• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Kızlar benim almadığım bişey var. Ovulasyon testlerinde ovuslayon varsa ya çizgiler aynı koyulukta olcak diyo yada T bölümü C bölümüne göre daha koyu olması lazım diye yazıyor. fakat burda okuduguma göre ikinci çizginin çıkması da önemli. Sunu sormak istiyorum. C bölümü T bölümün den koyu olsada ovulasyon belirtisi olarak değerlendirilir mi. İnşallah anlatabilmisimdir. Kafam çok karıştı
Canım senin kafan çok karışmış basitçe şöyle söyliyim C kontrol yani testin çalışıp çalışmadığını gösteriyo C de çizgi yoksa yamuksa silikse zaten kaldır at. T test oluyo. Ovülasyon olduysa C kadar veya yakın koyulukta oluyo .öncesinde açık oluyo onlar bişey ifade etmiyo . T kopkoyu olunca yumurta oluşmuş açılınca da çatlamış demek. Senin kafanı karıştıran ovülasyon testiyle gebelik bakanlar olmuş doğru mu bilmiyorum ama T çizgisi adete yakın Cden bile koyuysa hamileain diyorlar ama öyle olup da hamile olmayan da duydum ben.kısaca durum böyle

yumurtlama döneminde ovulasyon testi yaptım. çift çizgiyi yakaladım o gün ve sonrasında denedik ama bidaha ovulasyon testi yapmadım taki adetime 2 gün kala yaptığım testte t çizgisi belirdi pembeydi sevinmiştim hamileyim galiba diye ama dün gece adet oldum. kısmet değilmiş 3 ayıda bitirmiş olduk böylelikle.

Canım senin kafan çok karışmış basitçe şöyle söyliyim C kontrol yani testin çalışıp çalışmadığını gösteriyo C de çizgi yoksa yamuksa silikse zaten kaldır at. T test oluyo. Ovülasyon olduysa C kadar veya yakın koyulukta oluyo .öncesinde açık oluyo onlar bişey ifade etmiyo . T kopkoyu olunca yumurta oluşmuş açılınca da çatlamış demek. Senin kafanı karıştıran ovülasyon testiyle gebelik bakanlar olmuş doğru mu bilmiyorum ama T çizgisi adete yakın Cden bile koyuysa hamileain diyorlar ama öyle olup da hamile olmayan da duydum ben.kısaca durum böyle
ANLADIM CANIM ŞİMDİ TEŞEKKÜR EDERİM

yumurtlama döneminde ovulasyon testi yaptım. çift çizgiyi yakaladım o gün ve sonrasında denedik ama bidaha ovulasyon testi yapmadım taki adetime 2 gün kala yaptığım testte t çizgisi belirdi pembeydi sevinmiştim hamileyim galiba diye ama dün gece adet oldum. kısmet değilmiş 3 ayıda bitirmiş olduk böylelikle.
HAYIRLI OLSUN CANIM. RABBİM HERŞEYİN HAYIRLISINI BİZDEN DAHA İYİ BİLİR. BENİMDE BU AY OLMAZ İSE 3 AY OLCAK. SEN DOKTORA GİTTİNMİ HİÇ.

Ben bugün batımdı test yaptım negatif.adet olcak gibiyim.hiç üzülmedim kızlar herşey Allah'tan. Önümüzdeki aylara bakacağız artık.umutlu bekleyiş devam ediyor. Beklenen o kadar güzel ki beklemesi bile güzel :)

Off isyan etmiyorum asla ama çok üzülüyorum ya. rüyalarıma giriyo artık bebeksizlik. geçen rüyamda kafayı yediğimi ve birinin bebeğini çaldığını bile gördümm:mad:

Aynenn bende cokkk uzuluyoru.1.5 yil oldu bazen yoruldugumu dusunuyorum allah yuzumuzu guldursun insallah

Ben de
Ooldum isyan etmiyorum asla ama çok üzülüyorum ya. rüyalarıma giriyo artık bebeksizlik. geçen rüyamda kafayı yediğimi ve birinin bebeğini çaldığını bile gördümm:mad:
ben de kaç kere pozitif test görsüm rüyamda ama hep adet oldum.üzülme canım üzülünce bişey değişmiyo sadecw kendine zarar veriyosun.test negatif çıkarsa yıkılırım ölürüm diyodum ama bak dimdik duruyorum adet de olsam üzülmicem hayat devam ediyor sen iyi olcan ki bebek de geldiğinde iyi olsun. HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK!

HAYIRLI OLSUN CANIM. RABBİM HERŞEYİN HAYIRLISINI BİZDEN DAHA İYİ BİLİR. BENİMDE BU AY OLMAZ İSE 3 AY OLCAK. SEN DOKTORA GİTTİNMİ HİÇ.
hamile kalmayı düşünmeye başladığımda daha denemelere başlamadan 2 ay önce doktora gittim. folik asit kullanmaya başladım 4 aydır folik asit kullanıyorum. 3 aydır deniyoruz. geçen ay ovulasyon testinide denedim.

hamile kalmayı düşünmeye başladığımda daha denemelere başlamadan 2 ay önce doktora gittim. folik asit kullanmaya başladım 4 aydır folik asit kullanıyorum. 3 aydır deniyoruz. geçen ay ovulasyon testinide denedim.
doktor hiç bi sorun yok demişti. bidaha doktora gitmeyi düşünüyorum bakalım ne olcak. beklemek zor stres yapıyorum

Stres yapma canım oda cok etkiliyormuş bende bu ay regl olursam ki insallah olmam tekrar hsg cekilicem.allah herkesin yardimcisi olsun.

Canım ben ilk doktora gittim once hersey normal dedi 1 yili doldurmak uzereydim folik asid verdi 3 ay bekledim yine gittim sorun yok dedi bu sefer bir arkadasim beni israrla kendi doktoruna goturdu ilk beni muayene etti gorunen birsey yok dedi sonra 1 ay bekledim tekrar gittim oda bir hsg cekelim dedi sonuç rahimimde yapisiklik cikti ameliyat oldum 2 ay spral takildi bu ay cikti eger bu ay hamile kalmassan dedi doktor tekrar hsg cekelim son duruma bakalim dedi olmassa asilma yapalim tekrar yapisma riski olabiliyormus zaman kaybetmiyelim dedi

Back