benimde bugün sabah ki test senin üsttekine benziyor bende bugünü mü değerlendirsem acaba??Kızlar resimde üstteki dün alttaki bugünün testi
Dün ilişki olmadı bugün olsa faydası varmı
Yorumlarmısınız
Ustteki gibiyse bugunu ve yarini degerlendir.bazilari uc gunun ust uste degerlendiriyor.oyle de yapabilirsinbenimde bugün sabah ki test senin üsttekine benziyor bende bugünü mü değerlendirsem acaba??
xra221 O ozge-_-ozge siz ne dersiniz?
Kızlar Merhaba bu topige yeni yaziyorum bende ovulasyon testi yapıyorum 4 gündür .dün yaptim çok net çıktı t çizgisi fakat bugün yine aynı saatte yine yaptım bugün t silik çıktı aynı az önce arkadaşın resimde paylaştığı gibi. Ben test pozitif çıkınca 24 -36 saat içinde ilişki olmalı diye dün akşam girmedim ama bugün sabah girdim şimdi ben ovulasyon u kaçırdım mi lütfen yardım edin Keske dunu degerlendirseydin dun pozitifmis.bugunu degerlendir
Ustteki gibiyse bugunu ve yarini degerlendir.bazilari uc gunun ust uste degerlendiriyor.oyle de yapabilirsin
aynen canım benim dün çok çok silikti bugün sabah ilk resimdeki gibi koyudan biraz silik çıktı akşama tekrar yapacağım herhalde koyulaşırMeraba arkadaslar ben suan 8 aylik hamileyim allaha sukur.bende sizin gibi ovulasyon testi yapmstm.4 gun ust uste silik cikti 5. Gun test pozitfti oglen yapmistim gece iliskiye grdk dr falan yok 36 saat yok 24 saat hic dinlemyn o test pozitf ciktimi o gece mutlaka girin sonucta yumurta 1 gun yasiyo sadece ama sperm 3 gun yasiyo yani siz iliskiye girin zaten sperm yumurtayi her turlu yakalar.o yuzdn pozitfligi gordgnzde beklemyn fazla cnku yumurtann 1 gnden fazla sansi yok.koca 1 ay daha beklemek zorunda kalirsnz
Evet canım bugünü değerlendirbenimde bugün sabah ki test senin üsttekine benziyor bende bugünü mü değerlendirsem acaba??
xra221 O ozge-_-ozge siz ne dersiniz?
Kacirmis olabilirsin.hem pozitif oldugu gunu hemde siliklestigi gunu degerlendirmek lazim.ama hamile kalma sansin var bazilari siliklestigi gun kalabiliyor.Kızlar Merhaba bu topige yeni yaziyorum bende ovulasyon testi yapıyorum 4 gündür .dün yaptim çok net çıktı t çizgisi fakat bugün yine aynı saatte yine yaptım bugün t silik çıktı aynı az önce arkadaşın resimde paylaştığı gibi. Ben test pozitif çıkınca 24 -36 saat içinde ilişki olmalı diye dün akşam girmedim ama bugün sabah girdim şimdi ben ovulasyon u kaçırdım mi lütfen yardım edin
Doğru ben koyu cift cizgiyi 4 gun gordum iki gununu degerlendirdim.5.gun cizgi siliklesti.ins.kacirnamisimdir.Allah size bebeginizi kucaginiza almayı nasip ins. ☺Meraba arkadaslar ben suan 8 aylik hamileyim allaha sukur.bende sizin gibi ovulasyon testi yapmstm.4 gun ust uste silik cikti 5. Gun test pozitfti oglen yapmistim gece iliskiye grdk dr falan yok 36 saat yok 24 saat hic dinlemyn o test pozitf ciktimi o gece mutlaka girin sonucta yumurta 1 gun yasiyo sadece ama sperm 3 gun yasiyo yani siz iliskiye girin zaten sperm yumurtayi her turlu yakalar.o yuzdn pozitfligi gordgnzde beklemyn fazla cnku yumurtann 1 gnden fazla sansi yok.koca 1 ay daha beklemek zorunda kalirsnz
Evet bu 3.ayim olacak simdiden sıkıldımSaglun insallh kacirmamssinzdir.cnku beklemk ck zor.
Saglun insallh kacirmamssinzdir.cnku beklemk ck zor.
Evet bu 3.ayim olacak ama simdiden sıkıldımSaglun insallh kacirmamssinzdir.cnku beklemk ck zor.
Ben laboquick kullaniyorum memnunum.gittigidiyordan aldim.uygundu 40adet aldimKızlarrrryardım edin hangi test guvenilir hangi marka alayım ilk defa kullanicam cok heycanliyim
memnunum.gittigidiyordan
Eve kac gunde geldiBen laboquick kullaniyorum memnunum.gittigidiyordan aldim.uygundu 40adet aldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?