Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

kızlar bugün 13. gün . 28 de 1 adet oluyorum. ne zaman çalışmalıyım sizce . ve ne kadar arayla

Eklentiler

• 20150226_111944.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 167
  • 20150225_193855.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 133
Canim bugun yarin ertesi gun calis bence saglam olsun
öle mi diyosun . ne bilim 2 gün arayla dediler ya o yüzden bilemedim ben de. ama p.tesi ve çarşamba gece çalışmıştık. dün yanii. bugün ara verim dedim. ya da sabah çalışım yarın akşamı beklemim de .cuma sabahı ?

Sağol canım belki de değilimdir ama öyleysem riske atmak istemedim. yine de gidicem ha arabada oturmuşum ha ofiste ha evde. zaten kendi arabamız olduğu için sıkıntı yaşamam
Tombikcim hamilemisin tebrik ederim çok sevindim yaa
Kızlar sağolun ama daha belli değil bat yarın içinize mi doğdu acaba:)
İnşallah hamileyimdir canlarım belirtiler var ama daha ikinci çizgiyi göremedim
İnşallah görürsün canm çizgiyi hadi haYırlı haberlerle

3 şubat canım daha 5 gün var dayanamadım ovulasyon testinde ikinci çizgi kaybolunca ümidim biraz kırıldı gebelik testi yaptım o da tek çizgi 5 gün nasıl beklenir ki
Umidini kaybetme canim. Daha cok var. . . Oyle boyle gecicek. Oyalancan artik biselerle

Kızlar aranızda yumurtlama dönemi diye tahmin ettiğimiz günlerde ovulasyon testi sılik çıkan varmı. Benim 13. 14. 15. 16 . Günler gibi sılik çıkıyo sonra tek çizgi ye devam. Acaba yumurtlama oluyor mu.

Kızlar benim iyice kafam karıştı ovulasyon testim sadece 8.gün cift cizgi cikti ertesi gun ve bugun tek cizgi ya yumurtam mi catladi yoksa bir sorun mu var anlamadim bilgilendirirseniz cok mutlu olurum

Kızlar benim iyice kafam karıştı ovulasyon testim sadece 8.gün cift cizgi cikti ertesi gun ve bugun tek cizgi ya yumurtam mi catladi yoksa bir sorun mu var anlamadim bilgilendirirseniz cok mutlu olurum
mrb arkadsım bence yumurta çatlamıştır. çünkü herkesin aynı tarihte çatlamıyor. kiminin sonunda kimini başında. burda okumuştum yine otomatik hesaplayıcılara göre ilişkisini planlayan bir arkadaş ovulasyon testi aldıktan sonra 9. gün yumurtladığını farketmiş. hatta benim kuzenin arkadaşı doktora gitmiş hamile kalamıyorum diye. doktorda herşey normal sen regliyken yumurtluyorsun demiş

Cokkk tesekkur ederim canim birkac gun daha teste devam edeyim zaten catlayan gunleri degerlendirdim bakalim hayirlisi allah hepimize bebiş nasip etsin

Kızlar benim almadığım bişey var. Ovulasyon testlerinde ovuslayon varsa ya çizgiler aynı koyulukta olcak diyo yada T bölümü C bölümüne göre daha koyu olması lazım diye yazıyor. fakat burda okuduguma göre ikinci çizginin çıkması da önemli. Sunu sormak istiyorum. C bölümü T bölümün den koyu olsada ovulasyon belirtisi olarak değerlendirilir mi. İnşallah anlatabilmisimdir. Kafam çok karıştı

Evet canim degerlendirilir onemli olan iki cizgininde cikmasi yumurta catlayinca sadece c cizgisi oluyor bende burda ki arkadaslardan ogrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…