sagol cevap icin canimBilmiyorum ama en fazla iki gün üst üstte çıkar yani canım
Rica ederim canım devam et bakalım nekadar daha çıkıcaksagol cevap icin canim
Öyle yapacagm canimRica ederim canım devam et bakalım nekadar daha çıkıcak
Ayy hadi hayırlı haberlerle gel canımkızlar napıosunz bnm bat ada az kaldı beklemedyım 4gun var
Ins. Güzel haberlerle gelirsinkızlar napıosunz bnm bat ada az kaldı beklemedyım 4gun var
ınss cnm ama regl gbı agrı cekmeye basladım sımdıdenn sag tarafmm agrıyor kac saattr senınn tahlıller ne oldu hormona baktrcktnAyy hadi hayırlı haberlerle gel canım
aamınn cnm ınsallah pek umudum yokIns. Güzel haberlerle gelirsin
Gidemedim ya malesef zaten bişey i çok isterim olmaz sinir oldum bugün artık diğer aya kaldıınss cnm ama regl gbı agrı cekmeye basladım sımdıdenn sag tarafmm agrıyor kac saattr senınn tahlıller ne oldu hormona baktrcktn
adetın 3.4 gunlerıne kdr gdp baktırabılırsın cnm ılla ıkıncı gun gtmen gerekmıo hatta 3. gün en iyisiGidemedim ya malesef zaten bişey i çok isterim olmaz sinir oldum bugün artık diğer aya kaldıayrıca bozma sen moralini kasık ağrısı da hamilelik belirtisi olabiliyormuş bazen canım
Evet ben de 3.gunu hormon testi yaptirmistimadetın 3.4 gunlerıne kdr gdp baktırabılırsın cnm ılla ıkıncı gun gtmen gerekmıo hatta 3. gün en iyisi
bnmkasık agrısı regl dir cunku hsgden snra farketmeye basladım bırkac gun öncesnden reglı gecen ay da anlamıstımm tabı hayrlıssı
Hiç belli olmaz canın ya inşallah olur bu ay senin olmadı gideyim ozamanadetın 3.4 gunlerıne kdr gdp baktırabılırsın cnm ılla ıkıncı gun gtmen gerekmıo hatta 3. gün en iyisi
bnmkasık agrısı regl dir cunku hsgden snra farketmeye basladım bırkac gun öncesnden reglı gecen ay da anlamıstımm tabı hayrlıssı
Ne çıkmıştı senin canımEvet ben de 3.gunu hormon testi yaptirmistim
ınsallah cnmmHiç belli olmaz canın ya inşallah olur bu ay senin olmadı gideyim ozaman
Geçmiş olsun, kimyasal gebelik olduğunu nasıl anladın?Yardımcı olmayı inan çok isterim tatlım da ben iki ay kullandım o testleri. İlk ay 10 gün üst üste çift çıktı.meğer hamileymisim ama kimyasal gebelikmis bir de bu ay Denedim çizgi 4gun silik çıktı adet gecikince koyulasmaya başladı inan ben bunlara akıl sır erdiremiyorum bu yüzden bıraktım ben test yapmayı adet bittikten sonra gün aşırı iliski dene dua et ve Rabbim e bırak ben öyle yapacağım artık. Çünkü gebe kalmak için moral ve rahatlık çok önemli o testler insanı strese sokuyor umutlandiriyor sonra da hayal kırıklığı tabi... Rabbim en kısa zamanda bebislerimize kavustursun.
Birden fazla yumurta olabilir mi? Bende 3 gün arayla çift çıktı ama tutmadı malesefsagol cevap icin canim
İlişkiden sonra kan gelmişti ertesi gün kan verdim HCG 50cikmisti sonra düştü yavaş yavaşGeçmiş olsun, kimyasal gebelik olduğunu nasıl anladın?
Teşekkürler cevabın için. Umarım hep birlkkte güzel haberler alırızİlişkiden sonra kan gelmişti ertesi gün kan verdim HCG 50cikmisti sonra düştü yavaş yavaş
Benim hormonlarim normal çıktı bi sorun yok dedi doktor.sadece cok az bi enfeksiyon var oda hamilelige engel olacak kadar degil dedi enfeksiyon icin bi toz verdi kullandim gectiNe çıkmıştı senin canım
Sen ne zamandir deniyorsun.ins.tez zamnda guzel haber aliriz ben de 4gundur testte iki cizgiyi koyu goruyorum.Teşekkürler cevabın için. Umarım hep birlkkte güzel haberler alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?