• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Gun icinde defalarca yapiyorum yaa gec de yapiyorum. Sabah idrarinda cikmaz diyorlar bende sabah cikiyor diğer zamanlarda cikmiyor. :KK43:
ilk idrarla yapılmaz
Yapmadan once 3 saat kadar sıvı tüketilmemesi gerekir
İki çizgi de eşit koyulukta olmadığı müddetçe negatif sayılır, haliyle çatlama hemen beklenmez
Adet döngüsünün ortasında da olabilir sonunda olan bile var. Kişiye göre değişiyor. 14 gün meselesi herkeste aynı olmuyormuş
Takip etmeye devam et canım, inşallah yakalarsın ve tatlı bebek ardından gelir

Gun icinde defalarca yapiyorum yaa gec de yapiyorum. Sabah idrarinda cikmaz diyorlar bende sabah cikiyor diğer zamanlarda cikmiyor. :KK43:
Cok acele ediyorsun sabah idrari ile yapma zaten biraz sabret gunde 2 kere yapman yeterli heyecanini anliyorum ama streste iyi birsey degil saat 1 de bide 7 de yapsan yeterli bence suan silik olmasi normal yapmaya devam et

Arkadaslar yardim bu gun reglimin 7. Gunu ovu testi yaptim ama 7.gune gore koyu geldi.gecen ay 7.gun cok silikti zor gorunuyordu.fotoyu atiyorum.sizce catlayacak mi yarin?
Benimde bugun 6.gun bu koyuluga yakin cikti bugun gecen ayda boyle olmustu normalde duzenli olarak 14.gun çatlayan yumurtam 11.gun catladi. Erken olabiliyor bazen teste devam et yarin yada sonraki gun hemen catlayacagini sanmiyorum ama sen yinede saglama al :))

Sencr
Koyulaşmaya başlamiş iyice.bence yarin daha koyu çikacaktir.yarinda muhakak yapmalisin.bazen erken yumurtlama ya da geç yumurtlama olabiliyor.normal canim.dr lar bile regl biter bitmez iliskiye Baslayin die bu sebeple diyorlar[/QSence
bu gece ilişki olsun mu?ben yarin dusunuyorum

Benimde bugun 6.gun bu koyuluga yakin cikti bugun gecen ayda boyle olmustu normalde duzenli olarak 14.gun çatlayan yumurtam 11.gun catladi. Erken olabiliyor bazen teste devam et yarin yada sonraki gun hemen catlayacagini sanmiyorum ama sen yinede saglama al :))
Tamm canim sagol.gecen ay cok silikti 7.gun oyuzden sasirdim.

Çift çizgi koyu olduğu gün mu çalıyor yoksa sonrasında mi . Silik çizgi gördüğümüz gün atlayacak miyiz günde 2 defa mi yapmalıyız testi . Diyelim köyü çizgi gördük deneme oldu ay sonuna kadar test yapmaya devam etmeli miyiz. 2 defa yumurtlama oluyor mu

Gunaydin arkadaslar benim daha cizgilerim koyulasmadi ama 2 gundur sabahlari yapiskan seffaf parmak arasinda uzayan akinti geliyo neden acaba

Çift çizgi koyu olduğu gün mu çalıyor yoksa sonrasında mi . Silik çizgi gördüğümüz gün atlayacak miyiz günde 2 defa mi yapmalıyız testi . Diyelim köyü çizgi gördük deneme oldu ay sonuna kadar test yapmaya devam etmeli miyiz. 2 defa yumurtlama oluyor mu
Koyu cigtigi gunu ve ertrsi gunu degerlendirmeniz gerekiyo. Siliklesince catladigi anlamina gelir.iki kezvyumurtlama olmaz.

Eklentiler

• 20160210_121205.webp
    20160210_121205.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 52
Yumurtlama gunum bugun ya da yarin olmali ama hic bir silik iz bile yok. Gec ni yumurtlayacagim acaba baska bir sorun mu var anlayamadim.

Gunaydin arkadaslar benim daha cizgilerim koyulasmadi ama 2 gundur sabahlari yapiskan seffaf parmak arasinda uzayan akinti geliyo neden acaba
O akıntı geldikten 3-4 gün içinde yumurta catliyor.. Teste devam edin koyu çıkması yakın

Canim bence bu test bozuk sivi tuketmeden 3 saat bekleyip tekrar bir test yap umarim testin vardir.
Canim testim var da sorun bende olmasin hep boyle cikiyor:)insallah testtedir sorun..adetimin 5. Gununden itibaren basladim kacirmamak icin. En fazla bir karalti gorebildim. Koyulasmaya basliyor sandim silindi tekrar.Onlar da sabah idrariylaydi. Ikinci idrarda hic bir sey cikmiyor.

Canim testim var da sorun bende olmasin hep boyle cikiyor:)insallah testtedir sorun..adetimin 5. Gununden itibaren basladim kacirmamak icin. En fazla bir karalti gorebildim. Koyulasmaya basliyor sandim silindi tekrar.Onlar da sabah idrariylaydi. Ikinci idrarda hic bir sey cikmiyor.
zeynepsahinuysTest bozuk canimdamlatma.drar damlatma.ondan da olabilir

kızlar testi günde bir mi iki defa yapıyorsun ? hangi saatlerde yapıyorsunuz . 4 saat sıvı almadan mı deniyorsunuz

Hangi markayi kullaniyorsun. Kanimca idrarida cok damlatiyor olabilirsin 3 damla yeterli. Ayrica hem sadece ovulasyon testine bagli kalma akintin varmi onu kontrol ediyormusun. Bu kadar panik olma adetlerin cok duzenlimi gunu gununemi oluyorsun ?

kızlar testi günde bir mi iki defa yapıyorsun ? hangi saatlerde yapıyorsunuz . 4 saat sıvı almadan mı deniyorsunuz
Dongu gunun ne ? Ona gore baslayacaksin yakin günlerde ben oglen 1 ve aksam 6~7 gibi 2 kez yapiyorum. Ama kacirmamak icin erken basladigim günlerde oglen yapiyorum ilk idrar disinda 3~4 saat sivi almadan yapiliyor. Ama bazi testlerde ilk idrar istiyor o yuzden kullandigin marka ve kullanma seklide onemli.

Back