Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Kızlar ben kırmızıları gördüm, hayırlısı bakalım gelecek ay inşallah.

Kızlar ben kırmızıları gördüm, hayırlısı bakalım gelecek ay inşallah.
canım hayırlısı olsun bu kırmızıların gelmesi bir sonraki ayın gebelik ihtimali hazırlıkları biliyorsun..inşallah hayırlısıyla seninde mutlu haberini buradan okuyacağız.bu arada gebelik bağışıklık sistemini zayıflatıyor yine hastayımmm

İnşallah canım benim, dua et bana. Aman dikkat et kendine ve bebişimize annesi geçmiş olsun. Kendini iyice koru ve bol bol meyve tüket canım özellikle c vitami

İnşallah canım benim, dua et bana. Aman dikkat et kendine ve bebişimize annesi geçmiş olsun. Kendini iyice koru ve bol bol meyve tüket canım özellikle c vitami
tamam canım tüketiyorum sayılır..canımın en az istediği şey meyve malesef zorla yiyorum.gündüzleri turşu akşamları çikolata canavarı oluyorum ortaya karışık yani ama onları da zararlı olduklarından çok yememeye çalışıyorum.çok sağol canım

Merhaba kızlar. Ovulasyon testi 1 aylık bi uygulama için kaç tane gerekli siz ne kadar kullandınız sipariş vereceğimde.

Merhaba kızlar. Ovulasyon testi 1 aylık bi uygulama için kaç tane gerekli siz ne kadar kullandınız sipariş vereceğimde.

Ben 7. Gün başladım. 17. Gün çift çizgiyi gördüm o yüzden 17. Ve 18. Gün çatlamayı yakalayabilmek için 3er tane kullandım. Yani toplamda 16 test kullanmış oldum. Arada birkaç tane hatalı yapsan veya yumurtlama gecikse vs bence 20-25lik paket işini görür.

Ben bu test işini pek çözemedim yardımcı olursunuz dimi.

Kizlar dün sabah ovulasyon testi yaptim pozitif cikmisti bu sabah yaptim Yine pozitif cikti yarin da yapicam nasil cikacak merak ediyorum neden boyle catlamanin olmasi zaman mi aliyor ki?

Arkadaslar yardim bu gun reglimin 7. Gunu ovu testi yaptim ama 7.gune gore koyu geldi.gecen ay 7.gun cok silikti zor gorunuyordu.fotoyu atiyorum.sizce catlayacak mi yarin?

Eklentiler

• 20160209_192112.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 39
Arkadaslar yardim bu gun reglimin 7. Gunu ovu testi yaptim ama 7.gune gore koyu geldi.gecen ay 7.gun cok silikti zor gorunuyordu.fotoyu atiyorum.sizce catlayacak mi yarin?

Koyulaşmaya başlamiş iyice.bence yarin daha koyu çikacaktir.yarinda muhakak yapmalisin.bazen erken yumurtlama ya da geç yumurtlama olabiliyor.normal canim.dr lar bile regl biter bitmez iliskiye Baslayin die bu sebeple diyorlar

Arkadaslar benim de bir turlu gelmiyor 2. Cizgi. 25 gunde 1 adet oluyorum 8. Gunden itibaren yapiyorum. Bugun 10. Gun ama ikinci cizgiden eser yok. Hayalet cizgi bile yok. Hesaplayicilara gore 11. Gun olmasi gerekiyor ama cikmiyor. Sadece sabah idrarinda belli belirsiz cikiyor. Gün icinde yaptiklarimda hic bir sey yok. Sebep ne olabilir bir fikriniz var mi?

Acele etme daha 3 gun var soyledigine gore sen hergün ayni saatte yapmaya devam et erken saatlerde degilde 1~2 gibi yap yarin benimde silikten bir anda pik yapmisti gecen ay stres yapma :))
Gun icinde defalarca yapiyorum yaa gec de yapiyorum. Sabah idrarinda cikmaz diyorlar bende sabah cikiyor diğer zamanlarda cikmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…