Evet varARKADAŞLAR YUKARIDAKİ SONUÇLARIM ADETİMİN 13. VE 14. GÜNÜNE AİT SİZCE NASIL OVULASYON VARMI
Bu gün başla yarın devam etkızlar bugün 13. gün . 28 de 1 adet oluyorum. ne zaman çalışmalıyım sizce . ve ne kadar arayla
öle mi diyosun . ne bilim 2 gün arayla dediler ya o yüzden bilemedim ben de. ama p.tesi ve çarşamba gece çalışmıştık. dün yanii. bugün ara verim dedim. ya da sabah çalışımCanim bugun yarin ertesi gun calis bence saglam olsun
ama dün çalışmıştıkBu gün başla yarın devam et
O zaman bu gün ara ver yarın devam etama dün çalışmıştık
öyle yapım yarın sabah çalışırım. sonra da ctesiO zaman bu gün ara ver yarın devam et
Tombikcim hamilemisin tebrik ederim çok sevindim yaaSağol canım belki de değilimdir ama öyleysem riske atmak istemedim. yine de gidicem ha arabada oturmuşum ha ofiste ha evde. zaten kendi arabamız olduğu için sıkıntı yaşamam
İnşallah görürsün canm çizgiyi hadi haYırlı haberlerleKızlar sağolun ama daha belli değil bat yarın içinize mi doğdu acaba:)
İnşallah hamileyimdir canlarım belirtiler var ama daha ikinci çizgiyi göremedim
inşallah caınımTombikcim hamilemisin tebrik ederim çok sevindim yaa
İnşallah görürsün canm çizgiyi hadi haYırlı haberlerle
Eki Görüntüle 1432505
Arkadaşlar Ovulasyon testimde günlerdir devam eden çift çizgi kayboldu gibi Bata 5 gün kaldı gebelik testi yaptım o da tek çizgi ümidim kırıldı biraz yinede beş gün bekleyeceğim
Canim testten.bagimsiz olarak. Ihtimal var adet olana kadar. Ne zaman bat ?Kızlar hala ihtimal var mı sizce?
3 şubat canım daha 5 gün var dayanamadım ovulasyon testinde ikinci çizgi kaybolunca ümidim biraz kırıldı gebelik testi yaptım o da tek çizgi 5 gün nasıl beklenir kiCanim testten.bagimsiz olarak. Ihtimal var adet olana kadar. Ne zaman bat ?
Umidini kaybetme canim. Daha cok var. . . Oyle boyle gecicek. Oyalancan artik biselerle3 şubat canım daha 5 gün var dayanamadım ovulasyon testinde ikinci çizgi kaybolunca ümidim biraz kırıldı gebelik testi yaptım o da tek çizgi 5 gün nasıl beklenir ki
mrb arkadsım bence yumurta çatlamıştır. çünkü herkesin aynı tarihte çatlamıyor. kiminin sonunda kimini başında. burda okumuştum yine otomatik hesaplayıcılara göre ilişkisini planlayan bir arkadaş ovulasyon testi aldıktan sonra 9. gün yumurtladığını farketmiş. hatta benim kuzenin arkadaşı doktora gitmiş hamile kalamıyorum diye. doktorda herşey normal sen regliyken yumurtluyorsun demişKızlar benim iyice kafam karıştı ovulasyon testim sadece 8.gün cift cizgi cikti ertesi gun ve bugun tek cizgi ya yumurtam mi catladi yoksa bir sorun mu var anlamadim bilgilendirirseniz cok mutlu olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?