Olabilir herkesde bi yumurta olusmuyo kiminde iki kiminde uc dort. Ama testte bunun etki edip etmedigini bilmiyorum.testte 3gune kadar iki cizgiyi koyu gorebilmeniz normaldir yazmis.Birden fazla yumurta olabilir mi? Bende 3 gün arayla çift çıktı ama tutmadı malesef
Hmm anladım, canımBenim hormonlarim normal çıktı bi sorun yok dedi doktor.sadece cok az bi enfeksiyon var oda hamilelige engel olacak kadar degil dedi enfeksiyon icin bi toz verdi kullandim gecti
Biz ne kadar konuşmak boş bebegimmmmGeçenlerde çocuğu olan bi arkadaşla konuştum 6 ay çocukları olmamış doktora gitmiş ikiside bi sorun çıkmamış 8. Ci ayda olmuş yani sorun olmasa bile hemen olmuyor dedi demekki vakti var arkadaşlar fazla üstüne durmamaya çalışalım en güzeli moralimizi yüksek tutalım ovilasyon testini de çok inanmayalım oraya odaklanıp hiç hamile kalamıyoruz sanki :)
Aynen canım ama anlayamıyoruz bizde bi umutla yaptık ama olmuyormuş demekki herşey Allah'ın elindeymiş o derse oluyor testler para tutmasından başka hiçbirşey değil tatlım ne diyelim denesinler inşallah dediğin gibi üzülmezler biz gibi :))Biz ne kadar konuşmak boş bebegimmmmherkes denesin gorsun biz de aynı şeyleri yaptık tecrübe farklı bir şey. İnşallah onlar hayal kırıklığına uğramaz da yanılan biz oluruz.
yeni konu açtım canım sen de gel kafa dağıtalımAynen canım ama anlayamıyoruz bizde bi umutla yaptık ama olmuyormuş demekki herşey Allah'ın elindeymiş o derse oluyor testler para tutmasından başka hiçbirşey değil tatlım ne diyelim denesinler inşallah dediğin gibi üzülmezler biz gibi :))
Olur canım iyi olur :)yeni konu açtım canım sen de gel kafa dağıtalım
gebelik isteyenler testleri atıyoruz moral topluyoruz
Yanlış yerde acmisim ama olsun konusu yeter :) :)Olur canım iyi olur :)
Aynen canım bence böyle testlere kimse inanmasın derim bol dua edelim Allah dan isteyelim ve bekleyelim :)Yanlış yerde acmisim ama olsun konusu yeter :) :)
Evet canım yer gök dua ileAynen canım bence böyle testlere kimse inanmasın derim bol dua edelim Allah dan isteyelim ve bekleyelim :)
Canım biz zaten testlerden sikayetciyiz boşver testi at gitsin bi ise yaramıyor ben yeni konu açtım gel oraya moral toplayalim bebis için daha önemlikızlar bir cevap verin bana da yahu..
Canım konunun yerini degistirdim yeni adı ' hamile kalmak isteyenler testleri atalım moral toplayalim'Aynen canım bence böyle testlere kimse inanmasın derim bol dua edelim Allah dan isteyelim ve bekleyelim :)
bende bu ay ilk defa kullanıyorum çok heyecan yaptımCanım biz zaten testlerden sikayetciyiz boşver testi at gitsin bi ise yaramıyor ben yeni konu açtım gel oraya moral toplayalim bebis için daha önemli
Canim erkek cocuk icin koyulastiktan sonra biraz siliklesiyo ya ozamn iliski olmasi gerekiyormus.oyle dene.cin takvimine de bi bak istersenbende bu ay ilk defa kullanıyorum çok heyecan yaptım
Sen bugunu ve yarini mutlaka degerlendir canim.adet gununu belirlemiyo bu testler.herkesin yumurtlama gunu farkludir.Ben de bi soru sorucam. Ovulasyon testi pozitif çıktı 2 çizgi de kopkoyu bir şekilde. Hangi günler çalışmaya başlamalı?
Bir de 14.gün yaptım testi. adet günüm buna göre 28.günde mi olcak.
Çünkü düzenli değildir. 30larda olur genelde.Kafam karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?