• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

slm kızlar ben eylul ve ekım ayında adet olmadıgım ıcın dr gıtmıstım ve pko oldugumu ve ınsulın dırencı oldugumu ogrendım ve sekerım tam 600 du (sonra 1 ay seker ılacı kullandım ve normal ınsanların sevıyesıne dustu sekerım sonra 2 seker ılacı ıcerken teke dusurduk ve glifix plus ılacımın adı ve sonra yapılan testlerde seker hastaı olmadıgım sadece strese baglı yukseldıgı cıktı ortaya )bu seker ılacıda hem ınsulını duzenlıyor hemde pkoya ıyı gelıyor o zamandan bu yana 3 defa toplam 6 ayda 1 ay ara vererek klomen ve catlatma ıgnelerı kullandım ama faydası olmadı o ara verılen aylarda ar vermemın sebebı klomen hep 4 5 cm cıvarında kıstler yapmıstı ama klomenle adetım duzene gırdı ve kıstler ıcınde hep dogum kontrol hapı kullandım klomen ıse yaradı her seferınde yumurtam oldu hemde 2 3 tan bırden catladı ama gebelık olmadı bu ayda kullandım yıne catladı ama olmadı gebelık ve kıst yaptı 4 cm ve drum hsg ıstedı sonra ıgne tedavısne gecerız klomenı bırakırız dıyınce bende tedavıyı tamamen bıraktım ve 3 gundur sogan suyu ıcıyorum kıst agrım tamemn yok oldu ve acayıp akıntım var sanırım kıstım erıyor ve sogan suyunun cok faydası oldugunu ogrendım ve drum dogum kontrol hapınıda vermeyınce belkı bır sans olur dedım sogan suyuyla hem yumurtalarım olmazsa gebelık adet olurum dedım bakalım hayırlısıyla rabbım sıfa versın benım sıze sorum bu ovulasyon testı aldım ama ne zaman baslasam yapmaya bılemdeım ılk defa kullancam bugun 9. gunum 28 gunde olunca 12.gun baslanmalı ama akıntı takıbımı nasıl yapcam su an sogandan dolayıda akıntım oluyor nasıl ayırt etcem yumurtlamamı sogan suyumu bılemedım testte pahalı alamam su an tekrar ıcınde de 5 test var ne zaman baslasam sızce allah ısteyenn herkese annelık duygusunu yasatsın ınsallah
Konudan alakasız glifix plusla kilo verdiniz mi acaba

Back