Teşekkür ederim güzel ilerlemiş değerler bebisin büyüyor Allah ın izniyle :) Allah tamamına erdirsin inşallah :)
TM CANIM BENİM NE OLURSUN BİZLREDE DUA ET HAMİLENİN DUASI TUTARMIS İNŞLH BİZDE SENİN GİBİ HAMİŞ OLURUZ
Evet onu okudum da nerden alicam nasıl yerim bilmiyorumamin canım inşallah rabbim nasip etsin herkese :)) arı sütünü içmeye hala devam ediyorum ve inan çok faydalı tadı kçtü ama sen suyla içiyorum :)) 3,3 kat artırıyormuş
TABİKİ CANIM YARDIMCI OLURUM :))
Evet onu okudum da nerden alicam nasıl yerim bilmiyorum
Az once tekrar yaptim canim. Ip gibi incecik cikti.. 2 milim folikul kistim vardi ama hap kullandim gecmistir diye dusunuyorum. Doktor cok da onemsememisti zaten. Koyulanmadan hastalanirsam tekrar gidecegim. Yumurtam büyümeden catliyor olabilir mi acaba lh artmadan?3~4 damla normali. 3 sonuc icin yeterli oluyor o kadar damlatma :) daha once doktora gittinmi yani kist falan varsa buda testi etkiliyor 2.cizgi cimayabiliyor ama varsa cizgi cok silik bile olsa hemen ertesi gun kopkoyu girebilirsin illa yavas yavas koyulasacak diye birsey yok bugun tekrar test yapacaksin degil mi
Bende internetten baktım zaten güvenen edim. Hangi siteden aldığını söyleyebilir misin acaba sorun olurmu burdanAKTARLARDA SATILIYOR SAF ARI SÜTÜ OLMASINA DİKKAT ET MARKETLERDE Kİ GERÇEK DEĞİL ÇÜNKÜ :) BEN İNTERNETTEN SİPARİŞ VERİYORUM HALA DA KULLANIYORUM
Bende internetten baktım zaten güvenen edim. Hangi siteden aldığını söyleyebilir misin acaba sorun olurmu burdan
Tamam canım teşekkür ederimaribilimi sitenin adı canım
rica ederim canım inşallah sende faydasını görürüsünTamam canım teşekkür ederim
Sabir :)) hersey olabilir 25 gunluk donguye gore bugun yarın ovulasyon olmasi gerekiyor sen sabah yine yap belki gecikmede olabilirAz once tekrar yaptim canim. Ip gibi incecik cikti.. 2 milim folikul kistim vardi ama hap kullandim gecmistir diye dusunuyorum. Doktor cok da onemsememisti zaten. Koyulanmadan hastalanirsam tekrar gidecegim. Yumurtam büyümeden catliyor olabilir mi acaba lh artmadan?
Son yaptigim bu iste.:)Sabir :)) hersey olabilir 25 gunluk donguye gore bugun yarın ovulasyon olmasi gerekiyor sen sabah yine yap belki gecikmede olabilir
Ee normal olmasi gereken bu koyulasacaktir sıkıntı etme. Bak benimde testlerim bunlar. Erken basladim kimyasal gebelik yasadim 1 ay once o yuzden yumurtlamam degismis olabilir diye beklemedeyim bende :))Son yaptigim bu iste.:)
Senin daha belirgin masallah:) tez zamanda iyice koyulasir insallah seninki de.:)Ee normal olmasi gereken bu koyulasacaktir sıkıntı etme. Bak benimde testlerim bunlar. Erken basladim kimyasal gebelik yasadim 1 ay once o yuzden yumurtlamam degismis olabilir diye beklemedeyim bende :))
Dun koyuymus epey bugun siliklesmis dun yada onceki gun yumurtlamis olabilirsin adetlerin kac gunde bir oluyor.Eki Görüntüle 1769719 Selam kizlar.kizlar bu gun ben doktora gitdim adetden bu yana 14cu gun yumurtlamayi takip etmek icin gitmisdim doktor dedi folekul yok partlamis ola bilir kacira bilirsin.dun ovulasyon testi yapmisdim bugun de yaptim deyerlendire bilirmisiniz. Kacirdimmi?(((
Valla benim adetim cok duzensiz kafasina gore oluyor bir hafta once yada sonraDun koyuymus epey bugun siliklesmis dun yada onceki gun yumurtlamis olabilirsin adetlerin kac gunde bir oluyor.
Neden sabah idrariyla yapmayin diyorlar o zaman kii..
Aynen benim de. Sabah idrarimda biraz cikiyorsa ne kadar dikkat etsem de 4 saat sivi almasam bile cikmiyor. Dogru cikiyorsa ben sabah da deneyeyim o zaman.Onun mantiğini anlamiş değilim ancak kendi adima şunu söyleyebilirim ben sabah idariyla yapiyorum ve dogru netice verdigine eminim.mesela sivi alimina ve lavabo olayina dikkat ettgimde bile sabah idarrindaki gibi net cizgiyi goremedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?