- 3 Ocak 2016
- 765
- 2.584
- 63
ilk idrarla yapılmazGun icinde defalarca yapiyorum yaa gec de yapiyorum. Sabah idrarinda cikmaz diyorlar bende sabah cikiyor diğer zamanlarda cikmiyor.
Cok acele ediyorsun sabah idrari ile yapma zaten biraz sabret gunde 2 kere yapman yeterli heyecanini anliyorum ama streste iyi birsey degil saat 1 de bide 7 de yapsan yeterli bence suan silik olmasi normal yapmaya devam etGun icinde defalarca yapiyorum yaa gec de yapiyorum. Sabah idrarinda cikmaz diyorlar bende sabah cikiyor diğer zamanlarda cikmiyor.
Yarin yada perşembe gunu koyu yakalayacaksindir dongun 25 gundu yanlis hatırlamıyorsamGun icinde defalarca yapiyorum yaa gec de yapiyorum. Sabah idrarinda cikmaz diyorlar bende sabah cikiyor diğer zamanlarda cikmiyor.
Benimde bugun 6.gun bu koyuluga yakin cikti bugun gecen ayda boyle olmustu normalde duzenli olarak 14.gun çatlayan yumurtam 11.gun catladi. Erken olabiliyor bazen teste devam et yarin yada sonraki gun hemen catlayacagini sanmiyorum ama sen yinede saglama al :))Arkadaslar yardim bu gun reglimin 7. Gunu ovu testi yaptim ama 7.gune gore koyu geldi.gecen ay 7.gun cok silikti zor gorunuyordu.fotoyu atiyorum.sizce catlayacak mi yarin?
bu gece ilişki olsun mu?ben yarin dusunuyorumKoyulaşmaya başlamiş iyice.bence yarin daha koyu çikacaktir.yarinda muhakak yapmalisin.bazen erken yumurtlama ya da geç yumurtlama olabiliyor.normal canim.dr lar bile regl biter bitmez iliskiye Baslayin die bu sebeple diyorlar[/QSence
Tamm canim sagol.gecen ay cok silikti 7.gun oyuzden sasirdim.Benimde bugun 6.gun bu koyuluga yakin cikti bugun gecen ayda boyle olmustu normalde duzenli olarak 14.gun çatlayan yumurtam 11.gun catladi. Erken olabiliyor bazen teste devam et yarin yada sonraki gun hemen catlayacagini sanmiyorum ama sen yinede saglama al :))
Koyu cigtigi gunu ve ertrsi gunu degerlendirmeniz gerekiyo. Siliklesince catladigi anlamina gelir.iki kezvyumurtlama olmaz.Çift çizgi koyu olduğu gün mu çalıyor yoksa sonrasında mi . Silik çizgi gördüğümüz gün atlayacak miyiz günde 2 defa mi yapmalıyız testi . Diyelim köyü çizgi gördük deneme oldu ay sonuna kadar test yapmaya devam etmeli miyiz. 2 defa yumurtlama oluyor mu
Canim peki 11. Gunde boyle olmasi anormal degil mi? Evet 25 gun dongum. Az once yaptim bunu. Ikinci idrar. 8 bucuktan 12ye kadar sivi tuketmedim. Bu ne demek oluyor ki?Yarin yada perşembe gunu koyu yakalayacaksindir dongun 25 gundu yanlis hatırlamıyorsam
Canim peki 11. Gunde boyle olmasi anormal degil mi? Evet 25 gun dongum. Az once yaptim bunu. Ikinci idrar. 8 bucuktan 12ye kadar sivi tuketmedim. Bu ne demek oluyor ki?
Canim bence bu test bozuk sivi tuketmeden 3 saat bekleyip tekrar bir test yap umarim testin vardir.Yumurtlama gunum bugun ya da yarin olmali ama hic bir silik iz bile yok. Gec ni yumurtlayacagim acaba baska bir sorun mu var anlayamadim.
O akıntı geldikten 3-4 gün içinde yumurta catliyor.. Teste devam edin koyu çıkması yakınGunaydin arkadaslar benim daha cizgilerim koyulasmadi ama 2 gundur sabahlari yapiskan seffaf parmak arasinda uzayan akinti geliyo neden acaba
Canim testim var da sorun bende olmasin hep boyle cikiyor:)insallah testtedir sorun..adetimin 5. Gununden itibaren basladim kacirmamak icin. En fazla bir karalti gorebildim. Koyulasmaya basliyor sandim silindi tekrar.Onlar da sabah idrariylaydi. Ikinci idrarda hic bir sey cikmiyor.Canim bence bu test bozuk sivi tuketmeden 3 saat bekleyip tekrar bir test yap umarim testin vardir.
zeynepsahinuysTest bozuk canimdamlatma.drar damlatma.ondan da olabilirCanim testim var da sorun bende olmasin hep boyle cikiyor:)insallah testtedir sorun..adetimin 5. Gununden itibaren basladim kacirmamak icin. En fazla bir karalti gorebildim. Koyulasmaya basliyor sandim silindi tekrar.Onlar da sabah idrariylaydi. Ikinci idrarda hic bir sey cikmiyor.
Gun icinde defalarca yapiyorum yaa gec de yapiyorum. Sabah idrarinda cikmaz diyorlar bende sabah cikiyor diğer zamanlarda cikmiyor.
Hangi markayi kullaniyorsun. Kanimca idrarida cok damlatiyor olabilirsin 3 damla yeterli. Ayrica hem sadece ovulasyon testine bagli kalma akintin varmi onu kontrol ediyormusun. Bu kadar panik olma adetlerin cok duzenlimi gunu gununemi oluyorsun ?Canim testim var da sorun bende olmasin hep boyle cikiyor:)insallah testtedir sorun..adetimin 5. Gununden itibaren basladim kacirmamak icin. En fazla bir karalti gorebildim. Koyulasmaya basliyor sandim silindi tekrar.Onlar da sabah idrariylaydi. Ikinci idrarda hic bir sey cikmiyor.
Dongu gunun ne ? Ona gore baslayacaksin yakin günlerde ben oglen 1 ve aksam 6~7 gibi 2 kez yapiyorum. Ama kacirmamak icin erken basladigim günlerde oglen yapiyorum ilk idrar disinda 3~4 saat sivi almadan yapiliyor. Ama bazi testlerde ilk idrar istiyor o yuzden kullandigin marka ve kullanma seklide onemli.kızlar testi günde bir mi iki defa yapıyorsun ? hangi saatlerde yapıyorsunuz . 4 saat sıvı almadan mı deniyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?