Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Ben de ilk kullanıyorum Can'ım valla stres yaptı beni bende bu aydan sonra kullanmıcam hamiel kalırım inşallah ama gerçekten yoruldum

Arkadaşlar ben predictor ile hamile kaldım.. çift çizgiyi gördüğümüz gece ve ertesi gece denememiz oldu.. cinsiyeti henüz bilmiyorum, 12 haftalık hamileyim öğrenir öğrenmez yazarım :)

üzerinden çok zaman geçmiş ama bebeginizin cinsiyetini öğrebilirmiyim

kızlar ben az önce tekrar test yaptım yine tek çizgi galiba benim yumurtlama günüm değil daha zaten telefondaki programa göre ayın 26sında.dün sabah ki test yanlıştı galiba

Arkadaşlar bende ovulasyon testinde dün çift çizgiyi yakaladm fakat bugün yaptım yine koyu bir şekilde çift çizgi çıktı sizce yumurtam catlamismidir...

Arkadaşlar bende ovulasyon testinde dün çift çizgiyi yakaladm fakat bugün yaptım yine koyu bir şekilde çift çizgi çıktı sizce yumurtam catlamismidir...
çift çizgiyi GÖRDÜKTEN sonra çatlıyomuş yumurta canım anca çatlıcak sanırım değerlendir bugün ve yarını derim

Ozaman erken canım sen tahminen 14yada 15. Günde olman lazım bende 28 29 günde oluyorum ikidir test yapıyorum ovilasyonda hep 14 de net çift çizgi çıktı bende canım seninde o tarihde olması lazım
o zaman teste devam :) bir kaç güne belli olur herhalde

Arkadaslar bu dorduncu gun yine boyle koyu goruyorum iki uc gun koyu görülebilir diye yaziyo ovu testinde.4gun ust uste gormek normal mi sizce

Eklentiler

• 20160120_190623.webp
    5 KB · Görüntüleme: 45
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…