• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

kızlar napıosunz bnm bat ada az kaldı beklemedyım 4gun var

ınss cnm ama regl gbı agrı cekmeye basladım sımdıdenn sag tarafmm agrıyor kac saattr senınn tahlıller ne oldu hormona baktrcktn
Gidemedim ya malesef zaten bişey i çok isterim olmaz sinir oldum bugün artık diğer aya kaldı :KK43: ayrıca bozma sen moralini kasık ağrısı da hamilelik belirtisi olabiliyormuş bazen canım

Gidemedim ya malesef zaten bişey i çok isterim olmaz sinir oldum bugün artık diğer aya kaldı :KK43: ayrıca bozma sen moralini kasık ağrısı da hamilelik belirtisi olabiliyormuş bazen canım
adetın 3.4 gunlerıne kdr gdp baktırabılırsın cnm ılla ıkıncı gun gtmen gerekmıo hatta 3. gün en iyisi

bnmkasık agrısı regl dir cunku hsgden snra farketmeye basladım bırkac gun öncesnden reglı gecen ay da anlamıstımm tabı hayrlıssı

adetın 3.4 gunlerıne kdr gdp baktırabılırsın cnm ılla ıkıncı gun gtmen gerekmıo hatta 3. gün en iyisi

bnmkasık agrısı regl dir cunku hsgden snra farketmeye basladım bırkac gun öncesnden reglı gecen ay da anlamıstımm tabı hayrlıssı
Evet ben de 3.gunu hormon testi yaptirmistim

Hiç belli olmaz canın ya inşallah olur bu ay senin olmadı gideyim ozaman

Yardımcı olmayı inan çok isterim tatlım da ben iki ay kullandım o testleri. İlk ay 10 gün üst üste çift çıktı.meğer hamileymisim ama kimyasal gebelikmis bir de bu ay Denedim çizgi 4gun silik çıktı adet gecikince koyulasmaya başladı inan ben bunlara akıl sır erdiremiyorum bu yüzden bıraktım ben test yapmayı adet bittikten sonra gün aşırı iliski dene dua et ve Rabbim e bırak ben öyle yapacağım artık. Çünkü gebe kalmak için moral ve rahatlık çok önemli o testler insanı strese sokuyor umutlandiriyor sonra da hayal kırıklığı tabi... Rabbim en kısa zamanda bebislerimize kavustursun.
Geçmiş olsun, kimyasal gebelik olduğunu nasıl anladın?

Back
X