Amin canım inşallah. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Belirti kısmı çok garipti. Yumurtlamada başlayan göğüs ağlarım geçmedi benim. Bir de kasıklarımın ağrısı çok fazlaydı, hem de adetime daha 10 gün falan varken. Hatta burda konuştuğum sevgili ecek83'e de hep adet olacağım dedim, çok yaklaştı dedim. Sivilcelerim bile çıktı aynı adet öncesinde çıkan. Hatta gergin ve duygusaldım 1-2 gün kala. Ben adet belirtilerine çok benzettim açıkçası. Ama biraz daha erken başladı.
Ha bir de ben de sarı akıntı oldu. Kaşıntı, yanma, koku yoktu hiç. Üşütmüş olabileceğime yorduk.
Ben 4 gün kala falan dayanamayıp erken gebelik testi yaptım, tabi ki sonuç hüsran oldu. Garip bir şekilde, adetin geçmesini bekleyemeden hüsran olacağını bile bile ısrarla bir sabah bir akşam test yaptım ben.
2 gün kala ovulasyon testi denedim, çizgi belirmeye başladı. Ertesi sabah ve akşam yaptığımda koyulaşmıştı. Tekrar gebelik testi yaptım gün içerisinde farklı zamanlarda. Hafif çizgi belirdi ama hiç emin olamadım. 15 Şubat adet günümdü, 16'sında kan testi yaptırdım 282 çıktı. 2 gün sonra 527, bi 2 gün sonra da 1127 çıktı.