canım çin takvimine göre ocak ve şubat ayı erkek gösteriyor benim içinCanim erkek cocuk icin koyulastiktan sonra biraz siliklesiyo ya ozamn iliski olmasi gerekiyormus.oyle dene.cin takvimine de bi bak istersen
Ozamn degerlendir canim yasina bir ekleyerek bakiyon degil mi cin takviminecanım çin takvimine göre ocak ve şubat ayı erkek gösteriyor benim için
Evet canım zaten doğum tarihini yazınca otomatik hesaplıyor +1e göre çıkıyorOzamn degerlendir canim yasina bir ekleyerek bakiyon degil mi cin takvimine
Tamm canim. Bazilari eklemeden yapiyo.o yanlis.ocak ve subat dogumlular +2 ekliyor.hayirlisiyla bi oglusun olur ins.Evet canım zaten doğum tarihini yazınca otomatik hesaplıyor +1e göre çıkıyor
Hiç bişey olmuyor bende de çıktı hemde belli çift çizgi hamileyim diye ümit yaptın burda okıduklarıma göre ama adet oldum şuan fazla takma böyle şeyleri derim adetin gelmezse test yap ovilasyona bağlı kalma canımMrb kızlar ya birşey soracağım tekrar adetime iki gün ovulasyon testim kalmıştı bir tane öğlesine deneyim Dedi ikinci çizgi hafif çıktı sizce neden tek çizgi değil yumurtlama günümü geçirdim değerlendirdim tek çizgi çıkması gerekmiyormuş
Simdilik negatif.ikisinin de koyu olmasi gerekiyor.yapmaya devam et.Kizlarcim bi bana da el atar misiniz lütfen. İlk kez kullanıyorum az önce yaptığım ovulasyon testi, adetin 7. Günü bu arada. Ne diyor bu test?
Tesekkur ederimSimdilik negatif.ikisinin de koyu olmasi gerekiyor.yapmaya devam et.
amin canım içimden erkek olsun diye geçiyor ama hayırlısı neyse o olsun inşallah sağlıklı olsun da kız da olur erkek teTamm canim. Bazilari eklemeden yapiyo.o yanlis.ocak ve subat dogumlular +2 ekliyor.hayirlisiyla bi oglusun olur ins.
testlere takılma canım hele ovulasyona hiç bakma sen bizim gruba gel stres at.Mrb kızlar ya birşey soracağım tekrar adetime iki gün ovulasyon testim kalmıştı bir tane öğlesine deneyim Dedi ikinci çizgi hafif çıktı sizce neden tek çizgi değil yumurtlama günümü geçirdim değerlendirdim tek çizgi çıkması gerekmiyormuş
3 aydır deniyorum, bugün sıvı birikmesi çıktı. Tedaviye başlıyorumSen ne zamandir deniyorsun.ins.tez zamnda guzel haber aliriz ben de 4gundur testte iki cizgiyi koyu goruyorum.
Sivi birikmesi ne ki neden kaynalaniyor?gecmis olsun canim3 aydır deniyorum, bugün sıvı birikmesi çıktı. Tedaviye başlıyorum
Teşekkürler. Iltihap veya üşütmeden olabiliyormuş. Rahmin çevresi sıvı ile dolmuş buna mayi kolleksiyonu deniliyormuş. Bir hafta yoğun ilaç tedavisi ve sonra kontrol olacak. Bakalım inşallah herkes şifasını bulurSivi birikmesi ne ki neden kaynalaniyor?gecmis olsun canim
Amin canimTeşekkürler. Iltihap veya üşütmeden olabiliyormuş. Rahmin çevresi sıvı ile dolmuş buna mayi kolleksiyonu deniliyormuş. Bir hafta yoğun ilaç tedavisi ve sonra kontrol olacak. Bakalım inşallah herkes şifasını bulur
Hemen şimdi olsun benceKızlar resimde üstteki dün alttaki bugünün testi
Dün ilişki olmadı bugün olsa faydası varmı
Yorumlarmısınız
Keske dunu degerlendirseydin dun pozitifmis.bugunu degerlendirKızlar resimde üstteki dün alttaki bugünün testi
Dün ilişki olmadı bugün olsa faydası varmı
Yorumlarmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?