• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Kizlarcim bi bana da el atar misiniz lütfen. İlk kez kullanıyorum az önce yaptığım ovulasyon testi, adetin 7. Günü bu arada. Ne diyor bu test?

Eklentiler

• IMG_20160121_202734.webp
    IMG_20160121_202734.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 51
Mrb kızlar ya birşey soracağım tekrar adetime iki gün ovulasyon testim kalmıştı bir tane öğlesine deneyim Dedi ikinci çizgi hafif çıktı sizce neden tek çizgi değil yumurtlama günümü geçirdim değerlendirdim tek çizgi çıkması gerekmiyormuş

Mrb kızlar ya birşey soracağım tekrar adetime iki gün ovulasyon testim kalmıştı bir tane öğlesine deneyim Dedi ikinci çizgi hafif çıktı sizce neden tek çizgi değil yumurtlama günümü geçirdim değerlendirdim tek çizgi çıkması gerekmiyormuş
Hiç bişey olmuyor bende de çıktı hemde belli çift çizgi hamileyim diye ümit yaptın burda okıduklarıma göre ama adet oldum şuan fazla takma böyle şeyleri derim adetin gelmezse test yap ovilasyona bağlı kalma canım

Tamm canim. Bazilari eklemeden yapiyo.o yanlis.ocak ve subat dogumlular +2 ekliyor.hayirlisiyla bi oglusun olur ins.
amin canım içimden erkek olsun diye geçiyor ama hayırlısı neyse o olsun inşallah sağlıklı olsun da kız da olur erkek te

arkadaşlar yeniden merhaba.bu ay 2 farklı ovulasyon testi kullanıcağımı söylemiştim.clearblue dijital kullandım sadece dün sabah gülen yüz çıktı bugün boş yuvarlak:( birde surelab kullandım oda dün çift koyu çizgi çıktı bu gün çizgi silikleşti yani örtüşüyor sonuçlar.gülen yüz 2 gün boyunca çıkıyor ekranda dediler bende öyle olmadı.bu konuda fikri olan var mı?sadece dün geceyi değerlendirdik.dün akşam şiddetli bel ve kasık ağrımda oldu.sanırım bende lh yükselince hemen yumurtlama oldu.

testlere takılma canım hele ovulasyona hiç bakma sen bizim gruba gel stres at.
Sürekli test yapmaktan bunalan arkadaşlar yeni konu açtım gelin beraber kafa dagitalim moral depolayalim yeni topiğim: hamile kalmak isteyenler testleri atalım moral toplayalim http://www.kadinlarkulubu.com/forum...nler-testleri-atalim-moral-toplayalim.897606/

Sivi birikmesi ne ki neden kaynalaniyor?gecmis olsun canim
Teşekkürler. Iltihap veya üşütmeden olabiliyormuş. Rahmin çevresi sıvı ile dolmuş buna mayi kolleksiyonu deniliyormuş. Bir hafta yoğun ilaç tedavisi ve sonra kontrol olacak. Bakalım inşallah herkes şifasını bulur

Kızlar resimde üstteki dün alttaki bugünün testi
Dün ilişki olmadı bugün olsa faydası varmı
Yorumlarmısınız

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    4 KB · Görüntüleme: 42
Back
X