Mantığı şuOnun mantiğini anlamiş değilim ancak kendi adima şunu söyleyebilirim ben sabah idariyla yapiyorum ve dogru netice verdigine eminim.mesela sivi alimina ve lavabo olayina dikkat ettgimde bile sabah idarrindaki gibi net cizgiyi goremedim.
Peki sabahki idrarda cikip 2.sinde cikmiyorsa cikmamis mi kabul edecegizMantığı şuinlenmiş idrar olmayacak.Vucud hareket halindeykenki idrar önemli....
Aynen benim de. Sabah idrarimda biraz cikiyorsa ne kadar dikkat etsem de 4 saat sivi almasam bile cikmiyor. Dogru cikiyorsa ben sabah da deneyeyim o zaman.
Bugunu degerlendirmekten baska yapacak biseyin yok. Yarin oburgun test yapmaninda anlami kalmadi doktor yumurta gormediyse yuksek ihtimalle catlamistir.Valla benim adetim cok duzensiz kafasina gore oluyor bir hafta once yada sonra
Evet dun ve bugun yaptik gerisi Allaha kalmis((Bugunu degerlendirmekten baska yapacak biseyin yok. Yarin oburgun test yapmaninda anlami kalmadi doktor yumurta gormediyse yuksek ihtimalle catlamistir.
Bir daha yumurta takibine 14.gun gitmezsin artik ama umarim gerek kalmaz :)) ben cuma gunu adetin 9.gunu randevum var inşallah vardir yumuslarimEvet dun ve bugun yaptik gerisi Allaha kalmis((
Ovulasyon testleri hep oyle gosteriyor ben 14cu gun zannediyordum demekki bazen suprizler oluyor maalesefBir daha yumurta takibine 14.gun gitmezsin artik ama umarim gerek kalmaz :)) ben cuma gunu adetin 9.gunu randevum var inşallah vardir yumuslarim
Sana da hayirlisini versin AllahBir daha yumurta takibine 14.gun gitmezsin artik ama umarim gerek kalmaz :)) ben cuma gunu adetin 9.gunu randevum var inşallah vardir yumuslarim
Amin canim cumlemize. Ovulasyon testine tek basina itibar etme kendi akintinida takip et her ay 14.gun diye brsy yokSana da hayirlisini versin Allah
Sabahinkinde yani ilk idrarda net cikmayacagi için tavsiye edilmiyorya...Peki sabahki idrarda cikip 2.sinde cikmiyorsa cikmamis mi kabul edecegiz
Amin canim inşallah. Cocuk yapicaz diye ne duyarsak yapip iciyoruz Allah sonumuzu hayir etsin inşallahKızlar slm, bende ovulasyon testi siparişi verdim yarın gelecek başlıyoruz yine çalışmalara tam gaz devaminşallah bu ay hayırlı, sağlıklı bebişlerimize kavuşuruz
Bu arada arı sütü ne işe yarıyor anlamadım ben
Kızlar slm, bende ovulasyon testi siparişi verdim yarın gelecek başlıyoruz yine çalışmalara tam gaz devaminşallah bu ay hayırlı, sağlıklı bebişlerimize kavuşuruz
Bu arada arı sütü ne işe yarıyor anlamadım ben
RAHİMİN KOLAY TOPARLANMASINI SAĞLIYOR VE GEBELİK İHTİMALİNİ 3,3 KAT ARTIRIYOR
Canım benim cevap için teşekkür ederim.
Amin canim inşallah. Cocuk yapicaz diye ne duyarsak yapip iciyoruz Allah sonumuzu hayir etsin inşallah
rica ederim canım ben aralık ayında tekrar kullanmaya başladım ve hala devam ediyorum
Bende senin önersiğin siteden sipariş vereceğim. Arı sütü herşeye iyi geliyor sonuçtaAllahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişimizi annesi
Al bende de o kadar, denemediğimiz şey kalmadı nerdeyse. Allah sonumuzu hayır etsintam hız devam çalışmalara yılmak yok
inşallah canım yaaaa bende onun için aldım ve inan faydasını gördüm inşallah sende görürsün rahim toparlandı en önemlisiBende senin önersiğin siteden sipariş vereceğim. Arı sütü herşeye iyi geliyor sonuçtaAllahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişimizi annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?