• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Teşekkür ederim güzel ilerlemiş değerler bebisin büyüyor Allah ın izniyle :) Allah tamamına erdirsin inşallah :)

amin canım inşallah rabbim nasip etsin herkese :)) arı sütünü içmeye hala devam ediyorum ve inan çok faydalı tadı kçtü ama sen suyla içiyorum :)) 3,3 kat artırıyormuş

TM CANIM BENİM NE OLURSUN BİZLREDE DUA ET HAMİLENİN DUASI TUTARMIS İNŞLH BİZDE SENİN GİBİ HAMİŞ OLURUZ

inşallah canım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah ben hep öyle dua ediyorum :) sende inşallah en yakın zamanda katılırsın aramıza :) ayrıca bir tavsiyem daha var kafana takmayı bıraktıgın an kendiliğinden geliyor :)

amin canım inşallah rabbim nasip etsin herkese :)) arı sütünü içmeye hala devam ediyorum ve inan çok faydalı tadı kçtü ama sen suyla içiyorum :)) 3,3 kat artırıyormuş
Evet onu okudum da nerden alicam nasıl yerim bilmiyorum :(

3~4 damla normali. 3 sonuc icin yeterli oluyor o kadar damlatma :) daha once doktora gittinmi yani kist falan varsa buda testi etkiliyor 2.cizgi cimayabiliyor ama varsa cizgi cok silik bile olsa hemen ertesi gun kopkoyu girebilirsin illa yavas yavas koyulasacak diye birsey yok bugun tekrar test yapacaksin degil mi
Az once tekrar yaptim canim. Ip gibi incecik cikti.. 2 milim folikul kistim vardi ama hap kullandim gecmistir diye dusunuyorum. Doktor cok da onemsememisti zaten. Koyulanmadan hastalanirsam tekrar gidecegim. Yumurtam büyümeden catliyor olabilir mi acaba lh artmadan?

AKTARLARDA SATILIYOR SAF ARI SÜTÜ OLMASINA DİKKAT ET MARKETLERDE Kİ GERÇEK DEĞİL ÇÜNKÜ :) BEN İNTERNETTEN SİPARİŞ VERİYORUM HALA DA KULLANIYORUM
Bende internetten baktım zaten güvenen edim. Hangi siteden aldığını söyleyebilir misin acaba sorun olurmu burdan o_O

Az once tekrar yaptim canim. Ip gibi incecik cikti.. 2 milim folikul kistim vardi ama hap kullandim gecmistir diye dusunuyorum. Doktor cok da onemsememisti zaten. Koyulanmadan hastalanirsam tekrar gidecegim. Yumurtam büyümeden catliyor olabilir mi acaba lh artmadan?
Sabir :)) hersey olabilir 25 gunluk donguye gore bugun yarın ovulasyon olmasi gerekiyor sen sabah yine yap belki gecikmede olabilir

Eklentiler

• 20160210_175822.webp
    20160210_175822.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 64
Son yaptigim bu iste.:)
Ee normal olmasi gereken bu koyulasacaktir sıkıntı etme. Bak benimde testlerim bunlar. Erken basladim kimyasal gebelik yasadim 1 ay once o yuzden yumurtlamam degismis olabilir diye beklemedeyim bende :))

Eklentiler

• 1455120794441-1940877196.webp
    1455120794441-1940877196.webp
    22 KB · Görüntüleme: 67
image.webp
Selam kizlar.kizlar bu gun ben doktora gitdim adetden bu yana 14cu gun yumurtlamayi takip etmek icin gitmisdim doktor dedi folekul yok partlamis ola bilir kacira bilirsin.dun ovulasyon testi yapmisdim bugun de yaptim deyerlendire bilirmisiniz. Kacirdimmi?(((

Eki Görüntüle 1769719 Selam kizlar.kizlar bu gun ben doktora gitdim adetden bu yana 14cu gun yumurtlamayi takip etmek icin gitmisdim doktor dedi folekul yok partlamis ola bilir kacira bilirsin.dun ovulasyon testi yapmisdim bugun de yaptim deyerlendire bilirmisiniz. Kacirdimmi?(((
Dun koyuymus epey bugun siliklesmis dun yada onceki gun yumurtlamis olabilirsin adetlerin kac gunde bir oluyor.

Onun mantiğini anlamiş değilim ancak kendi adima şunu söyleyebilirim ben sabah idariyla yapiyorum ve dogru netice verdigine eminim.mesela sivi alimina ve lavabo olayina dikkat ettgimde bile sabah idarrindaki gibi net cizgiyi goremedim.
Aynen benim de. Sabah idrarimda biraz cikiyorsa ne kadar dikkat etsem de 4 saat sivi almasam bile cikmiyor. Dogru cikiyorsa ben sabah da deneyeyim o zaman.

Back