Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Geçenlerde çocuğu olan bi arkadaşla konuştum 6 ay çocukları olmamış doktora gitmiş ikiside bi sorun çıkmamış 8. Ci ayda olmuş yani sorun olmasa bile hemen olmuyor dedi demekki vakti var arkadaşlar fazla üstüne durmamaya çalışalım en güzeli moralimizi yüksek tutalım ovilasyon testini de çok inanmayalım oraya odaklanıp hiç hamile kalamıyoruz sanki :)

selam kızlar yine ben:)
ben ovulasyon testini erkek bebek ihtimali için almıştım belki tuttururum diye fakat eşim plan yapma deneyelim diyip duruyor.benim bugün 11.günüm testte çok silik çıktı sabah acaba bu önümüzdeki 4-5 gün çalışmalara başlasam mı yoksa koyulaşmasını mı beklesem?

Ben de bi soru sorucam. Ovulasyon testi pozitif çıktı 2 çizgi de kopkoyu bir şekilde. Hangi günler çalışmaya başlamalı?
Bir de 14.gün yaptım testi. adet günüm buna göre 28.günde mi olcak.
Çünkü düzenli değildir. 30larda olur genelde.Kafam karışık

Biz ne kadar konuşmak boş bebegimmmm herkes denesin gorsun biz de aynı şeyleri yaptık tecrübe farklı bir şey. İnşallah onlar hayal kırıklığına uğramaz da yanılan biz oluruz.

Biz ne kadar konuşmak boş bebegimmmm herkes denesin gorsun biz de aynı şeyleri yaptık tecrübe farklı bir şey. İnşallah onlar hayal kırıklığına uğramaz da yanılan biz oluruz.
Aynen canım ama anlayamıyoruz bizde bi umutla yaptık ama olmuyormuş demekki herşey Allah'ın elindeymiş o derse oluyor testler para tutmasından başka hiçbirşey değil tatlım ne diyelim denesinler inşallah dediğin gibi üzülmezler biz gibi :))

yeni konu açtım canım sen de gel kafa dağıtalım
gebelik isteyenler testleri atıyoruz moral topluyoruz

Hamile kalmak isteyenler testleri atalım moral toplayalim HAYDİ KİZLAR YENİ KONU ACTİM GELİN BİRLİKTE KAFA DAGİTALİM

Sen bugunu ve yarini mutlaka degerlendir canim.adet gununu belirlemiyo bu testler.herkesin yumurtlama gunu farkludir.

Bebek isini tamamen bu testlere birakmak hatadir.koyulastigi zamanlar zaten degerlendirilir.ama diger zamnlarda da gun asiri yapmak gerekir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…