bu arada ve çatlama sonrasında ağrın falan oldumu ??

evet M melek1212 sen nasıl hamiş kaldın yeniyim bu topikte bizlrede yardımcı ol biz de melegimizi kucagımıza alalım en kısa zamanda

o zaman bugun yakınlaşma olsunmu sence benim testi gördünmü canım ne yapam lazım

nisamelek S selin_78 kızlar inanın bilmiyorum bu ay ki mucize gibi oldu resmen çünkü aralık ayında bizde 3 ilişki oldu sadece.. 1 tanesi 14.gün bir tanesi 16.gün bir tanesi de ay sonunda oldu..benim bat 26 aralıktı o gün olmayınca ben akşam test yaptım yoksa ümitlenmeyeyiö diye çünkü hep 2 3 gün gecikme yaşıyordum..yaptım ve pozitif çıktı inanmadım tekrar yaptım oda pozitif..ertesi sabah ilk idrarla yaptım oda pozitif gittim kan verdim 1016,44 çıktı 2 gün sonra 4704 çıktı 2 gün sonra 10.000 çıktı ve karından untrasonla keseyi gördük cuma kontrolüm var kısmetse...
ama ben tabi aralık ayı boyunca arı sütü kullandım kasım ayında incir kürü yaptım tavsiye ederim

Teşekkür ederim güzel ilerlemiş değerler bebisin büyüyor Allah ın izniyle :) Allah tamamına erdirsin inşallah :)

TM CANIM BENİM NE OLURSUN BİZLREDE DUA ET HAMİLENİN DUASI TUTARMIS İNŞLH BİZDE SENİN GİBİ HAMİŞ OLURUZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…