kızlar ben cıft cızgıyı gördugum gun ver ertesı gunu ilşkide bulunmustum
canım hayırlısı olsun bu kırmızıların gelmesi bir sonraki ayın gebelik ihtimali hazırlıkları biliyorsun..inşallah hayırlısıyla seninde mutlu haberini buradan okuyacağızKızlar ben kırmızıları gördüm, hayırlısı bakalım gelecek ay inşallah.
canım hayırlısı olsun bu kırmızıların gelmesi bir sonraki ayın gebelik ihtimali hazırlıkları biliyorsun..inşallah hayırlısıyla seninde mutlu haberini buradan okuyacağız.bu arada gebelik bağışıklık sistemini zayıflatıyor yine hastayımmm
tamam canım tüketiyorum sayılır..canımın en az istediği şey meyve malesef zorla yiyorum.gündüzleri turşu akşamları çikolata canavarı oluyorum ortaya karışık yaniİnşallah canım benim, dua et bana. Aman dikkat et kendine ve bebişimize annesigeçmiş olsun. Kendini iyice koru ve bol bol meyve tüket canım özellikle c vitami
oluruz canımkizlar ben de test siparişi verdim , kullanma konusunda yardımcı olursunuz dimi
Merhaba kızlar. Ovulasyon testi 1 aylık bi uygulama için kaç tane gerekli siz ne kadar kullandınız sipariş vereceğimde.
Ben bu test işini pek çözemedim yardımcı olursunuz dimi.Ben 7. Gün başladım. 17. Gün çift çizgiyi gördüm o yüzden 17. Ve 18. Gün çatlamayı yakalayabilmek için 3er tane kullandım. Yani toplamda 16 test kullanmış oldum. Arada birkaç tane hatalı yapsan veya yumurtlama gecikse vs bence 20-25lik paket işini görür.
Ben bu test işini pek çözemedim yardımcı olursunuz dimi.
Teşekkür ederim,dilerim güzel haberlerimizi de paylaşırız burada :)Tabi ki. Elimden geldiğince :)
Teşekkür ederim,dilerim güzel haberlerimizi de paylaşırız burada :)
Ben 4 gun gordum pozitifi.bazilarinda boyle cikiyoKizlar dün sabah ovulasyon testi yaptim pozitif cikmisti bu sabah yaptim Yine pozitif cikti yarin da yapicam nasil cikacak merak ediyorum neden boyle catlamanin olmasi zaman mi aliyor ki?
Ben 4 gun gordum pozitifi.bazilarinda boyle cikiyo
Arkadaslar yardim bu gun reglimin 7. Gunu ovu testi yaptim ama 7.gune gore koyu geldi.gecen ay 7.gun cok silikti zor gorunuyordu.fotoyu atiyorum.sizce catlayacak mi yarin?
Gun icinde defalarca yapiyorum yaa gec de yapiyorum. Sabah idrarinda cikmaz diyorlar bende sabah cikiyor diğer zamanlarda cikmiyor.Acele etme daha 3 gun var soyledigine gore sen hergün ayni saatte yapmaya devam et erken saatlerde degilde 1~2 gibi yap yarin benimde silikten bir anda pik yapmisti gecen ay stres yapma :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?